Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה לחדר שינה

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש טלוויזיה לחדר שינה בתקציב של עד 1500 ש״ח. 

צופים בעיקר בערוצים 11, 12, 13 ויוטיוב. מדי פעם יחובר גם ps4pro. 

נתקלתי בטלוויזיה הזו של Haier: 

https://www.olsale.co.il/product/500011?af=2055&bid=true

האם הטלוויזיות האלו אמינות?

או שכדאי ללכת על ה TCL הבאה (שגדולה ויקרה יותר)?

https://www.netoneto.co.il/product/טלוויזיה-חכמה-55-4k-מבית-tcl-טי-סי-אל-דגם-55v6b

מרחק הצפייה הוא בין 2.3-2.4 מטרים. 

האם 55 אינץ׳ לא גדול מדי לחדר שינה? 

תודה! 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

בסוף נקנתה טלוויזיה של TCL דגם 55P69B ממחסני חשמל. 

באתר כתוב שיש 3 שנים אחריות, וזו הסיבה שרכשתי מהם למען האמת, אבל בתעודת האחריות המצורפת מופיע שיש רק 12 חודשים. 

מה כדאי לעשות כדי שלא תהיה בעיה אם חלילה אצטרך את האחריות? 

התקשרתי לשירות הלקוחות של מחסני חשמל והם טוענים שזה רק מול היבואן. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

מאז שנתקלתי בבעיה דומה בתחום אחר, אני תמיד שומר צילומי מסך של הבטחות שינסו להתנער מהם אחר כך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

צור קשר במייל עם sg - אמור להיות פתק מצורף למכשיר או רישום בחוברת ההפעלה. צריך לשלוח מייל עם צילומי חשבונית הרכישה ומדבקת הזיהוי והארכת האחריות מגיעה כעבור מספר ימים במייל חוזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 33 דקות, doesnotmatter כתב:

בסוף נקנתה טלוויזיה של TCL דגם 55P69B ממחסני חשמל. 

באתר כתוב שיש 3 שנים אחריות, וזו הסיבה שרכשתי מהם למען האמת, אבל בתעודת האחריות המצורפת מופיע שיש רק 12 חודשים. 

מה כדאי לעשות כדי שלא תהיה בעיה אם חלילה אצטרך את האחריות? 

התקשרתי לשירות הלקוחות של מחסני חשמל והם טוענים שזה רק מול היבואן. 

כי זה מול השירות של היבואן וזה שנה אחריות לפי חוק +שנתיים בעלות 249 לביקור טכנאי

https://tcl.ecp.co.il/צור-קשר/

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

צור קשר במייל עם sg

הוא קנה מאלקטרה. שהיא גם מייבאת. טלוויזיות של tcl.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

צור קשר במייל עם sg

סדרת P על פי רוב (בטח אלו שנמכרות במותגים של אלקטרה - שקם אלקטריק ואלמ או מחסני חשמל - לא זוכר מי מהם) מיובאות על ידי אלקטרה, שעשו מוב על SG והתחילו ליבא ישירות. בלי קשר, היבואן הרשמי הוא היום CData למרות שכשאני דיברתי טלפונית עם SG, הם טענו שהם עדיין היבואן הרשמי. אז כל אחד אמר משהו אחר, אבל בפועל יש כמה "יבואנים רשמיים".

פורסם

TCL מעולים, ואפשר לפעמים למצוא מחירים טובים אם מחכים קצת ומשווים מחירים ברשת, לדוגמא לאסטפרייס (אפשר גם להתקשר ולנסות להתמקח).

יש לי חדר קטן יותר וקניתי 50 של TCL ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה, גם להורים קניתי TCL לסלון. בדגמי ה C הסאונד בר שלהם מרשים מאוד (לא להתקרב לשיאומי אם יש לך אוזניים מתפקדות!).

ואני יצרתי קשר בזמנו עם SG במייל להארכת אחריות חינם וקיבלתי, לא זוכר אם 3 שנים או 2, פשוט זוכר שענו לי מהר והיה בסדר גמור.

• תוכן חדש...