Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי שנת היצור של הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לדוד שלי יש סקודה פבורייט.

הוא טוען ששנת הייצור של הרכב היא 93' אך ברישיון הרכב רשום ששנת היצור היא בסוף שנת 92'.

אם רוצים לבדוק את מחיר הרכב במחירון לפי איזה שנה לרשום שם? 92 או 93?

תודה מראש!!

פורסם

QUOTE=stio]שלום רב

לדוד שלי יש סקודה פבורייט.

הוא טוען ששנת הייצור של הרכב היא 93' אך ברישיון הרכב רשום ששנת היצור היא בסוף שנת 92'.

אם רוצים לבדוק את מחיר הרכב במחירון לפי איזה שנה לרשום שם? 92 או 93?

תודה מראש!!מה זה סוף 92?

בשנת הייצור רשומה שנה וזה הכל.

אתה כנראה מתבלבל עם תאריך הרישום של הרכב.

בכל מקרה, השנה הקובעת לעניין המחירון היא שנת הייצור כפי שמופיעה ברשיון הרכב.

HFturbo

פורסם

QUOTE=HFturbo]מה זה סוף 92?

בשנת הייצור רשומה שנה וזה הכל.

אתה כנראה מתבלבל עם תאריך הרישום של הרכב.

בכל מקרה, השנה הקובעת לעניין המחירון היא שנת הייצור כפי שמופיעה ברשיון הרכב.רשום ברישיון הרכב שהרכב עלה על הכביש לראשונה ב- 10/1992 אבל הוא טוען שבגלל שזה היה בסוף שנת 92' הרכב נחשב שנת 93'.

פורסם

ברישיון הרכב רשום מהי שנת הייצור (מודל). באיזה חודש הרכב עלה לכביש לא רלוונטי, מכיוון שזה פשוט אומר שמכרו לו רכב של 92 אחרי שכבר התחילו לשווק את ה-93... כמו שעכשיו עדיין ניתן לקנות דגמי 2005 חדשים אבל המחירון שלהם עדיין יהיה נמוך יותר מה2006...

...Carpe Diem

פורסם

QUOTE=tkamin]ברישיון הרכב רשום מהי שנת הייצור (מודל). באיזה חודש הרכב עלה לכביש לא רלוונטי, מכיוון שזה פשוט אומר שמכרו לו רכב של 92 אחרי שכבר התחילו לשווק את ה-93... כמו שעכשיו עדיין ניתן לקנות דגמי 2005 חדשים אבל המחירון שלהם עדיין יהיה נמוך יותר מה2006...צודק אבל פשוט לא שמתי לב לזה אלא רק לתאריך המסירה, בגלל זה שאלתי פה.

בכל מקרה אין דרך לדעת בוודאות אז אני יסתכל שוב על רישיון הרכב. תודה על העזרה!

פורסם
ברישיון הרכב רשום מהי שנת הייצור (מודל). באיזה חודש הרכב עלה לכביש לא רלוונטי, מכיוון שזה פשוט אומר שמכרו לו רכב של 92 אחרי שכבר התחילו לשווק את ה-93... כמו שעכשיו עדיין ניתן לקנות דגמי 2005 חדשים אבל המחירון שלהם עדיין יהיה נמוך יותר מה2006...

אתה טועה,הדוד שלו צודק.

זה כמו שעכשיו אנחנו נמצאים ביוני 2005 אבל כבר אפשר לקנות מודל 2006.

כך גם קרה עם דוד שלו,הוא קנה באוקטובר 92 רכב ממודל 93'.

בדר"כ ממאי של שנה X אני יכול לקנות מודל X+1.

פורסם
אתה טועה,הדוד שלו צודק.

זה כמו שעכשיו אנחנו נמצאים ביוני 2005 אבל כבר אפשר לקנות מודל 2006.

כך גם קרה עם דוד שלו,הוא קנה באוקטובר 92 רכב ממודל 93'.

בדר"כ ממאי של שנה X אני יכול לקנות מודל X+1.

צביקה דווקא צודק והדוד שלו טועה- קרא שוב את ההודעה של HFTURBO

ביוני 2005 אפשר לקנות מודל 2006, אבל אפשר גם לקנות מודל 2005, 2004 וכל רכב אחר

שנשאר במחסני היבואן.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה העיקרית...

אני לא חושב שיש בכלל הבדל במחירון של סקודה מהשנים 92 או 93.

It can't get any lower than this :roll:

:wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברים,ברור שאפשר כאשר יש מודל 2006 לקנות גם 2005,ונשארו אצל היבואנים עודפי מלאי.

הכוונה הייתה שתאריך העלייה על הכביש לא מסמל את שנת המודל.

לדוגמה רכב שעלה ב 10/03 הוא כנראה ממודל 2004 אבל החודש שבו הוא עלה על הכביש הוא חודש אוקטובר(כמה חודשים לאחר תחילת שנת המודל 2004)

במקרה של דוד שלך הרכב עלה על הכביש ב10/92 בזמן שבארץ כבר החלו במכירת המודל 93' ,ורוב המכוניות שנקנו מ5/92 עד 4/93 הם משנת המודל 93'.(חוץ מכאמור עודפים שנשארו במחסני היבואן.)

לכן 99% שהרכב של דוד שלך הוא אכן מודל 93',אלא אם כן הוא קנה מעודפי היבוא של 92'.

בכל מקרה ברישיון הרכב מצוין מודל הרכב בנוסף לחודש העלייה לכביש.

מקווה שהבהרתי את העניין...

פורסם
אתם מפספסים את הנקודה העיקרית...

אני לא חושב שיש בכלל הבדל במחירון של סקודה מהשנים 92 או 93.

It can't get any lower than this :roll:

:wink:

lol:-P

ואם הוא בדיוק מילא מיכל דלק? זה מכפיל את המחיר, לא?

HFturbo

פורסם

ברישיון הרכב לא כתוב תאריך הייצור המדוייק - זהו התאריך שבו הרכב עלה לכבישי ישראל, והוא יכול היה להיות מיוצר שמונה שנים לפני (לכל המתחכמים למיניהם זוהי רק דוגמא) תאריך ייצור הרכב מופיע כשנה בלבד...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...