Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקסטון חדש או לנדקרוזר משומש

ayagev

פוסטים מומלצים

מחפש רכב שני למשפחה, מעט נסיעות יומיומיות וטיולי שטח בסופש מדי פעם.

מתלבט בין רקסטון חדש כ270 אש"ח לבין לנדקרוזר מהשנים 2019-2021

נוטה לכיוון הלנדקרוזר עקב אמינות, ושמירת ערך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם  אתה מתכוון לנסוע בשטח יותר מפעמיים בשנה, אז לנדקרוזר.

אין בכלל שאלה. 

מבחן שטח לרקסטון

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נגיד בעדינות שהייתי קורא מבחני דרך נוספים, ואפילו טורח לבצע נסיעת מבחן...

אני בעלים של רקסטון מדור אחד לפני. רכב מאוד דומה עם פחות שכלולים - ללא רדאר, ללא אוראה וכו

מבחינת נסיעה בכביש - נוח מאוד, מפנק מרווח. אם צריך 7 מקומות זה אחד המרווחים בקטגוריה.

חסכוני בדלק יחסית ל 4X4 - מגיע כמעט ל1 ל11 מדוד.

עכשיו ניגע בשאלה לגבי שטח וטיולים - אני מטייל כמעט מדי שבת עם הרקסטון. טיולי שטח מקלילים לבינוניים. הרכב שלי ממוגן ולא מוגבה, ועדיין להגיד שהוא מתחכך בכל זיז זאת הגזמה לא רצינית. בהחלט ניתן לנסוע איתו בעבירות בינונית, ואם תבחר להגביה תוכל להגיע רחוק יותר, בטח רחוק יותר מרכבי שטח רכים כגון פורסטר, דאסטר ועוד.

ההשוואה ללק (לנד קרוזר) היא לא במקום. בטח לא השוואה ללק מוגבה עם צמיגי שטח כמו במבחן... השוואה בין רכב מהניילונים לרכב באותו מחיר אבל בן 6-7 שנים היא עניין של טעם. 

להבנתי הרקסטון נותן VFM גבוה מאוד. אם אתה מתכוון ללעוס סלעים לך על הלק, ותהיה מוכן לשלם כסף רב.

אם אתה בעניין של טיולי משפחות פלוס, ורוצה להגיע בנוחות גם על הכביש, לך על הרקסטון.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, oferg22 כתב:

עכשיו ניגע בשאלה לגבי שטח וטיולים - אני מטייל כמעט מדי שבת עם הרקסטון. טיולי שטח מקלילים לבינוניים. הרכב שלי ממוגן ולא מוגבה, ועדיין להגיד שהוא מתחכך בכל זיז זאת הגזמה לא רצינית.

מתנצל אם נפגעת אישית ממה שרשמתי על הרקסטון. 

הייתי שמח לומר שנמצאה נוסחת הקסם שבין יכולות שטח למחיר הוגן, אבל זה לא המצב. 

עם זאת, אין כאן שום הגזמה, רק תיאור המציאות, מנסיון של מעל 25 שנים בשטח. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

האמת נראה שאתה לא לקחת נכון את ההערה שלי על הכתבה שאני מניח שאתה הכותב שלה. אם זה המצב אז אני בהחלט לא התכוונתי לפגוע.

אבל עם העובדה שאתה אחראי פורום, לפי התיאור שלך הפרופיל, ויחד עם הניסיון המופלג שלך, כדאי תנסה להיות קצת פחות החלטי ולא לגרום לאנשים לפנות לכיוונים לא בהכרח נכונים. להגיד משפט כמו שכתבת הוא לא רציני למישהו שבילה יותר מיומיים בשטח. מקווה שאתה לא נפגע  גם מזה...

ושוב המלצתי לפותש - קח לק לסיבוב, ואז קח רקסטון לסיבוב. לא בהכרח בסדר הזה

עריכה אחרונה על ידי oferg22
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...