Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני לא מצליח להקליט שיחות בסמסונג A25 שלי?

ניקו פ.

פוסטים מומלצים

לפני 13 דקות, saar5555 כתב:

או שאני חושב כמו במזרח התיכון...😁

מן הסתם...

מזכיר לי ביקור אחד בשווייץ בתחנת דלק, היו בצד משאבות תדלוק סולר למשאיות.

התעריף שלהם היה זול משמעותית מהעמדות הרגילות,

אז מיד בתור 'אזייאתים' שאלנו איך זה שהפרייבטים הדיזלים לא מתדלקים שם? (לא היה חסם פיזי או אלקטרוני)

לקח לו לשווייצרי כמה שניות לעכל את השאלה, והתשובה שלו הייתה:

"למה שהם יעשו דבר כזה?! "

• מצחיק 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

איפה שיש יהודים צריך עבודה לעורכי דין אז מותר להקליט. 

לטובת הדור הבא, 

מצאתי את זה. 

https://xdaforums.com/t/guide-enable-call-recording-and-change-the-csc-of-any-samsung-galaxy-device-for-free-works-in-one-ui-5-1.4220153/?utm_source=chatgpt.com

לא ניסיתי כי בסוף הסתדר לי צד ג. 

אבל למי שרוצה שווה ניסיון. 

זה בהמשך כמובן להודעה של DubelBoom

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ArikB כתב:

איפה אתה רואה אילו מדינות כלולות יחד עם ישראל בחבילה? אני מצאתי רק רשימה של סמסונג שאומרת קוד של כל מדינה בנפרד. 

אצלי הקוד FWD. 

FWD זה מרוקו.

פה יש הסבר על העולם הזה: https://technastic.com/samsung-csc-codes-list/

אם לפני FWD כתוב לך OXM, תוכל בקלות להחליף לישראל לפי ההסבר בקישור ששמו בהודעה מעלי. 

ולמי שיותר נחוש, במידה והדגם המדויק של המכשיר שלכם נמכר ביבוא רשמי בישראל, פשוט שלכם עם גרסה לא מתוך  חבילת OXM, אפשר לצרוב גרסה ישראלית בעזרת ODIN. פשוט זה גורר פרמוט ואיבוד מידע, בניגוד להחלפה בתוך אותה.  

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

OJM לפי הchatgpt זה middle east and Africa וישראל כלולה בו. 

תסתכל במדריך ששמו פה מאתר xda, מניח שהוא קצת ישן ולאחרונה התוכנה עברה עדכון ונראית טיפה שונה, אבל העיקרון זהה. 

יש בתוכנה כפתור של CSC list או ניסוח דומה, שיחזיר לך רשימה של CSC שאתה יכול להחליף אליהם. אם ILO ברשימה הזו -ניצחת. 

אם כן, אז יש כפתור של החלפה, תזין בו ILO ותוך דקה סיימת. בעקרון אין איבוד מידע והתוכנה עובדת מעולה, אבל תמיד שווה לגבות את הכל לפני דברים כאלה, שיהיה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.4.2025 בשעה 02:01, DubelBoom כתב:

הטלפון במקור למכירה במלזיה. לצערי, OLM (שהוא שם החבילה שמחזיק בתוכו CSC של כל מיני מדינות) לא מכיל את ישראל. כלומר זאת לא החלפה פשוטה שלא גוררת איבוד מידע, אם היא בכלל אפשרית.   

(סתם למי שקורא בעתיד, אם במקום OLM כתוב OXM אז אתם עם מכשיר שהמדינה שלו כלולה עם ישראל באותה חבילה ואז זאת החלפה קלה)

אצלי רשום OJM, אם זה אפשרי?

תודה ראיתי שכבר ענית!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Be roo כתב:

כמו שהתמודדו לפני שהיתה יכולת להקליט.

האמת - מדובר בשאלה מעניינת. גם הסחר מרחוק הוא, במידה רבה, תופעה של 20-25 השנים האחרונות (היה קיים קודם, אבל הרבה יותר מצומצם), כך שגם ההזקקות להקלטות היתה פחותה.

ובכל זאת, מישהו זוכר את המונח ״טייפ מנהלים״, אותו מכשיר עם קלטת זעירה (ובאיטרציות החדשות כרטיסי זכרון) שהיית מניח על (או מתחת) לשולחן כדי להקליט שיחות? לפחות בחלק מהמכשירים היתה כניסה שאפשרה חיבור לטלפון. או סתם להניח ליד הטלפון במצב דיבורית (שגם הפך נפוץ רק בתחילת שנות ה-2,000).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, sperial כתב:

ובכל זאת, מישהו זוכר את המונח ״טייפ מנהלים״, אותו מכשיר עם קלטת זעירה (ובאיטרציות החדשות כרטיסי זכרון)

כן, בטח. 

להקליט הרצאות וכו'.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...