Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני לא מצליח להקליט שיחות בסמסונג A25 שלי?

ניקו פ.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כל החברות כבר תומכות. זה כדי שהמכשיר ישאר על רשת דור 4 גם בזמן שיחה. 

מתישהו רשתות ה3G יסגרו ואז זה יהיה הכרחי, עד אז זה פשוט נותן איכות שיחה גבוהה יותר. 

בכל מקרה, סיכוי גבוה שאפשר לשנות כך שתהיה הקלטת שיחות מובנית רגילה של סמסונג. אבל אני צריך לראות את הצילום של מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי (לא זוכר את הניסוח המדויק בעברית). 

לא צריך root או דברים כאלה, רק תוכנה במחשב שעושה את השינוי. אני עשיתי את זה גם בגלקסי 22 שלי וגם בטאב 8. אצלי כבר היו דרייברים אז מקצה לקצה לקח לי פחות מ2 דק. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, DubelBoom כתב:

צלם את "גרסת תוכנה של ספק שירות" (נקרא CSC בשפת הסמסונג). 

זה מופיע תחת הגדרות > אודות הטלפון > מידע על התוכנה.

יש סיכוי לא רע בכלל שעם מעט חוש טכנולוגי תוכל לשנות את הCSC לישראל תוך 5 דק (מהרגע שכל הדרייברים וכו במחשב יעבדו), ואז תוכל גם להקליט וגם לקבל שירותים כמו VoLTE וWifi calling. 

Screenshot_20250416_223545_Settings.jpg

Screenshot_20250416_223549_Settings.jpg

תחדה לכולם על התגובות. 

אני לא יודע אם זה יבוא מקביל או רשמי. כתבתי ksp כי זה איפה שקניתי, משער שזה דווקא מקביל. 

שיחות על וויפי יש לי בהגדרות. את וולטה לא. 

מה שעבד לי זה all call recorder. בדקתי והוא מקליט את שני הצדדים. אחד לכמה שיחות מזייף ולא מקליט כלום. יש שכיאה ונוצר קובץ עם 0 שניות שיחה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שרשמו כאן, ברגע שאתה קונה מיבואן מקביל זה מגיע ללא מקליט שיחות מובנה.

ברגע שאתה קונה מכשיר של סמסונג מksp ורשום שם יבואן רשמי סאני, זה אומר שהוא יגיע עם מקליט שיחות מובנה.

לדעתי זאת אחת הפונקציות שלא כדאי לוותר עליה והיא עובדת ממש טוב, שווה בערך את העוד 200~400 שקלים שמשלמים על הפלאפון.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטלפון במקור למכירה במלזיה. לצערי, OLM (שהוא שם החבילה שמחזיק בתוכו CSC של כל מיני מדינות) לא מכיל את ישראל. כלומר זאת לא החלפה פשוטה שלא גוררת איבוד מידע, אם היא בכלל אפשרית.   

(סתם למי שקורא בעתיד, אם במקום OLM כתוב OXM אז אתם עם מכשיר שהמדינה שלו כלולה עם ישראל באותה חבילה ואז זאת החלפה קלה)

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות השרשור בדקתי, ה-A25 ב-KSP הוא מיבוא מקביל בלבד.

מאז ירידת מחירי הסלולר בישראל ואחרי הסתתבכות שהיתה  לי עם מכשיר שיומי שייבאתי באיזה black friday (בעקבות המלצה בפורום), שבאיזה עדכון תוכנה עבר לגירסה סינית, אני קונה רק סמסונג מיבוא סאני. עוד 200 ש״ח פעם ב-3-4 שנים זו הוצאה קטנה בשביל השקט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, sperial כתב:

אני קונה רק סמסונג מיבוא סאני.

גם אני חשבתי שרק סאני יבואן רשמי, אבל כשקניתי גלקסי לפני חודש ומשהו הסתבר לי שיש עוד כמה רשמיים.

ציטוט

היבואנים הרשמיים של סמסונג ישראל הם סאני, הוט מובייל, סלקום-דינמיקה, פלאפון ופרטנר.

https://www.mobileonline.co.il/samsung-israel-official-import/

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר למעלה מעשור אני לא קונה מכשירים בחברות הסלולר. בכל סקר מחירים הן יקרות להחריד. את המכשירים האחרונים קניתי בפלייסטור של אלעל ואצל אייבורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם יבואנים, אבל זה לא אומר שצריך לקנות אצלם.

את המכשיר שלי קניתי בחנות סלולר רגילה (סימפרי בר"ג), וביקשתי יבואן רשמי.

אח"כ בדקתי בחשבונית לראות שזה של סאני, וראיתי פרטנר...

התקשרתי למוכר וגם בדקתי את נכונות דבריו, שאכן יש כמה יבואנים רשמיים שמשווקים לחנויות.

המחיר היה קרוב לזול ביותר בשוק.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 37 דקות, sperial כתב:

כבר למעלה מעשור אני לא קונה מכשירים בחברות הסלולר. בכל סקר מחירים הן יקרות להחריד. את המכשירים האחרונים קנ

רק אומר שהתחדשתי עכשיו בסמסונג s24 יש איזה אחידות במחירים..ואם קניתי בשקם אלקטריק, זה באותו מחיר כמו ב אחרים למשל..לפחות זה מה שהנציג הראה לי באותו רגע. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות הסלולר יבואניות רשמיות של סמסונג גם, ויש הקלטת שיחות מובנית.

המחיר בדכ דומה לזה של סאני, לפחות בהשקה ויש בדכ אחריות של שנה פלוס משהו בניגוד לשנה בלבד אצל סאני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, sperial כתב:

כבר למעלה מעשור אני לא קונה מכשירים בחברות הסלולר. בכל סקר מחירים הן יקרות להחריד. את המכשירים האחרונים קניתי בפלייסטור של אלעל ואצל אייבורי.

את ה s22 קניתי בפרטנר ואני לא לקוח שלהם. קיבלתי בזמנו מחיר הכי טוב. מדיי פעם יש לכל מפיץ מבצעים שאפשר לנצל.

מה שכן בטוח תמיד קונה אצל מפיץ רשמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר נכתב כמה פעמים: הקלטת שיחות אסורה על פי חוק במספר מדינות ולכן גרסאות GLOBAL חוסמות אותה. יבואנים מקבילים משווקים גרסאות אלו.
גרסה ישראלית שמשווקת על ידי יבואן רשמי מאפשרת הקלטה. בישראל חוקי להקליט שיחה שאתה משתתף בה.

• אהבתי 2
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, DubelBoom כתב:

(סתם למי שקורא בעתיד, אם במקום OLM כתוב OXM אז אתם עם מכשיר שהמדינה שלו כלולה עם ישראל באותה חבילה ואז זאת החלפה קלה)

איפה אתה רואה אילו מדינות כלולות יחד עם ישראל בחבילה? אני מצאתי רק רשימה של סמסונג שאומרת קוד של כל מדינה בנפרד. 

אצלי הקוד FWD. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, yuvk כתב:

כמו שכבר נכתב כמה פעמים: הקלטת שיחות אסורה על פי חוק במספר מדינות

סתם מחשבה אולי זה קצת אוף טופיק:  איך באותן מדינות מתמודדים עם טענות נגיד בבית משפט, או מול חברות הביטוח, ככה שאם יש הקלטת שיחה זה חיזוק.. ואצלם, אם אין הקלטת שיחה, אין לצדדים אפשרות להוכיח את דבריהם.

או שאני חושב כמו במזרח התיכון...😁

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...