Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראב4 או טיגואן

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתלבט בין רכישה של טיגואן או ראב4 חדש.

מחיר הרכישה של הטיגואן בערך 10k זול יותר. מבחינת דלק הראב4 יחסוך לי להערכתי כמה אלפי שקלים בשנה, ומצד שני הביטוח שלו יקר יותר בכ5 אלף ש״ח שנתי שבערך מול את היתרון בדלק.

בנוסף, להנבנתי הראב4 ג׳ניס יותר, ורועש יותר בכביש בינעירוני, אבל. חזק יותר.

יש לי בפרטים נוספים שאני צריך לחשוב עליהם?

לטיגואן גם דירוג בטיחות גבוה יותר.

מה הייתם ממליצים בינהם?

פורסם

שלום. נושא אמינות הגיר הרובוטי - dsg, עדיין לא נפתר חד משמעי. יש כאלה שמרוצים ויש כאלה שלא מרוצים. לדעתי, לפחות כאן בישראל, היבואן לא השכיל לאסוף את הנתונים מהלקוחות ולנוציא המלצות בהתאם (כמו בהיבט תחזוקתיות וצורת הנהיגה).

לפי הספרות, היצרן ביצע שינויים בגיר (כמו קלאצים רטובים - טבולים בשמן ולא יבשים כפי שהיו בעבר) כך שהאמינות שלו טובה אך תלוייה מאוד בתחזוקה נכונה, בסגנון הנהיגה ובסביבת הנהיגה (עירוני/בינעירוני).

בנוסף לנ"ל, יש להתייחס גם לשירות הייבואן (צ'מפיון מוטורס), לעשות חיפוש ברשת ולבדוק בקורות.

לגבי טויוטה ראב 4: לא ידוע לי על תקלות מיוחדות, מבחינת אמינות הלקוחות מרוצים. יש נושאים אחרים לא פחות חשובים שיש להתייחס כמו: רכב גניב מאוד (ביטוח מאוד גבוה בהתאם) ומחיר הרכב.

נסכם מי עדיף:

מחיר וביטוח - טיגואן

אמינות - ראב 4

נוחות נסיעה - טיגואן

שירות (עדיפות אישית) - ראב 4

הבחירה שלי - ללכת על בטוח - ראב 4

הערה: יש לי חבר טוב שנאמן בכל מחיר לפולקסוואגן, כיום יש לו טיגואן 2023, אתן לך דרך התקשרות אליו אם מעניין. בהצלחה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, simba_lk כתב:

הי,

אני מתלבט בין רכישה של טיגואן או ראב4 חדש.

איזו רמת אבזור של ראב 4?   מדובר בהבדלים של עשרות אלפי שקלים. 

ראב 4, לדעתי, נותן תמורה מעולה לכסף, בקטגוריית ג'יפיי המדרכות.

גם השירות במוסכי טויוטה, מניסיוני, טוב מאוד בהשוואה ליבואנים אחרים.

הרכב גדול ומרווח, נוח, קל לנהיגה (ראות טובה, מראות צד גדולות), שומר מצוין על ערכו. אמינות מצוינת ומחיר תחזוקה סביר.

צריכת הדלק טובה (גרסה היברידית), ואף מצוינת אם אתה לא מבלה את כל זמנך על כביש מהיר, שם המנוע הגדול קצת יותר צמא.

חסרונות - בידוד הרעשים לא מושלם, אבזור סביר פלוס (מערכת שמע די בסיסית למשל), מחירי ביטוח גבוהים.

תעשה סיבוב בסוכנות, תשווה אבזור ותבדוק מחירי ביטוח מראש - אם יש לך מועדונים דוגמת הייטקזון או בהצדעה, אתה יכול לחסוך אלפי שקלים על הביטוח. סביר להניח שתצטרך גם איתוראן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...