Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להביא לארץ רכב מסדנה צד ג.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה דיי תאורטית אבל בכל זאת.

אני תוהה אם אפשר להביא רכבים לארץ שעברו "שיפור" בסדנה כמובן ברמת מפעל.

למשל יש את AMG שזה לא המקרה כאן זה סדנה שמקושרת ישירות לייצרן.

אבל לעומת זאת יש את ac schnitzer שזה סדנה שהיא אפשר לומר צד ג, היא משפרת את הרכבים ברמת מפעל, ובארץ יש רכבים שלה למשל ה140m.

מה שאני תוהה זה למשל רכב כמו המיאטה SS שמייצרת sarasota, שזה גם בעצם ברמת מפעל, אבל במקרה הזה המנוע שונה, והאם אפשר בכל זאת להכניס חוקית לארץ?

עוד לא מדבר בכלל על עלות, נטו עניין של האם אפשר ומה המורכבות של זה

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בעיקרון אפשרי, יש בארץ פורשה סינגר, וגם סיאט קופרה abt .

הכל עניין של מחיר. 

https://www.abt-america.com/cupra-tuning/formentor-vz5

כזו 

https://manhart-performance.de/en/car/manhart-formentor-cp-500/

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גם אותי תמיד זה עניין כל הקטע של הסדנאות, האם הם נחשבים "יצרן" במשרד הרישוי? כי אם לא אז איך מייבאים רכבים שהם בבירור לא שנתיים ממועד הייצור (כמו פורשה סינגר)? האם בסוך הליך השיפור זה נחשב לשווה ערך ל"ייצור"?

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
Just now, נולד לליסינג כתב:

גם אותי תמיד זה עניין כל הקטע של הסדנאות, האם הם נחשבים "יצרן" במשרד הרישוי? כי אם לא אז איך מייבאים רכבים שהם בבירור לא שנתיים ממועד הייצור (כמו פורשה סינגר)? האם בסוך הליך השיפור זה נחשב לשווה ערך ל"ייצור"?

במקרה הזה אין בעיה לבקש מהם מיאטה 2024 או 2025

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

להבנתי, אין אפשרות להכניס רכבים כאלו.

בתקופת הקורונה, או מעט אח"כ, המכס החל להחמיר את הדרישות שלו לגבי טפסים בייבוא רכב.

כעת יש הקפדה על כך שלרכב יהיו טפסי תאימות לתקנים טכניים ורגולטוריים (טופס COC) ועוד. לרוב אלו טפסים ברמת יצרן הרכב.

ראה בקישור המצ"ב, אלו טפסים נדרשים :

https://www.gov.il/he/service/application-for-vehicles-personal-import

פורסם

יצא לי לראות בשנים האחרון ברבוס, מנהארט ועוד. מניח שיש דרך חוקית אבל כנראה זה יהיה סיפור די יקר ואתה צריך יבואן פרטי שמכיר את העניין בצורה מעמיקה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...