Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרה,

אני רוצה למכור מיצובישי ספייס סטאר אוטומטית גיר רציף 2020 ולקנות רכב 7 מקומות בתקציב של עד 80000 אלף שקלים, אני נוסע עם הרכב כ10000 קילומטר בשנה,  יש לי עוד רכב בנוסף לספייס סטאר פיגו 2008 דיזל,

אנחנו מבצעים נסיעות קבועות כל סוף שבוע עם 2 הרכבים בהרכב מלא 6 נפשות, ההסכם עם האישה היה שנתנהל ככה עד שנחסוך כי כבר קשה לנו להתנהל ככה מדובר על ילדים קטנים,

השיקולים הם:

אמינות, 
ישיבה גבוהה,  מה הבחירה הנכונה והדרך הכי משתלמת להחליף את הספייס סטאר ולהתחדש ברכב אחר, השאיפה להחזיק את הרכב לפחות ל5 שנים הקרובות אם לא יותר,  

יש לציין שהיה לי אאוטלנדר שנתון 2016 בעבר, פחות התחברתי להתנהגות כביש ולצריכת הדלק. מה אתם ממליצים מה יכול להכנס בתקציב תודה לכולם על העזרה

פורסם (נערך)

אאוטלנדר זה סוג של ברירת מחדל למי שמחפש רכב גבוה, 7 מקומות  אמין מאוד.

גם שתי טויוטות בצורת מיני וואן ( ורסו או פריוס פלוס). המחירים הרבה מעל מחירון,  במיוחד לפריוס פלוס הם הזויים ( גם הרכב גניב לאחרונה, מה שמסכן עשרות אלפי שקלים - חברות ביטוח מחזירות מחירון יצחק לוי בלבד, ולא מחיר השוק ).

ורסו עם צריכת דלק דומה לאאוטלנדר,  היא די צפופה, אבל אפשר להסתדר עם ילדים קטנים, כל עוד מדובר ב 6 נפשות. אצלי ורסו 2016 בעוד חודשיים תגיע ל 300 אלף קילומטרים, בלי להתרגש יותר מדי.

מי שמחפש פינוק, מרחב הפנים במחירים יותר נמוכים מאשר לרכבים יפניים, ימצא אותם בפיג'יו 5008 או סיטרואן C4 ספייס טורר (פיקאסו). אמינות סבירה לגמרי תקבלו בדגמים עם מנוע בנזין 1.6.

גם דיזל 1.6 מנוע מוצליח וחסכוני ,אבל   מיכל אוריאה, לעומת זאת , נקודה חלשה. 

העיקר לא מנוע בנזין 1.2 או דיזל 1.5.

יש גם קודיאק, 1.5 בנזין רכב מוצלח,  נמכר במחירים גבוהים יותר משר צרפתיות.

נ.ב. קיימת גם קיה קארנס, דומה במימדים לטויוטה ורסו. אני פחות מחיר מנוע דיזל 1.7 עם גיר רובוטי, האוטומטי בנזין 2.0 אמין אבל לא חסכוני. המחירים לקיה לא מופרזים כמו לטויוטה/ מיצובישי

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשים לב רק שבפיג'ו/סיטרואן זה עם מנוע 1.6 עם 165 כ"ז ולא ה-156 כ"ס שנחשב לבעייתי מאוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בעיניי (רק לפי השרשורים כאן, לא החזקתי את הפיג'ו) אמינות של הצרפתיות פחות מסבירה והם דורשות אחזקה קפדנית הרבה יותר.

הסקודה מצויינת (הדיזל מוצלחת מאוד) שם אם לא החליפו קלאצ'ים או מוח גיר פשוט תשים 7-8K ש"ח בצד, חוץ מזה הרכב מעולה.

לגבי הפריוס+ יש סיבה לביקוש ההיסטרי - הרכב מגלה שרידות מופלאה וחסכוני מאוד אבל מאוד בדלק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...