Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראה על תקלה עתידית בסיבים האופטיים של סלקום

sperial

פוסטים מומלצים

לפני מספר דקות קיבלתי פניה טלפונית, לכאורה מהשירות הטכני של סלקום (והמספר על צג הטלפון כנראה מתאים), ונאמר לי כי צפויה תקלה בחיבור הסיבים שלי ורוצים לתאם לי ביקור טכנאי.

החשדן שבי הקפיץ התראה שמנסים להחדיר לי לבית סוס טרויאני, והודעתי כי אתאם תיקון אם תהיה תקלה

האם מישהו מכם נתקל בחיזוי תקלת סיבים שכבר מתוזמנת ואפשר להזמין טכנאי מראש?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי חשד שרצו רק חצי אחד של ה"להחליף". כלומר לקחת.

עד כמה נפוץ spoofing של מספר טלפון?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, sperial כתב:

עד כמה נפוץ spoofing של מספר טלפון?

לא יודע עד כמה נפוץ ולא יודע אם זה המקרה, עקרונית קל ביותר, יש אפליקציות/תוכנות שעושות את זה בקלות. אין שום הגנה על המספר המוצג. 

עד כמה שיצא לי להתקל עד כה, הודעה שנקרע הסיב זה משהו שמקבלים תמיד בדיעבד אחרי שהטרקטור של הקבלן קרע את הסיב הראשי בכביש למטה בשעה 2 בלילה (כבר פעם שישית עד עכשיו). 

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי רוצים להעביר אותך תשתית. ולחן להחליף ראוטר. או מתאם. לפי מה שנאמר לי. בפברואר השנה. הוט וסלקום עובדים בשיתוף תשתית.

פרסו תשתית חדשה. בשכונה שאני גר. ואלה שעבדו. אמרו שמי שרוצה להתחבר לסלקום. אז מחברים אותו על תשתית של הוט.

כנראה סלקום. לא רוצה לשלם לבזק. אולי פרסו איפו. שאתה גר תשתית סיבים של הוט.

אני קיבלתי לפני חודש. מבזק S.M.S שיש בעיית תשתית ויתוקן עד 16:00 איפו שאני גר. חזרתי הביתה הכל עובד פיקס.

מוכורת מקבל עוד S.M.S. שהתקלה תוקנה. ואיים יש לי עוד בעיה. לפנות לתמיכה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@yor2 הכתבה שקישרת ישנה מאוד, אבל התגובות בדף הפייסבוק שקישר @avngas הגיוניות. - אני על תשתית פרטנר אבל נגמה לי שבארון התקשורת בכניסה לבית יש בזק אבל לא הוט. ולא ראיתי עובדי תשתיות מאז שהתחברתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפרטנר יש שיתוף פעולה אם בזק. התשתית של הוט. מעוברת בצינורות של בזק. אם יש לך גישה לארון. תסתכל אם לא הוסיפו קופסה.

אולי בזמן שלא הייתה בבית השחילו. סיבים של הוט.  גם יש כתבה לאחרונה. שסלקום רוצה לשתף תכנים של הוט. בסלקום TV.

זה כנראה. צריך לקבל את אישור משרד התחרות. לא זוכר את שמו.

לפחות אלה שפרסו תשתית של הוט. אמרו שיש שיתוף פעולה.

אתה גם יכול להתקשר להוט. ולשאול אם יש תשתית סיבים שלהם ברחוב שלך.

עריכה אחרונה על ידי yor2

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי נכון, מקבוצה של סיבים אופטים ברשת; נסיון של החברה להעביר אותך תשתית בשביל לצמצם עלויות.
אנשים בקבוצה ציינו; אם יש לך ציוד תקשורת פרטי ותעבור תשתית יכול להיות והוא לא יתאים לתשתית החדשה.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קיבלתי הודעה על עסקה חשודה בכרטיס, הלחיץ לי את הצורה שלי. 

כמובן שלא לחצתי על הלינק שבהודעה. 

התחלתי לברר ולבדוק. 

PHישינג. בלאט. אמא שלהם עושה סיבוב הופעות בבתי בושת עם סרגל פלדה ונורות לד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...