Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בבדיקה של רכב בן 10 שנים (2014) שהיה בליסינג (שלמה סיקסט) 4 שנים ונמכר ב2018.

בדקתי על הרכב בקארזון וכתוב שם במודעות ישנות שנמכר ב2018 מסוחר. האם זה אומר שהרכב עבר קודם אצל סוחר לפני שנמכר או שנמכר ישירות מהליסינג והם נקראים "סוחר"?

בנוסף הוצאתי דו"ח סליקה והיו שם שתי תאונות:

אחת ב2018 קצת לפני שהליסינג מכר ויש שם תגמולי ביטח של 10,000 שח עם ירידת ערך של 1215.בעל הרכב אמר שזה תיקון של טמבון אחורי בלי נזק למרכב. האם זה מחשיד שהיתה תאונה ואז מכרו את הרכב או שזה סביר? 

התאונה השניה היתה לפני כחצי שנה וגם שם יש תגמולי ביטוח של 10,000. בעל הרכב אמר שזה היה טמבון קדמי וגם פה בלי נזק למרכב.

עריכה אחרונה על ידי נעם202
פורסם

1. הרבה מרכבי הליסינג נמכרים ע"י סוחרים - זה לא אומר כלום על טיב.

2. תאונה של 10000 ש"ח ברכב בן 4 שנים זה לא משהו בגללו  מוכרים רכב.

3. דו"ח שמאי על התאונה שהיתה כשהרכב היה בליסינג לא תוכל לקבל, אבל על התאונה האחרונה אתה יכול לבקש מהמוכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני 20 דקות, zvit כתב:

3. דו"ח שמאי על התאונה שהיתה כשהרכב היה בליסינג לא תוכל לקבל, אבל על התאונה האחרונה אתה יכול לבקש מהמוכר.

זהו התאונה האחרונה פחות מטרידה אותי כי לא היתה ירידת ערך והנתונים תואמים למה שהמוכר אמר(10,000 להחלפת פגוש). 

אבל לגבי התאונה הראשונה זה לא מוזר שהיא בכלל מופיעה בדו"ח סליקה? ליסינג לא מטפלים בדברים האלה בעצמם? וישר אחר כך מכרו אותה.. אין לי באמת אפשרות להשיג את הנתונים אז אני מנסה להבין אם מתחבא פה משהו מסריח או שלא בהכרח

פורסם

תאונה בזמן שהרכב בליסינג תופיע אם חברת הליסינג תבעה את הפוגע כצד ג'

להסיר ספק אין כמעט תאונות ללא ירידת ערך בצידן גם אם רק החליפו פגוש תהיה ירידת ערך על צביעה לא מקורית. זה שירידת הערך לא הוקלדה - לא אומר שהיא לא קיימת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...