Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצער מאוד לשמוע על חבר פורום שנפטר, במיוחד אחד שעזר להרבה אנשים ברצון רב.

פורסם

מצער מאוד.

אהבתי את הידע הנרחב שלו, ששמח לשתף בו, את הציניות שלו ואת הטון של המורה- מדריך המלומד, שהחכים את הפורום וחבריו בעצותיו.

תנחומיי למשפחתו.

alfa 156 2.5.

פורסם

עצוב,

עם כל המדע והטכנולוגיה היום, אנשים נפטרים בדמי ימיהם(50-60 ואף פחות לעיתים) מהתקפי לב ולא ניתן להצילם

מכיר כמה כאלה

תנחומי, יהי זכרו ברוך.

פורסם

מאוד עצוב לשמוע.

מרק אהב לעזור והיה ידען ומקצועי בתחומו. גם יצא לי להיפגש איתו פעמיים כשהוא עזר לי להשיג רכיב חשמלי שהייתי צריך בדחיפות. אח"כ התברר שיש לנו חבר משותף מתחום האלקטרוניקה.

יחסר מאוד.

אגב לדעתי שם המשפחה הנכון הוא מצגיאר.

• אהבתי 2
פורסם

חבר פורום יקר, לא ייאמן.

יהי זכרו ברוך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עצוב מאוד, מרק היה אחד מהאנשים הראשונים ש"פגשתי" כשנכנסתי לפורום בפעם ראשונה והוא מאוד הרשים אותי עם כמות הידע העצומה שלו. מאז הקפדתי לקרוא כל תגובה שלו ולא משנה באיזה נושא כי ידעתי שכמעט תמיד אוכל ללמוד משהו חדש. משהו מוזר, בשנה האחרונה שמתי לב שכמות התגובות שלו היא כבר לא כפי שהייתה פעם ולא התייחסתי, חשבתי שהוא פשוט מרגיש רוויה מהפורום.

החדשות האלה מעציבות אותי במיוחד כי תמיד אמרתי לעצמי שאנסה לפגוש את מרק10 במפגשי הפורום ומהיום זה אינו אפשרי...

יהיה זיכרו ברוך

• אהבתי 1
פורסם

מצער מאוד! מרק היה חבר אונלייני. אוצר של ידע ואמינות, עם חוש הומור אירוני. "הכרתי" אותו שנים מבלי שאי פעם נפגשנו. עצוב לי מאוד לשמוע. לעילוי נשמתו. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אוי ואבוי, מצטער לשמוע. תנחומי הכנים למשפחה. 

חיבבתי את הבחור. החזקתי ממנו מקצוען רציני וקליבר לא קטן, עם חוש הומור מיוחד שתמיד "בא לי בטוב". זאת אפילו שמעולם לא נפגשנו ורק קראתי את תגובותיו ותשובותיו כאן, גם כאלו שלא הגבתי עליהם כי אין לי מידע\ידע בנושאים- ורק שמחתי ללמוד עוד משהו חדש ומסקרן ממנו.

יהי זיכרו ברוך. 

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מאוד עצוב ומצער לשמוע.

תנחומים למשפחה. אני מקווה שהם קוראים את ההודעות או שלפחות דואגים להעביר להם את התמצית.

אומנם לא הכרתי באופן אישי, אבל ללא ספק אחד המומחים והיקרים מהפורום.

יהי זכרו ברוך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...