Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30,000 קמ בשנה, תקציב 60,000 +-

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בסביבות 30,000 ק"מ בשנה
כרגע נוסע על קיה סול 2012 עם כמעט 240,000 ק"מ
הנסיעות הן בינעירוניות, יוצא בבוקר מוקדם מחדרה לתל אביב. בבוקר אני מצליח לנצח את הפקקים, בחזור בסיבות שלוש הדרך פקוקה יותר. רוב הזמן זה אני לבד באוטו (1.90 ס"מ) ומדי פעם מעמיס על האוטו חומרים לעבודה, לפעמים גרניק לא קטן, ולפעמים שקי בטון וטיח.
מבחינת גודל לפני הקיה נהגתי בניסאן טידה שהסתדרה עם המטען הזה, גם הקיה הסתדרה מצויין מבחינת מימדים.
אני מאמין שבשנה הקרובה ארצה לשדרג את הרכב וחשבתי להשקיע באיזור ה-60,000 שקל
ראיתי הרבה סוזוקי ויטרה, אהבתי את הצורה ומבחינת מימדים אני חושב שהסגנון שלה מתאים לי, לאחרונה התחלתי להסתכל גם על איוניק, אבל הסתבכתי עם כל חישובי החלפות הסוללה והאחריות. האם כדאי לי להעלות את התקציב וזה יקוזז מעלויות הדלק?
הרכבים מזקנים טוב אצלי, הטידה שכבר קוסמטית הייתה שבורה לגמרי אבל מכנית בובה, הועברה לעבודה ומשמשת אותנו עד היום ואפילו החלפתי לה מנוע לא מזמן (בגלל ששכחו לבדוק נוזל קירור)
אני מאמין שהרכב יהיה איתי בסביבות ה3 שנים שלאחריהם אעביר אותו הלאה לעובדים.

הייתי שמח לרכב קצת יותר שקט מהטידה והסול אם זה אפשרי בתקציב שלי
יש דגמים אחרים שכדאי לי לבדוק עליהם?

פורסם (נערך)

פריוס / אוריס

שים לב שהסוללה ההיברדית באחריות יבואן טויוטה מורשה ולא אחריות של איזה מגרש קיקיוני.

עלות הביטוח / אחריות בסביבות 500 ש"ח לשנה או 15K ק"מ.

רכב נוחים, לדעתי הפריוס יותר נוחה ומרווחת מהאוריס, אבל גם האוריס תעשה את העבודה בשבילך

צריכת דלק ממוצעת של 1/18 בערך.

בשתיהן יהיה לך די מקום לכלי עבודה וכו'

רכב מעולים ואמינים.

שנתון, מה שנכנס יותר גבוה...

ניתן למצוא עם קילומטראז' סביר.

בהצלחה, גמר חתימה טובה!

עריכה אחרונה על ידי Morde
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסתכלתי על הפריוס והאוריוס, אני רואה רכבים עם מלא קילומטר

למעשה נראה לי שאני ממקד את החיפוש בין קיה נירו לסוזוקי ויטרה. 

לא כל כך הבנתי את נושא הסוללה והאחריות בהיברידי. מבחינה כלכלית בנסועה שלי כדאי לי לבחור בנירו? או שעם עלויות החלפת סוללה ואחריות זה די יתקזז?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...