Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקררים סיניים

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קורבן של LG חדש שהמדחס שלו התפגר אחרי שנתיים (למי שלא מכיר את הנושא - הרשת מלאה במידע).

היות ואני כבר חושב קדימה, ומבין שגם המדחס הזה הוא לא דגם משופר (נושא את אותו המק"ט כמו הישן), אני כבר מנסה למצוא כיוון למקרר חדש בעתיד לבוא.
האם יש כבר מספיק מידע לגבי המוצרים הסיניים? בסופו של דבר הם כבר לפחות 10 שנים בארץ, אאל"ט.
אמינות? פרקטיות?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאמא שלי יש האייר קטן -משהו כמו 350-400 ליטר - 8 שנים, בלי תקלות. מצד שני, בת 95, לא מעמיסה עליו ולא פותחת אותו 600 פעם ביום.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיות תפקוד לא ממש, חברים עם מקרר הייסנס מרוצים כבר כמה שנים טבות. מצד שני הפלסטיקה הפנימים מאד פשוטה, תחושה שברירית משהו אבל כלום לא נשבר.

שים לב רק שהדרוג האנרגטי של רובם נמוך (E F)

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי היה ״אלקטרה״

זה כמו רולטה רוסית. בדכ סבבה, מדי פעם נפילה.

שלי הוחלף בעקבות הפלסטיקה של הדלת (הצירים שהחזיקו את הדלת) שלא שרדו והוא הפסיק לאטום. לא היה לי עניין רב בלהתעסק לתקן אותו, לדעתי כן היה אפשרי. 

קניתי סיני אחר (מידאה) - גם עובד בינתיים. אין תלונות.

יתקלקל - נקנה עוד סיני.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש לי האייר side by side מהכי זולים שיש, 2500 ש"ח במבצעים של שופרסל עם איזה 300 ש"ח החזר בתוי קנייה, לא זוכר בדיוק. מעל לארבע שנים אצלי. התקלה היחידה שהיתה, מאוורר פנימי בתא ההקפאה. כמו כן פס לדים החלפתי פעמיים. לאמא שלי קניתי זהה והוא כבר סוגר 3 שנים.

לפניו היה לאמא שלי האייר 3 דלתות (שתי דלתות ומגירת הקפאה) נזרק אחרי שנתיים תקין לחלוטין מלבד המגירה שלא היתה אטומה והיתה מתמלאת קרח. שום טכנאי לא רצה להתעסק.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני כשעה, yuvk כתב:

שום טכנאי לא רצה להתעסק.

זה בעיקר התלונות על המקררים הסיניים.

בעיות אטימה אחרי שימוש של מספר שנים, וחוסר חשק להתעסק עם חלקים שממילא זולים ואין לטכנאים שולי רווח מספקים.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש לי מקרר האייר - Haier שנרכש בדצמבר 2015. הוא גדול ומרווח יחסית (534 ליטר ואפילו זה לא מספיק לי) ואני מאוד מרוצה ממנו.
למעט תקלת משתמש אחת שנגרמה בגלל שסגרתי את דלת המקפיא על ניילון כלשהו וגרמה לגומי האטימה להפסיק לאטום (נפתרה ע"י שימוש במים חמים) ורעש חריג של זמזום כשהמדחס עבד (נפתר ע"י הזזת משקולות כלשהן ע"ג צינור בתחתית המקרר מאחור בהדרכת חבר שהוא טכנאי).
בהחלט יכול להמליץ על המקררים שלהם על סמך נסיוני

פורסם

מקרר זה מזל (וגם פונקציה של תחזוקה בסיסית).

מניסיון של שנים, הסחורה התורכית לא רעה בכלל (פלסטיקה זה גם עניין של אופי שימוש וגם עניין של תכנון יצרן, קרי: איכות).

רוב המקררים המודרניים זקוקים לתחזוקה - ניקוי של המאוורר והמעבה אחת לשנה/שנתיים כתלות בכמות האבק בבית ומאחורי המקרר - זה רשום גם בחוברת ההפעלה של המקרר (זו שאף אחד לא קורא). 

ברגע שחרירי האויר (יניקה/פליטה) נסתמים ו/או המעבה עטוף וחסום מגודש של אבק, לחץ הראש במדחס עולה ומשם הדרך למוות של המקרר- קצרה.

לפני שנתיים יצא לי להציל מקרר LG (בן 4) של לקוחות ששיפצתי להם את הדירה, החלק האחורי (והמעבה)  היה סתום לחלוטין וזה היה רק עניין של זמן מאוד קצר עד שהמדחס היה מת. לימדתי אותם את שגרת הניקוי ואיך עושים, ומשם הכל היסטוריה.

צריך גם מזל: חבר רכש לפני כמה שנים מקפיא של "ליבהר" בסכום אסטרונומי. שנה וחודש אחרי, המדחס הלך. למרות שזה היה חודש אחרי תום האחריות, לא באו לקראתו בכלום. הוא זרק אותו וקנה הכי זול של "בקו" עם הפשרה, ומאז הוא מבסוט.

איציק

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

סיפור של גיסי מאתמול: לפני מספר ימים התקלקל (הושבת) מקרר הייסנס בו 4. תיאום טכנאי אפשרי רק לאחרי יום הכיפורים (שבועיים!). החשד הוא לתקלת מדחס, מחיר צפוי כחצי מחיר מקרר חדש, אבל זה לפני בדיקה. אגב, ביקור הטכנאי למעלה מ-300 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 27.9.2024 בשעה 12:00, ירחמיאל כתב:

גם אני קורבן של LG חדש שהמדחס שלו התפגר אחרי שנתיים (למי שלא מכיר את הנושא - הרשת מלאה במידע).

לא מכיר את הנושא, אבל יש לי גם מקרר LG ויש עליו אחריות של עשר שנים. אצלך לא? היא לא מכסה מדחס?

פורסם

תודה איציק!

לפני 19 שעות, איציק נ. כתב:

לימדתי אותם את שגרת הניקוי ואיך עושים, ומשם הכל היסטוריה.

מצאתי את הסרטון הזה שמתאים למאותגרים הברגתית כמוני למקררי LG. אני בהחלט אוסיף את זה לשגרת התחזוקה השנתית.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

עשיתי את הניקיון שבסרטון לפני מספר חודשים למקרר LG שלי, לראשונה מאז ניקנה לפני 7 שנים. לא הייתי מודע לצורך, ובמקרה, כשהזזתי אותו כדי לחפש משהו שנפל, ראיתי כמויות אבק על הפתחים האלו, ואז דרכם ראיתי שגם מאובק בפנים ופירקתי את הכיסוי. מרוב אבק המצנן נראה כמו איזו חיה פרוותית. מדהים ששרד וקירר בלי בעיות במצב כזה.

פורסם
בתאריך 2.10.2024 בשעה 11:05, topop כתב:

לא מכיר את הנושא, אבל יש לי גם מקרר LG ויש עליו אחריות של עשר שנים. אצלך לא? היא לא מכסה מדחס?

תקרא קצת באינטרנט על ה״אחריות״ הזאת.

מסתבר שהם גובים באיזור ה-1000₪ עבור החלפת מדחס באחריות.

• תוכן חדש...