Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה עם קופ"ח כללית?

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, לדעתי, לא כל רופא הוא במסלול ל'התמחות'. מפה לא ברור לי, איך רופא נכנס להיות רופא אף אוזן גרון או רופא עיניים. 

נכון יש מתמחים שחלק מההכשרה לקבלת 'מומחה' זה בקהילה, אבל יש רופאים, אני יודע שהם שהם שנים עובדים בקהילה, ללא סטטוס 'מומחה'. 

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוויה שלי ממיון בתל השומר.
לפני שנתיים הייתי עם אבא שלי במיון אחרי שהוא נפל ברחוב ביום שישי בבוקר.
אחרי בדיקה של כמה רופאים הגענו לרופא אא"ג שכבר היה באמצע הבדיקה ואז קיבל טלפון לבוא דחוף למחלקת ילדים. מסתבר שהוא היה הרופא היחיד בתחומו בכ-ל תל השומר באותו יום.
חיכינו לו כמעט שלוש שעות בחדר שלו. אני נרדמתי (גם ככה הקפיצו אותי בבוקר כשזה קרה), את אמא שלי שלחנו הביתה במונית, אבא שלי השתעמם. אנשים שהיו בחוץ וחיכו לתור שלהם התייאשו והלכו.
איך יש רק רופא אא"ג אחד בכל בית החולים? פשוט לא ברור.
אני חושב שהיינו שם עד חמש. כמו יום עבודה מלא שכמעט כל מה שעשינו שם זה לחכות.

פורסם

כי היום חול הרופאים עסוקים בביקור, פעולות, ניתוחים, מרפאות וכו- ובתורנות מספר הרופאים קטן, בהתאם לתקן מסויים. אז יהיו כמה פנימאים וכמה מיילדים, אבל אורתןפדים וכירורגים בודדים ורופא עיניים וא.א.ג. בודדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

דבר שני בכללית יש אופציה לשלם 150 שקל ואז יש עוד רופאים מומחים שיקבלו אותך, כן מעצבן לשלם שוב אחרי כל הכסף שאני משלם גם ככה אבל מצד שני רציתי לסיים עם זה.
ביקשתי מהמוקד שלהם שישלחו לי את כל הרופאים בערים X Y Z, כמה שיחות עד שהגעתי למרפאה ששאלה אותי אם אני רוצה להגיע היום בסוף היום.
הלכתי לשם, קיבל אותי אחלה רופא, שילמתי 150 שקל וסיימתי עם זה עד לפעם הבאה.

איך קוראים לשירות הזה? והאם מדובר על שירות בתוך המושלם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה במסגרת השב״נ ומוגבל לשלושה ייעוצים בשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

זה במסגרת השב״נ ומוגבל לשלושה ייעוצים בשנה.

אני מתקשר למוקד כללית, מה אני אומר למוקדנ/ית? "ייעוץ ב150 שקל"?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 דקות, taranta כתב:

באמת לא הכרת? זו הערך הסיבה מספר 1 לביטוח שב"ן..

https://mushlam.clalit.co.il/he/consultation/Pages/second_opinion.aspx

תסנן לפי איזה נותן שירות אתה רוצה.

אגב, רוב הביטוחים הפרטיים מחזירים לך גם את ה150 ש"ח הנ"ל.

וואלה לא ידעתי..

ביטוח בריאות נורמלי? סחבק רוצה ביטוח בריאות, מאיפה מתחילים?

יש משהו שההורים עשו לפני יותר מעשור.

אבל זה עם תרופות וטיפולים בחו"ל.

מעוניין לדעת מאיפה מתחילים, אשמח להכוונה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

ביטוח פרטי אכן כולל בטח תרופות וניתוחים בחו"ל (עם עוד דברים). כדאי להתייעץ עם מומחה לעניין (סוכן ביטוח) כי זה עולם שלם.

לי לצורך העניין יש ביטוח לא רע בכלל דרך העבודה. יש גם למורים, לעובדי מדינה, כבאים וכו' וכו'. צריך להתייעץ ולבדוק.

פורסם

זה ג׳ונגל לא נורמלי והאוצר משנה את התנאים כל שנתיים.

מבחינת חברות הביטוח זו כנראה בוננזה אמיתית.

פורסם

האם אפשר להעביר ביטוח פרטי מסוכן X לY ולשמור על הוותק?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

וואלה לא ידעתי..

ביטוח בריאות נורמלי? סחבק רוצה ביטוח בריאות, מאיפה מתחילים?

יש משהו שההורים עשו לפני יותר מעשור.

אבל זה עם תרופות וטיפולים בחו"ל.

מעוניין לדעת מאיפה מתחילים, אשמח להכוונה

יש כמה מרכיבים לביטוח פרטי, רובם די זהים בין החברות (תרופות מחוץ לסל, ניתוחים בחו"ל וזה). ההבדל העיקרי המחיר יהיה באמבולטורי, שזה כל הרופאים ובדיקות הדימות שתעשה, שזה כנראה הרוב אם אתה בריא. שם ההבדל במחיר והוא של עשרות בודדות בחודש. כמו כן יש חברות שידרשו ממך טופס בריאות, יש שידרשו תצהיר ויש שלא ידרשו כלום. זה עוד הבדל. 

כשתתעניין בביטוח יציעו לך מהשקל הראשון או משלים שבן. 

אם זה מהשקל הראשון אתה פשוט תובע את הביטוח בכל דבר שתעשה בפרטי ושלום על ישראל. 

אם זה משלים שבן אז תצטרך להביא מכתב מהקופה שהרופא שאתה רוצה לא עובד איתם (או מרופא) ומכתב מהקופה שהם דוחים את התביעה לך ורק אחרי שתראה שנדחית על ידי הקופה תקבל את התביעה מהביטוח הפרטי. זה יותר בירוקרוטי אך יותר זול משמעותית. 

לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

כן

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

כן. וניתן גם לעבור בין ביטוחים פרטיים בלי תקופת אכשרה.

קח בחשבון שבד"כ מחלות\מצב קודם לא נכללים בביטוח אלא רק מה שמתגלה אחרי. עד כמה שידוע לי לפחות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 26.9.2024 בשעה 09:42, farkash7 כתב:

מרות שלא ברור מה הקשר של בוחן כליות משש ביצים להחייאות

לא הבנתי (ברצינות). האם אתה יכול לנסח מחדש ?

בתאריך 26.9.2024 בשעה 09:42, farkash7 כתב:

(אגב לא ברור לי איך החייאה יכולה להימשך שעות).

אמנם נדיר, אך אפשרי.

חוזר דופק....מפסיק דופק...חוזר דופק וכן הלאה.

עד שבסוף מחליטים לקבוע...

לפני 18 שעות, ArikB כתב:

איך יש רק רופא אא"ג אחד בכל בית החולים? פשוט לא ברור.

כי יש תחומי התמחות בהם אין צורך בכמות רבה של רופאים. גם רופא עור.

מאידך, יש תחומי התמחות בהם יש כמות מאוד מאוד קטנה של רופאים (למשל נוירו-כירורגיה), אז אם ניתן משאירים תורן #1.

אם פתאום יש אירוע חירום שמצריך עוד רופאים בתחום כזה או אחר - מקפיצים כוננים מהבית.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...