Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה עם קופ"ח כללית?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@Night Driver  אז היה לך מזל עם רופאה שמתייחסת טוב ושלא חתכו אותה בכביש בבוקר, ושכנראה מכירה אותך ויודעת שאתה לא נודניק. אני נמצא בעמדה של היועץ כך שהסבב אצלי הוא של הרבה אלפי פציינטים בשנה, כמובן לא יכול להכיר את רובם כי אני נפגש איתם פעם או פעמיים. ובני אדם, כידוע, מגוונים ויש כאלה שמתנהגים בצורה שיכולה להוציא גם את הרופא הרגוע ביותר משיווי משקלו.

@DareDevil המלצה חמה - הדפס את התוצאה והבא איתך. במקרה הפשוט תחסוך שתי דקות של חיפוש התוצאה במערכת, במקרה החשוב (תקלת מערכת) תחסוך  לעצמך צורך בביקור חוזר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

אז היה לך מזל עם רופאה שמתייחסת טוב ושלא חתכו אותה בכביש בבוקר, ושכנראה מכירה אותך ויודעת שאתה לא נודניק. אני נמצא בעמדה של היועץ כך שהסבב אצלי הוא של הרבה אלפי פציינטים בשנה, כמובן לא יכול להכיר את רובם כי אני נפגש איתם פעם או פעמיים. ובני אדם, כידוע, מגוונים ויש כאלה שמתנהגים בצורה שיכולה להוציא גם את הרופא הרגוע ביותר משיווי משקלו.

פגשתי אותה כולה 3-4 פעמים.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

@DareDevil המלצה חמה - הדפס את התוצאה והבא איתך. במקרה הפשוט תחסוך שתי דקות של חיפוש התוצאה במערכת, במקרה החשוב (תקלת מערכת) תחסוך  לעצמך צורך בביקור חוזר.

זה אמור להופיע באתר הכללית?

אני לא רואה אותה באתר של הכללית, מחר אתקשר לברר בנוגע לכך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תלוי בסוג הבדיקה ובמכון המבצע. פשוט תכנס לאתר/אפליקציה ובדוק.

או באתר של המכון, אם קיבלת קוד לקבלת התוצאה.

הסיפור הוא שיש מכונים שמקושרים למערכת הארצית (אגב, של כל הקופות) ויש שלא. וזה תלוי גם בסוג הבדיקה - יש המופיעות במערכת ויש שלא. כאשר מדובר במכונים חיצוניים קטנים הרבה פעמים אם לא תביא את המסמך (נייר) הרופא לא יימצא כלום.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אחרי נבירה של כמה דקות באתר הכללית, מצאתי את הבדיקה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...