Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פייסבוק מתעקש לפנות אלי בלשון נקבה.

Ron Poh

פוסטים מומלצים

כאמור בכותרת.

פניתי לתמיכה שלהם ועדיין לא קיבלתי תשובה, יש לי רושם שממש לא מומלץ לעצור את הנשימה עד שתגיע התשובה.

ניסיתי לזרום איתם, להעביר להגדרות נקבה ושוב לזכר, המתנתי מאז כבר יותר מחודש וכלום לא השתנה.
שאלתי גם את gemini ולא התקבלו תשובות מועילות.

טוב, לא בדיוק סוף העולם, נחייה עם זה. אבל בכל זאת,  יש פתרון?

‏‏לכידה.JPG

‏‏לכידה1.JPG

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הוא חושב שאתה נקבה בגלל ה-h הסופית?

יש פתרון פשוט וקל - לעבור לממשק באנגלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפייסבוק השם שלי רק בעברית : רון *ושם המשפחה* הכל בעברית (אין h).
אם אני אעבור לשפת ממשק אנגלית, זה רק יסווה את הבעיה, מכיון שבאנגלית הפנייה לזכר ונקבה זהה.

בכל מקרה בשבילי אנגלית זה סוג של עונש, רק כאשר יש טקסט שאני חייב לקרוא, אני קורא אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, saar5555 כתב:

תגיד תודה שיוטיוב לא נותן לך פרסומות...לפי הדבר הזה 😁

אתה צוחק?! כבר חודשיים שהדפדפן בטלפון מציג לי פרסומות לבגדי נשים אקסטרה אקסטרה לארג' עם הדפסים מנומרים. אשתי דקת גזרה ולא מהמגזר...

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, hans כתב:

אתה צוחק?! כבר חודשיים שהדפדפן בטלפון מציג לי פרסומות לבגדי נשים אקסטרה אקסטרה לארג' עם הדפסים מנומרים. אשתי דקת גזרה ולא מהמגזר...

לי יוטיוב נותן פרסומת לסכיני גילוח לנשים

ובריחת שתן בגלל התעטשות - פדים לספיגה.

צבעי שיער לנשים.

שמפו לנשים.

ובכלל, יוטיוב שמים המון פרסומות לאחרונה.. לא ברור למה.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • מצחיק 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקבל בפורום הזכרי הזה פרסומות לחזיות ותחתוני נשים. הגיע הזמן שגוגל יריצו עליהגוגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, hans כתב:

זה פשוט אומר עלייך שאתה מסתובב עם גרושות שמנות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשך הנפילה המתמשכת של גוגל, כנראה...

Go woke, go broke - כנראה שמקדישים את כל המשאבים (והמתכנתים) להציל את פארסת ה-AI ובינתיים אפילו מה שעבד עד עכשיו התחיל להתקלקל.

לגבי הבאג של פות"ש - נראה לי כמו סתם באג מקרי שייפתר מעצמו תוך 2-3 חודשים

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף נגלה עוד שנה שמדובר על איזה הוראה מהממשל האמריקאי שקיבלו פייסבוק לבטל את הפיצ'ר של המודעות שמותאמות לאנשים באופן אוטומטי וזה הולך על רנדומליות קיצונית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...