Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ארון בן שנה.

אחת המגירות שעבדה טוב עד כה כבר לא נסגרת טוב, היא נתקעת כ-2 ס״מ לפני הסוף רק באחד מהצדדים.

מצרף תמונה של המנגנון, יש שם כמו גלגלת כזאת, מניח שזה קשור לכיוונון. לא הבנתי מה היא עושה בדיוק.

טיפים?

image.thumb.jpeg.9a58f5f7cc56127255994fc51febf66b.jpeg

פורסם

לחיצה על הידית הכתומה מאפשרת לנתק את המגירה מהמסילה על מנת להוציא אותה. כמובן שצריך לבצע בשני הצדדים יחדיו.

המסילה נעה על הגלגלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המגירה יצאה מאיזון. תוציא אותה לגמרי ותבדוק שאין הפרעה בקצה המסילה מאחור , אולי נפל משהו (אצלי תמיד נופלות שקיות שאישתי נהניית לדחוס במגירה עד שהיא ״עולה על גדותיה״ 🤨)

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 דקות, zaf כתב:

המגירה יצאה מאיזון. תוציא אותה לגמרי ותבדוק שאין הפרעה בקצה המסילה מאחור , אולי נפל משהו (אצלי תמיד נופלות שקיות שאישתי נהניית לדחוס במגירה עד שהיא ״עולה על גדותיה״ 🤨)

איך לעזאזל אין לך מחזיק שקיות פלסטיק עם תמונה של ברווז/אווז??

screenshot-www_ebay.com-2024_07.15-23_24_14.thumb.png.80ba268d47c51f28248adfe0577f3f1c.png

ציטוט

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אצלי מה שעוצר את המגירה אלה בדרך כלל מהכסים של קופסאות או קרש החיתוך, שטוחים כאלה שיודעים ליפול בחריץ הדק שבין הדפנות האחוריות של המגירות.

לגבי ה״גלגלת״ - נראית כמו בורג של מפתח שוודי שמאפשרת מיקום מדוייק של משהו, אולי הוו שאוחז את המגירה למסילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 15.7.2024 בשעה 23:26, DareDevil כתב:

איך לעזאזל אין לך מחזיק שקיות פלסטיק עם תמונה של ברווז/אווז??

כן! איך אין לך? תתבייש!

מצטער פות"ש, לא מכיר את הפירזול הנ"ל. הגלגלת נראית כאילו שהיא שולטת על הפלסטיק הלבן המבצבץ בתמונה, מה שנותן מעט כיוונון. 

רק המגירה הזו עושה לך בעיות? 

האחרות עובדות תקין? 

נסה באמת להשתמש בגלגלת, תספור כמה סיבובים אתה עושה לפני שאתה מחזיר את המגירה למקום לניסיון. פתר, יופי, לא פתר, עוד X סיבובים. 

עשה יותר גרוע, אותו מספר סיבובים לכיוון השני, ואז עוד כמה סיבובים ולחזור על השלבים הקודמים. 

אם הבעייה קיימת גם במגירות נוספות, הייתי בודק שהארון עצמו לא זז מהמקום שלו (הזזה של רהיט גדול יכולה לגרום לתזוזה של החלקים שלו, שבתורם משפיעים על דברים כמו פתיחת מגירות\דלתות וכדומה). 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...