Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, קיבלתי הצעת מחיר להחלפת רדיאטור ומשאבת מים

החלקים מקוריים והמוסך הוא מוסך מורשה, רציתי לשאול האם המחיר הזה הגיוני כי זה מרגיש לי יקר (אני אודה שאני לא הכי בקיא בנושא)

בסה"כ 10,000 שקל, שמתחלקים להמון רכיבים שונים שהם כביכול חלק מהחלפת 2 הרכיבים הנ"ל (ביניהם גם החלפה של טרמוסטט שהמחיר שלו לפי ההצעה הוא באיזור ה 2,500 שקל).

המחיר של משאבת המים - 520

המחיר של הטרמוסטט - 2500

המחיר של הרדיאטור (כתוב מקרן מים אבל אני מניח שלכך הכוונה?) - 2500

סה"כ המחיר שלהם ביחד הוא באיזור ה 5,500

האם הגיוני להגיע מכאן ל 10,000?

הרכב הוא איביזה קופרה

תודה

עריכה אחרונה על ידי Stylo
פורסם (נערך)

אני ממרכז הארץ, מפרט החלקים והמחירים הוא כזה:

image.png.81f841b7eb0aea1d788f53c332c43c16.png

כמובן שיש עוד תוספות על נוזל קירור וברגים וכד'.

מן הסתם המחירים כאן לא מגיעים ל 10K מאחר ויש גם תוספת מחיר על זמן עבודה.

פורסם

תקלה מתרחשת בד"כ בחלק אחד, ועליו צריך לעלות המוסכניק בבדיקה שעליה אתה צריך לשלם. לא הייתי הולך על הצעה כזו של "נעשה עבודה קלה, נחליף כמה חלפים יקרים, ואז גם לנו יהיה שקט מאולי פאשלות שלנו באבחון". אתה יכול גם לקבל הצעה מ"אופיר המכונאי האקדמאי".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 55 דקות, mcaspi כתב:

תקלה מתרחשת בד"כ בחלק אחד, ועליו צריך לעלות המוסכניק בבדיקה שעליה אתה צריך לשלם. לא הייתי הולך על הצעה כזו של "נעשה עבודה קלה, נחליף כמה חלפים יקרים, ואז גם לנו יהיה שקט מאולי פאשלות שלנו באבחון". אתה יכול גם לקבל הצעה מ"אופיר המכונאי האקדמאי".

אז מה שאני מבין ממך, זה שלא בהכרח חייב להיות קשר בין הרכיבים הנ"ל בהקשר של החלפה
לי נאמר שהגיע הזמן להחליף את הרדיאטור ומשאבת המים לאחר טיפול תקופתי במוסך, לאחר מכן כמובן ביקשתי הצעת מחיר, ובהצעה אני פתאום רואה שנוסף לי גם תרמוסטט ב 2500 ש"ח.

שאלת צד, ממה שראיתי מכמה חיפושים, מחיר של תרמוסטט הוא משהו כמו 100 ש"ח והבית שלו הוא הרכיב היקר יותר, אבל גם ביחד המחירים לא מגיעים ל 2,500 ש"ח, מה אני מפספס פה?

פורסם
לפני 2 דקות, Stylo כתב:

לי נאמר שהגיע הזמן להחליף את הרדיאטור ומשאבת המים לאחר טיפול תקופתי במוסך,

מה זאת אומרת? יש תקלה שבעקבותיה הגיעו למסקנה הזאת או שאמרו לך שיש להחליף רדיאטור ללא תקלה שגרמה לאבחון הזה?

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי, אני באמת לא מבין גדול בתחום, אז בגלל זה הגעתי לכאן לשאול :)

אכן נאמר לי משהו כמו שהגיע הזמן להחליף ללא כל הסבר (גם אם היה הסבר ככל הנראה לא הייתי מבין אותו).

הרכב הוא שנת 2016 ועבר משהו כמו 70K ק"מ

עורך: החלפת המשאבת מים היא עקב דליפה שיש ממה שאני מבין וזוכר, אבל לא זוכר שנאמר לי משהו לגבי הרדיאטור (ובטח שלא תרמוסטט שפתאום הגיע להצעה)

פורסם (נערך)

בוא נתחיל בשאלה בסיסית, האם הגעת למוסך בגלל תקלה כל שהיא או בגלל טיפול שגרתי. על פניו מרגיש שהמוסך גמר פיתוח של משאבת מזומנים ובודק ביצועים

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, ד ו ד כתב:

בוא נתחיל בשאלה בסיסית, האם הגעת למוסך בגלל תקלה כל שהיא או בגלל טיפול שגרתי.

הגעתי למוסך לטיפול שגרתי שאני מבצע אחת לשנה, בסוף הטיפול נאמר לי לגבי החלפת החלקים הנ"ל (ללא תרמוסטט, רק משאבת מים ורדיאטור) וביקשתי הצעה.

פורסם

לא מרגיש בשום תקלה או בעיה ואין נורת מנוע או כל אתראה אחרת, אני הייתי סוגר חשבון על הטיפול ואומר לפקידה שהיום הייתי אצלכם פעמיים, ראשונה ואחרונה. הצעתי סע לשלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...