Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

אני ממש מתבלט לגבי רכב 7 מקומות . 

האם לקחת צ׳רי טיגו 8 חדשה מהניילון או לחפש יד שניה קודיאק או אאוטלנדר אבל משהו לא ישן מ 2022 ומעלה . 

מפחד קצת מהצ׳רי האם זה רכב מומלץ ? 

או שעדיף באמת יד שניה עם רכבים יותר מוכרים . 

קיצר … הצילו חח 

פורסם

קצין הרכב בחברה בה אני עובדבאומר שהצ'רי (טיגו 8 וטיגו 7) לא אפוי עד הסוף.

צריכת הדלק גבוהה, איכות ההרכבה נמוכה, התראה על אי חגורת בטיחות גם כשלא יושבים נוסעים ברכת ומערכות הבטיחות הסטריות (ברמזור הרבה צ'רי מהבהבות עם אורות מצוקה בגלל מערכות הבטיחות ההסטריות).

אני הייתי מעדיף רכב יד שנייה איכותי מיצרן מוכר.

אםיש לך זמן. הושק הדור השני של הקודיאק.

הייתי מחכה עד תחילת השיווק בארץ שכנראה יוריד את מחירון הדור הראשון ויהפוך אוצו לפחות יקר.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אם מה שחשוב לך זה רכב 7 מקומות אמין (אך לא בהכרח חסכוני) - האאוטלנדר הוא סוג של ברירת מחדל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאני הלכתי לראות את הצרי 8.
התא מטען מאוד קטן שכל הכיסאות פתוחים.

אז אם חשוב לך תא מטען גדול אז כנראה שהוא לא האופציה הנכונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

יש כרגע מחיר מצויין על ה פיג'ו 5008, ב 163,000 ש'ח במקום 200,000, זה רכב טוב, תהנה ממנו מאוד. המחיר הוא ל 0 ק"מ 

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם
לפני 3 דקות, guy.a כתב:

יש כרגע מחיר מצויין על ה פיג'ו 5008, ב 163,000 ש'ח במקום 200,000, זה רכב טוב, תהנה ממנו מאוד. המחיר הוא ל 0 ק"מ 

אם אתה מוצא כזה רכב דיזל קפוץ על העגלה

בבנזין אל תגע

גם סיטרואן וגם קודיאק אך תחזיק מכבר לתקופת האחריות אלא אם כן חשבת בהטוצאות איזה עשיריה לבלתם.

פורסם
לפני 6 דקות, אליהו שבת כתב:

אם אתה מוצא כזה רכב דיזל קפוץ על העגלה

בבנזין אל תגע

גם סיטרואן וגם קודיאק אך תחזיק מכבר לתקופת האחריות אלא אם כן חשבת בהטוצאות איזה עשיריה לבלתם.

למה לא הבנזין? 

פורסם
לפני כשעה, guy.a כתב:

איפה? דרך היבואן?

פורסם

לא המחיר דרך 0 ק"מ. אני מצאתי דרך carclick. אבל אצל כולם אותו המחיר. תבדוק גם אצל היבואן. אני לא יודע מה המחיר שם 

פורסם

ה-508 ב-163900 ש"ח הוא עם מנוע 1.2 שלא הייתי נוגע בו עם מקל.

אם כבר 0 ק"מ הייתי הולך על אאוטלנדר ב-180. אגב - גם הדיזל של פיג'ו לא חף מבעיות.

• רעיון טוב! 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 2 דקות, zvit כתב:

ה-508 ב-163900 ש"ח הוא עם מנוע 1.2 שלא הייתי נוגע בו עם מקל.

אם כבר 0 ק"מ הייתי הולך על אאוטלנדר ב-180. אגב - גם הדיזל של פיג'ו לא חף מבעיות.

למה לא היית נוגע ב1.2 ? חלש מידי כאילו?

פורסם

לא - מנוע עם בעיות במערכת התזמון. רבים המנועים שמתפגרים ומוחלפים.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

לא - מנוע עם בעיות במערכת התזמון. רבים המנועים שמתפגרים ומוחלפים.

הבנתי. אז אם קונים יד 2 בשנתונים הישנים יותר 2017-19. זה רכב אמין יותר? זכור לי מנוע 1.6 (או דיזל 1.5)

פורסם

דיזל 1.6 או בנזין 1.6.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...