Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, race driver כתב:

שני העמדות לגיטימיות בעיניי,

הן זו שדוגלת בהקצנת חופש ההפגנה,

והן זו ששוללת את הפגיעה בחופש התנועה ועוד.

מה שלחלוטין לא לגיטימי,

זו אפליה בוטה.

דין אחד למפגינים מזן מסויים,

ודין אחר למפגינים מזן אחר.

אבל עזבו, 'זה אנשים אחרים' .....

צודק לגמרי,

תעשו גוגל תראו שיש דין שונה לכל אוכלוסיה,

אבל אני כן רוצה להתמקד בזכות היחידה שיש למיעוט או לרוב להביע את דעתו ולהגיע למהדורות החדשות ע"מ שיתיחסו אליו, עיין לדוג' ערך מחאות הנכים, שלולי ההפגנות התקשורת לא היתה מסקרת, וההכנסה שלהם היתה נשארת נמוכה,

ולכן לדעתי צריך להיות שיקול דעת של מפקד המשטרה בשטח, אולי אפי' לתת חצי שעה של חסימה ואז התחיבות לשחרור,

בסוף כל דמוקרטיה היא דיקטטורה, כי דמוקרטיה נשענת על דעת הרוב, ודעת המיעוט נשארת מאחור ואין לה היחסות,

הכלי היחיד שלה לעורר את דעת הקהל וליצר רוב בעד דעתם.

ואני יודע שאני הולך לחטוף כאן אש אבל זו דעתי!

עריכה אחרונה על ידי WE988244
  • אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

מתוך מסמך מטעם הרלב"ד: 

research_gender_and_involvement_in_road_accidents.pdf 1.11 \u05de\"\u05d1 · 0 downloads

Screenshot_20240516-183333_1.thumb.jpg.540c7bb2dd457c53f7a7a26983cdb563.jpg

אולי בזה זה יסתכם, כשהדיון לא באמת על הנ"ל. 

לענין השרשור - 

חוק נגד השפרצת מים/רפש על הולכי רגל בנסיעה בכביש מוצף 💦

ועוד אחד, הסדרה חוקית של שינויי מבנה/שדרוגי רכב כולל פיקוח רלוונטי. 

זה יותר ממרחק נסיעה

א. זה גם מהירות נסיעה

ב. לא כל מי שמעורב בתאונה הוא הגורם לתאונה.

ג. גברים ונשים כאשר שניהם 'נוהגים גרוע' עבור כל אחד מהמינים בד"כ אופייני משהו אחר - הנהיגה של גברים מלאת ביטחון ואימפולסיביות, מה שיכול להוביל לתאונה קטלנית. הנהיגה של נשים הססנית וחסרת ביטחון - מה שמוביל אחרים (גברים....) להפתעה (כמו הסיפור ממקודם על העצירה המלאה בכביש שש בשמאלי, או השתלבויות מסוכנות) או עצבים שמגיעים לחלק הראשון של הסעיף שכתבתי.

פורסם
לפני 6 דקות, WE988244 כתב:

ולכן לדעתי צריך להיות שיקול דעת של מפקד המשטרה בשטח, אולי אפי' לתת חצי שעה של חסימה ואז התחיבות לשחרור,

שוטר הוא לא מעל החוק. אין לו שום סמכות לעבור עליו.

פורסם
לפני 3 דקות, taranta כתב:

שוטר הוא לא מעל החוק. אין לו שום סמכות לעבור עליו.

נכון, 

אבל ההבנה שלי גורסת, שחלק מדמוקרטיה צריך לתת ביטוי לדעת המיעוט

וכמו שכבר הביא כאן מישהו בשרשור ציטוט מחברים ממדינות דקטטוריות ששם מוחקים הפגנות, כדי שלא יהיה שום ביטוי לדעת המיעוט.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

ולזה כבר עניתי למעלה - הפגנה זה חשוב מאוד. תפגין בלי לחסום כבישים.

עוצר את הדיון מבחינתי כאן. אפשר להמשיך בפוליטי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Roycohen1979 כתב:

יצא לי לראות גם מתפללים ומתפללות עם סידור תפילה על מונח על ההגה, ופעם אחת אחד עשה מה שנראה כמו שמע ישראל עם אצבעות על העיניים תוך כדי שהוא נוסע 70-80 קמ"ש

לא הבנת נכון
הוא אמר וידוי...
מבחינתו הוא מסודר, ישר לגן עדן💀

עריכה אחרונה על ידי אבי ים
  • מצחיק 3
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

ראיתי את זה היום, מישהי (!!!! מישהייי בנקבה!) עם ספר תהילים קוראת תוך כדי נהיגה

ואני ראיתי אתמול מישהי (בנקבה...) תוף כדי פקק תנועה עם דף ועפרון על ההגה תוך כדי שיחת טלפון ערה...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

מה שבטוח שכל האלה שנוסעים תוך כדי תפילה/איפור/התכתבות (הנפוץ מבין הסחות הדעת...) הם נסעו במהירות המותרת ומתחת לכך

כמעט לא ראיתי מישהו שנוסע על 150 קמ"ש ומתעסק בדבר אחר

צריך שיבינו שהאלה שנוסעים מהר (לא האלה שחותכים על האפס זה דבר אחר) הם לא מסכני חיים 

ולהשליך מכך על העלאת המהירות המותרת שאגב הולך לקרות בקרוב לטענת המורה בריענון נהיגה

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 2 דקות, shlomiko כתב:

מה שבטוח שכל האלה שנוסעים תוך כדי תפילה/איפור/התכתבות (הנפוץ מבין הסחות הדעת...) הם נסעו במהירות המותרת ומתחת לכך

כמעט לא ראיתי מישהו שנוסע על 150 קמ"ש ומתעסק בדבר אחר

צריך שיבינו שהאלה שנוסעים מהר (לא האלה שחותכים על האפס זה דבר אחר) הם לא מסכני חיים 

ולהשליך מכך על העלאת המהירות המותרת שאגב הולך לקרות בקרוב לטענת המורה בריענון נהיגה

הלוואי שיעלו אי אפשר לזוז פה כביש בין עירוני ריק 3 נתיבים מוגבל ל90 ויש שוטר שעומד קבוע עם מצלמה 

בעבר-פורד פיאסטה פשע 1.4 אוטומט🤪

כיום-הונדה אקורד 2012 שתיינית וכייפית😀

פורסם
לפני 4 שעות, WE988244 כתב:

נכון, 

אבל ההבנה שלי גורסת, שחלק מדמוקרטיה צריך לתת ביטוי לדעת המיעוט

וכמו שכבר הביא כאן מישהו בשרשור ציטוט מחברים ממדינות דקטטוריות ששם מוחקים הפגנות, כדי שלא יהיה שום ביטוי לדעת המיעוט.

הביטוי צריך להיות בדרך שאינה מפריעה לציבור,

לא צריך לחסום את איילון כל שני וחמישי,

במדינות דיקטטוריות לא נותנים בכלל לקיים הפגנה אם היא נגד הממשל, אף אם היא לא מפריעה לסדר הציבורי בכלל, ומדכאים כל קול שמתנגד לממשל באלימות,

במדינה מתוקנת צריך לשמור על הסדר הציבורי, לתת מקום למפגינים שבו הם לא מפריעים לסדר הציבורי, [ולכך נועד התיאום עם המשטרה], ומי שמפריע לסדר הציבורי צריך ליענש בחומרה, ולא אכפת לי אם הוא מהשמאל, מהפלג, או מהימין הקיצוני,

תתאמו עם המשטרה, ואל תפריעו לציבור,

בקצב הזה כל ציבור יתפוס את העורק הראשי הסמוך לו, ויחסמו את כל המדינה ביחד, החילונים בגלל שהחרדים לא מתגייסים, החרדים בגלל שהחילונים רוצים לגייס אותם, והדתיים בגלל שהצבא לא מספיק נכנס ברפיח, הערבים בגלל שהצבא כן נכנס לרפיח, 

מספיק יש פקקים גם בלי הפגנות,

פורסם (נערך)
בתאריך 15.5.2024 בשעה 07:24, taranta כתב:

וכמובן גזר דין מוות לאופנוענים עם אגזוז שמעיר את כל השכונה.

לא צריך להגזים. מספיק לשנות את החוק כך שלאופנועי ספורט יהיה אסור לנסוע על כבישים ציבוריים.

בתאריך 15.5.2024 בשעה 09:53, amosbmw כתב:

לפני כל פעולה שאתה מבצע, תחשוב מה היה קורה עם כולם היו מתנהגים כמוך.

להרבה אנשים אין בעיה עם מה שהם עצמם עושים, כגון הלעיל.

בתאריך 15.5.2024 בשעה 23:31, Coro כתב:

חובה לשים דשא סינטטי ברכבים פרטיים.

מה היתרונות?

לפני 22 שעות, Roycohen1979 כתב:

אני חייב להגיב פה, את נותנת תגובה מכלילה על גברים ...

וכועסת על תגובה שמכלילה נשים. ...

התגובה שלי על הנהגת שבלמה בכביש 6 וכמעט גרמה לתאונת שרשרת ... אבל היא לא היתה נפגעת לרגע כיוון שכל הנהגים גברים שסביבה היו עירניים ומספיק מקצועיים ...

:shock:

לפני 21 שעות, Roycohen1979 כתב:

מה שנראה כמו שמע ישראל עם אצבעות על העיניים תוך כדי שהוא נוסע 70-80 קמ"ש

מתפלל שלא תהיה תאונה.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 6 שעות, shlomiko כתב:

כמובן ״מוסכמה״ בפורום שאין לה אחיזה במציאות. הניסיון בעולם חד משמעי, קשר מובהק בין המהירות המותרת לבין מספר וחומרת התאונות.

המהירות המותרת היא פשרה בין הצורך הכלכלי (מהירות גבוהה) לבטיחות, שנגזרת מהנדסת הכביש, טיב הביצוע, מאפייני הרכבים ומאפייני הנהיגה. לא תוכל להפעיל אוטובאהן גרמני בישראל ולו בשל האספלט המחו**ן והנהגים שלא נדבקים לימין. וזה בלי להתחשב בגורמים הנדסיים קריטיים שאינם גלויים לעין המשתמש הממוצע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, דניאל2369 כתב:

הלוואי שיעלו אי אפשר לזוז פה כביש בין עירוני ריק 3 נתיבים מוגבל ל90 ויש שוטר שעומד קבוע עם מצלמה

לא יעזור לעלות. נתיב שמאל נהג/ת על 80 קמ"ש, נתיב אמצעי נהג/ת על 85 קמ"ש ונתיב ימין ריק עם משאית פה ושם וזה דורש זגזוג מהימין לאמצעי הלוך-חזור. העלאת מהירות מותרת לא תפתור את הבעיה הזאת. 

ואם אתה רואה שוטר עם מכמונת מהירות (פעם אחרונה שראיתי דבר כזה היה בליל הסילבסטר בירידות מי-ם, הייתי על 120 והוא לא "התבזבז" עלי, חיפש דגים שמנים יותר) תגיד לו שיאכוף נסיעה בשמאלי ו/או טלפונים, זה מה שישחרר את הכביש.

• מבאס 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...