Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלתי לעבוד על עגורן צריח

דובצע

פוסטים מומלצים

לפני 7 שעות, Liquidator כתב:

מה הסיבה שאין שם למעלה בית שימוש? למנופאי?

באירופה הכי מתקדמים יש עם צינור כלפי מטה שסגור בסוף וביובית שואבת כול תקופה 

פה חוסכים עלויות כמו בשאר העולם.

יש מקומות מתקדמים שהמנופאי עולה במעלית למנוף

לפני 8 שעות, Opel Astra GSI כתב:

מה הערוץ שלך בטיק טוק?

ולמה זה מפריע למנהלים? אלא אם זה פוגע בעבודה ואז זה מובן

א עשיתי על התקלות במנוף והתיקונים-אז אני מוציא החוצה מידע שעלול להשבית להם את המנוף

ב עשיתי סירטון אחד על זה שהם עומדים במירפסת מעל האתר ומדברים ״את מי נפטר את מי נביא….״ 

אני לתומי עשיתי סטלבט שזה הטיקטוק בשונה למשל מפייסבוק שהוא רישמי-אבל הם פירשו את זה לרעה-חוץ מאחד המנהלים שהבין אותי ודווקא רצה שאני יעבוד. והורדתי את הסירטונים בשבילו והתנצלתי. מה שלא עזר בסוף-גם לא חשבתי שזה יתפרסם יותר מדיי אבל זה צבר תאוצה רצינית

https://vt.tiktok.com/ZSjoWHfhF/

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 936
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שלום חברים 

אז האמת שהייתי מדוכדך כי המנהל נילחם עליי אז לקחתי את עצמי בידיים תיכננתי (ובאמת הייתי) הכי רציני ואז אחרי כמה ימים אחרי שירדתי מהמנוף (מה שאומר שאני צריך לחזור במיוחד לקחת דברים שנישארו) אומר לי הסדרן מחר אתה לא עובד שם

ביום ראשון החלפתי יום אחד במנוף באוניברסיטה גיבעת רם-מנוף שאני לא מכיר וסוג עבודה שאני לא מכיר שזה יציקה מאחורי הבניין-בניין כמעט גמור. מנוף לא מצוייד אפילו קפה אין

עבדתי שם לאט לאט העיקר שלא יהיו טעויות ונזקים שמחתי לסיים את היום הגעתי לבית ואמרתי לעצמי עכשיו תקופה קשה להחליף בכול מני אתרים כאלה…

2737C411-0ED4-409B-BB85-0245FDFD4D86.jpeg

384F5486-B675-4957-8CDB-A7E2FA9F572E.jpeg

ואז אתמול אומר לי הסדרן מחר אתה בנווה יעקוב אתר חדש תן בראש

IMG_2456.jpeg

דבר ראשון אני רואה שנעלו את המנוף-בטח בגלל ילדים שובבים -למנוע את התמונות שהיו בבני ברק 

מנוף כ60 מטר עד 12 טון ב4 כבל-הוא עובד על 2 כבל אז מרים כחצי מזה

זרוע 65 מטר

צריך להיתחשב בזה כי בצידוד מהיר מדיי היא מקבלת פיתולים

מנוף פותאין שנת 2001 קבינה ענקית אתת מיושב מכשיר קשר מטורולה איכותי-ולא כמו באתר הקודם מכשיר פשרה

גישה מרחוב-ולא דרכי עפר ורעש של באגרים 

ליד האתר בתי ספר וגינת ילדים נוף יפה-בקיצור יש אתגר להיות רציני וליתפוס את האתר הזה לתקופה ארוכה

IMG_2457.jpeg

975B0243-DD10-4066-B0D8-5B3F4F4C0EAA.jpeg

IMG_2458.jpeg

• אהבתי 8
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, dinnnn כתב:

מעניין כמה אתרי בניה יהיו מושבתים בעקבות זה

כשהיתה שביתה הייתה הנחייה ליבדוק אם המנוף לא עם חוליה בשתילה-ואם הוא כן לא לעבוד. לי לא ידוע שעצרו איזה מנוף אבל אני לא מעורבב מספיק לדעת 

מבחינה מעשית הטכנאי של החברה שלנו אמר לי שאם מנוף לא מבוסס טוב הוא יפול ביום הראשון לעבודה. מה שאני מבין שהסיכוי תחלס שהמנופים עם החוליה בבסיס סיכוי קטן שיפלו אבל טוב שיאכפו בטיחות לא לתת שום צ׳אנס לעברות בשביל בצע כסף

לפני 5 שעות, Liquidator כתב:

כמה שעות בחודש אתה עושה? ואם יש ימים שאתה מסיים מוקדם יותר לעבוד.

אזור ה240. לפי החוק מותר עד 240. מה שאומר חופש יום בשבוע

אם אני רוצה לסיים מוקדם אני צריך אישור מהסדרן שידע להביא מחליף. 

אני אישית אף פעם לא סיימתי מוקדם. אלא יום חופש מראש. ככה שאני לא יודע אם מקובל לבקש כזה דבר מהסדרן או הוא יתן יום חופש שלם

כמובן שאם יש בעיה אז יביאו מחליף במקומי גם באמצע היום ואני ילך-מה שלא קרה לי לפחות עדיין 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב חברים אז היום העסק הולך לכיוון כזה

באתר החדש הכול טוב חוץ….. מזה ש2 האתתים שם בעייתיים-1 הפחות גרוע מתערב לי במנוף-מסתכל למעלה ומחליט כמה בחוץ כמה להכניס בפנים וכולי(הבעיה שהוא לא רואה את הנידנוד ובעצם מטעה אותי-כמו הערות של מי שיושב ליד הנהג)2השני הבכלל גרוע בנוסף להתערבות יש לו הערות אישיות ומקלל בסינית משאיר את הקשר דלוק כדי ליצחוק עם זה שלידו-חשוב להגיד אני הגעתי לאתר מאהבה כמו שהייתי עובד עד היום-בוקר טוב לכול הסינים שרות זמין+.  מודיע בקשר שאני שניה מתפנה. מוכן לעבוד עוד כמה דקות אחרי 12 שעות אל אף שאני לא מקבל על זה כסף-שחקן נשמה. ואך העולם הזה עובד-הפוך מההיגיון. במקום שיעריכו-ולא ביקשתי כלום יותר מזה-חושבים אתה איזה אפליקציה שמתקתקת עבודה ושווה להשתמש בה ולירוק עליה

הייתי רותח ואמרתי לעצמי ניגמר הבית זונות-חשבתי טוב טוב אך אני מטפל במצב או במילים אחרות אך אני מזמבר את הסינים כשמצד שני לא יפטרו אותי כי אני פוגע בחברה

אמרתי אני לא יצא על הסיני כי-כמו שראיתי המישפט האלמותי-מי שהפסיד אותי כחבר לא ירויח אותי כאויב-אני לא יתן לו חומר בכלל יענו אני לא מכיר אותם-לא בוקר טוב לא לילה טוב פשוט יוצא מהאתר בשקט ונימנע להיסתכל עליהם

ואז הבוקר התחיל הקונצרט-עבדתי שאנטי-הוא צועק בקשר אני משתיק את הקשר-אחרי כמה שניות ממשיך נתתי עצירות במקומות הקריטיים כדי פשוט לזמבר אותם-ואז המנהל עבודה אומר לי יש בעיה? ואני שומע את האתת צורח ברקע מחורפן לגמרי-אני אומר לו לא אין שום בעיה הכול בסדר….חזרתי לעבוד טוב ומדי פעם קצת פנצ׳רים על החשבון-זה שקילל התחיל פתאום לדבר יפה-אני לא קונה את זה. 

התקשר אלי מישו מהחברת מנופים שמע אני לא רוצה שיוציאו אותך מהאתר תן קצב ותקבל בונוס (יענו לשמן אותי בכסף)

אמרתי לו סבבה אין בעיה-כי הסיפור שלי הוא אישי ואפילו אישי מאוד עם האתת ש״ירק עליי״ והאתת החבר שלו שלא השתיק אותו אף ששומע הכול בקשר כמוני

בהמשך עבדתי טוב כדי שהיום יעבור רגיל וכשאני יחזור לעבוד אני ימשיך בדיוק מאיפה שהפסקתי

אני יודע שיכול להיות שגלשתי למחוזות אבל המיקצוע הוביל אותי לשם אז אני חושב שזה המשך ישיר של המיקצוע הזה-תגיבו בכיף-אשמח לישמוע

אגב בסטאז אצל חבר שלי המיקצועי הוא הזכיר את המעצבנים שמתערבים במנוף-ואת העובדים שאתה חבר מדיי שלהם ומרשים לעצמם לטפס עליך ככה שאני מאמין שהסיפור הזה חוזר אצל המון מנופאים וצריך לזמבר את מי שצריך כדי לטפל בבעיה

אני אישית נהנה מהסיפור כאתגר-אבל רק אחרי התגובה שלי לבעיה-כי אם הייתי סובל הייתי בטח עוזב את המיקצוע הזה

לפני 23 דקות, asix כתב:

עבדות מודרנית.

למעשה אני יכול לקחת יותר ימי חופש. הבעיה מה אני יעשה בבית חצי שבוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, דובצע כתב:

הבעיה מה אני יעשה בבית חצי שבוע

אתה יודע, אנחנו עובדים בשביל שיהיה כסף לחיות ולא חיים בשביל לעבוד.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות, דובצע כתב:

כשהיתה שביתה הייתה הנחייה ליבדוק אם המנוף לא עם חוליה בשתילה-ואם הוא כן לא לעבוד. לי לא ידוע שעצרו איזה מנוף אבל אני לא מעורבב מספיק לדעת 

מבחינה מעשית הטכנאי של החברה שלנו אמר לי שאם מנוף לא מבוסס טוב הוא יפול ביום הראשון לעבודה. מה שאני מבין שהסיכוי תחלס שהמנופים עם החוליה בבסיס סיכוי קטן שיפלו אבל טוב שיאכפו בטיחות לא לתת שום צ׳אנס לעברות בשביל בצע כסף

אזור ה240. לפי החוק מותר עד 240. מה שאומר חופש יום בשבוע

אם אני רוצה לסיים מוקדם אני צריך אישור מהסדרן שידע להביא מחליף. 

אני אישית אף פעם לא סיימתי מוקדם. אלא יום חופש מראש. ככה שאני לא יודע אם מקובל לבקש כזה דבר מהסדרן או הוא יתן יום חופש שלם

כמובן שאם יש בעיה אז יביאו מחליף במקומי גם באמצע היום ואני ילך-מה שלא קרה לי לפחות עדיין 

מטורף 240 שעות בחודש, יש לך בכלל זמן פנוי לסדורים? לבלות עם המשפחה שלך? בקיצור מחפשים עבד לא עובד זה בטח חלק מהסיבות שחסר בתחום הזה מנופאים.

כל עבודה שמחפשת עבד ולא עובד יהיה להם קשה למצוא עובדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולרגע חשבתי שה-10 שעות ביום שאני עושה (לא כולל שעה נסיעה לכיוון) זה קשוח... לרווקים בלבד, מה שנקרא.

תהנה בעבודה ואל תהסס לומר לא כשהימים עם הרוחות הקשוחות יגיחו בחודש-חודשיים הקרובים. יותר מידי תאונות בענף הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב חברים אז שמח לבשר שהבעיה ניפתרה 

עם הסינים

א הבינו את הבעיות שאני יכול לעשות להם

ב המנהלים פה לעניין-יש להם נוכחות ועושים סדר

היום ראות טובה ראיתי את ים המלח מהקצה הכי צפוני שלו

IMG_2572.jpeg

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...