Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלתי לעבוד על עגורן צריח

דובצע

פוסטים מומלצים

יש גם יועצים פרטיים שנותנים ייעוץ בתשלום. אין לי מושג מה טיב השירות של הגופים השונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 951
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אז מה שניקרא המישחק ניפתח מחדש

ביום שישי 2 המנופים לידי סגרו והלכו והסיני סימן לי להרים כבל והם הלכו. אני לתחומי חשבתי שסיימו מוקדם בגלל שעון חורף ירדתי רשמתי יציאה והלכתי-בשעה 11:40 סיימתי

בשעה 12:40 סקנדל הסיני מתקשר אלי איפה אתה מסתבר שהם יצאו מוקדם להפסקה

ישר טלפונים מהסדרן מהמנהלים באתר וממנהל החברת כוח אדם שלי מזה אך אתה הולך בלי אישור מנהל

אני הסברתי את הצד שלי בקור רוח שטעיתי בתום לב. ולא ״החלטתי ללכת מוקדם״ ולמעשה חזרתי לאתר וב1:20 כבר עבדתי-במקום 12:30. מאחר ואני יודע את הצד שלי אמרתי אני רגוע וז*ן על כולם בטח שלא התנצלתי בפני מי שנובח עליי אחרי טעות אחת אחרי חצי שנה

בקיצור יום ראשון השאירו אותי בבית המנהל של האתר אמר להם שאני לא יבוא.

יום שני חופש שקבעתי מראש ומחר אני יהיה כונן

אין חשש כי עבודה לא חסר ותמיד צריך מנופאים אז מה שיקרה אני שוב יטייל קצת בין מנופים עד שאגיע למנוף קבוע

נקודות 1 אני יכול להיות מאושר מהתקופה כי נהייתי מנופאי טוב מבחינת ביצועים

2 המנהלים באתר ושל הסינים היו גרועים אז מצד זה אני שמח לסיים שם

3 אמנם התרגלתי להגיע לשם אבל אין לי שום בעיה להתרגל למנופים חדשים. 

מקווה שאתם נהנים כי אני נהנה 

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@דובצע לא הבנתי, אמרו לך שזורקים אותך מהאתר הזה או שזו רק ההנחה שלך? לפעמים מתעצבנים, כועסים, ובסוף משלימים והכל סבבה. טעויות קורות לכולם, ואם בגלל טעות אחת זרקו אותך, כנראה שעשו לך טובה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק הסיפור של האתר זורקים אותך וגם לא אומרים לך כי אין להם מילה של גבר

למעשה אני 3 ימים לא שם ומה שהמנהל אמר זה אל תגיע ביום ראשון

למעשה יש היסטוריה של אתת סיני תותח ו2 מנופאים שהיו במנוף 2 שניזרקו משם בצורה לא יפה

אני גם מרגיש שיצא לטובה כי רציתי לעזוב אבל אמרתי כול עוד זה תלוי בי אני בא להיתמודד

עכשיו ניפתח לי דף חדש

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@דובצע עבודה הולכת, עבודה באה, כל עוד תשמור על היושרה המקצועית שלך, תתמיד, ותשתפר בעקביות, אתה תמצא בקלות את המקום הבא שלך. נשמע שאתה ממש בדרך הנכונה.

• רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שזה מקום לא טוב מאמין שתמצא מקום טוב יותר

כפי שאמרת לא חסר עבודה בתחום בפרט בענף הבנייה.

• אהבתי 1

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא עובד של האתר אלא של קבלן המנופם והקבלןו לא פיטר אותו אלא לא שיבץ אותו למשמרת.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון. אני יכול לבקש להיות מחליף כול יום במקום אחר. אבל בא לי טוב קצת הפסקה 

מראש הקריירה שלי בתחום צריכה להיות יותר חופשים ופחות קריעת תחת בגלל ההתמודדות שלי עם מאניה דיפרסיה

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה: אתה חייב חברת כוח אדם?

עדיף לך אולי לעבוד אצל חב’ בנייה או קבלן פרטי.

מריח לי כמו מישהו שינסה לחסוך עליך הפרשות פנסיוניות ודמי פיטורים.

מפרישים לך פנסיה בתלוש?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פנסיה בתלוש וקרן השתלמות

מתוך החברות כוח אדם היא הומלצה לי 

אבל צריך להיות עם היד על הדופק-מי שלא בודק תלושים ושעות-ומי שלא דורש העלאות ישארו מאחורה לעומת מה שהם שווים ויכולים לידרוש

אני למדתי דרכם עם התחייבות לשנתיים

במיקרה שלי זה טוב האירגון בלימודים סידור הסטאז עזרה ברשיון עם הסטטוס הרפואי מציאת מנוף חדש כשצריך…

החיסרון שאני מחויב לשנתיים ולא יכול להגיד למשל תעלו לי את המשכורת או שאני עוזב-אבל שוב במיקרה שלי היה נכון מאוד ״להתחתן״ לשנתיים וכך להיכנס חלק לתחום. אחרי שנתיים ניראה לי אני ילך לחברה אחרת/להיות עצמאי (אלא אם כן החברה תלך לי קראתי בשכר לשביעות רצוני)כי החברה מרגישה שמי שהתחייב לה ל2 הא מתחתיה

לעומת מישהו חופשי שעובד עם החברה ומחר יכול ללכת למקום אחר

עריכה אחרונה על ידי דובצע
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...