Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.9.2024 בשעה 12:51, taranta כתב:

אה. חששתי כבר מאסון דניה 2 או משהו.

לגמרי הכיוון! אותה דניה. 🤬

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חברים 

אז אני שמח לעדכן שהכול ממשיך כרגיל בלי הפתעות

עניין שלא דיברתי עליו. אני במנוף קבוע ובימים שאני בחופש מגיע מחליף כול שהוא

הבאסה עם זה אם הוא משאיר מלוכלך שזה מה שקרה-חמישי שישי הייתי בחופש ובאסה להגיע למנוף מגעיל התלוננתי לחברה שלי הוא אמור ליקנוס את המחליף אני גם יתחיל לדבר עם המחליפים שלא יעשו את זה

לגבי העבודה מכינים ליציקת גג החניונים ואחר כך אני יתחיל לרוץ על הבניינים עצמם. הקצב עולה. היום עבדתי יותר מהרגיל-אני כבר עובד טוב דברים רצים ומקווה שככה זה ימשיך

עוד מעט חורף. אני יראה אם לעשות מרפסת נגד גשם עם כול הרוחות שיש. או עדיף להתבצר בקבינה

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אז היום ניגמרה הקייטנה.

האתת שסיים בניין עם מנוף 1 עבר אלי  עבדתי איזה 85 % מהזמן הדרישה להיות מנופאי טוב הרבה יותר רצינית ודורשת ממני. אני על זה. אם אני נותן עכשיו תקופה כזאת אני יהיה מיקצוען 

היום הייתה יציקה והמפעיל של המשאבה  פגע במיגדל שלי. אמנם יחסית בקטנה אבל לא לעניין שאלתי את מנוף 1 הוא אמר לי שגם לו זה קרה. אני לא יתפלא אם זה פוזה של מפעיל המשאבה

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, דובצע כתב:

אז היום ניגמרה הקייטנה.

האתת שסיים בניין עם מנוף 1 עבר אלי  עבדתי איזה 85 % מהזמן הדרישה להיות מנופאי טוב הרבה יותר רצינית ודורשת ממני. אני על זה. אם אני נותן עכשיו תקופה כזאת אני יהיה מיקצוען 

היום הייתה יציקה והמפעיל של המשאבה  פגע במיגדל שלי. אמנם יחסית בקטנה אבל לא לעניין שאלתי את מנוף 1 הוא אמר לי שגם לו זה קרה. אני לא יתפלא אם זה פוזה של מפעיל המשאבה

אתה עובד כל יום 12 שעות? או יש ימים שפחות שעות?

פורסם
לפני 3 שעות, Liquidator כתב:

אתה עובד כל יום 12 שעות? או יש ימים שפחות שעות?

שישי 8 שעות. וחובה לקחת יום הפסקה-למנופאי אסור לעבור 240 שעות חודשיות

פורסם
לפני 6 דקות, דובצע כתב:

חובה לקחת יום הפסקה-למנופאי אסור לעבור 240 שעות חודשיות

באמת עומדים בזה?

בענף המשאיות יש מלא תיחמונים לעקוף מגבלות דומות.

פורסם

השאלה כמה אתה מביא הביתה אחרי 240 שעות ( יש לי הרגשה שאני לא אשמח מהתשובה).

תכלס, זאת עבדות מודרנית ואם יש לך משפחה אתה לא יכול לשרוד ככה לאורך זמן. לא בונים משפחה ובית בשביל להיות כל הזמן בעבודה.

בסוף חיים פעם אחת, ואם אתה מבזבז אותם במנוף במקום לראות את הילדים גדלים ולצבור חוויות ורגעים עם המשפחה אז שום סכום לא שווה את זה.

פורסם

מי שעושה את כול השעות. מתחיל ירוויח כ15.000 ברוטו וותיק עד פי 2

מי שחכם בעבודה כזאת חוסך בצורה רצינית ואחרי כמה שנים בודדות ממשיך הלאה לדברים אחרים ומקסימום עובד פה ושם במנוף. יש לי חבר שאחרי 5 שנים הגיע כמעט למיליון שקל חיסכון כיום מטייל בעולם עובד במנוף פה ושם משקיע בבורסה…

לעומתו יש המון כאלה שעף להם הפוני מהמשכורת הגבוהה ומתרגלים להוצאות גבוהות וכשהם נישחקים בעבודה הם רק יגדילו את המינוס בבנק בגלל הרמת חיים שסיגלו לעצמם

אגב אם יש לך משפחה אתה יכול לעבוד פחות ימים בשבוע. במנוף תמיד צריכים אותך 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 44 דקות, דובצע כתב:

מי שעושה את כול השעות. מתחיל ירוויח כ15.000 ברוטו וותיק עד פי 2

מי שחכם בעבודה כזאת חוסך בצורה רצינית ואחרי כמה שנים בודדות ממשיך הלאה לדברים אחרים ומקסימום עובד פה ושם במנוף. יש לי חבר שאחרי 5 שנים הגיע כמעט למיליון שקל חיסכון כיום מטייל בעולם עובד במנוף פה ושם משקיע בבורסה…

לעומתו יש המון כאלה שעף להם הפוני מהמשכורת הגבוהה ומתרגלים להוצאות גבוהות וכשהם נישחקים בעבודה הם רק יגדילו את המינוס בבנק בגלל הרמת חיים שסיגלו לעצמם

אגב אם יש לך משפחה אתה יכול לעבוד פחות ימים בשבוע. במנוף תמיד צריכים אותך 

עבודה מאוד שוחקת מנופאי, איך אתה יכול לעבוד ככה?

פורסם
לפני 35 דקות, Liquidator כתב:

א מה האלטרנטיבה. ב יחסית אני מתאים למיקצוע ואני עושה הכול שיהיה לי פה טוב

ג אם יהיה לי עומס אני ידרוש חופש שבוע גם

• אהבתי 3
פורסם
לפני 10 שעות, Liquidator כתב:

ומתכנת לא שוחק?

בוא נראה, מה ההגדרה של עבודה ריווחית ולא שוחקת?

לפני 10 שעות, Liquidator כתב:

ומתכנת לא שוחק?

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

ומתכנת לא שוחק?

ומתכנת לא שוחק?

מתכנת זה עובד הייטק מרוויח שכר של 20 אלף שקל ויש להם תנאים טובים אם זו עבודה שוחקת ? לא יודע לענות על זה כי אני לא מתכנת.

אני לא חושב שמנופאי זה נתון להשווה למתכנת, כי לדעתי השכר שהוא מקבל 15 אלף ברוטו לכמעט 300 שעות חודשיות לא מתגמל.

• תוכן חדש...