Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ביום חמישי הנמכתי את המכשיר קשר (עקב רעשים-כי האתת טירון מחזיק לחוץ את הכפתור) הם קראו לי ולא שמעתי אמרו לוואן האחראי שלהם הוא דפק לי במנוף למטה עם לום-דיברתי איתו הסברתי התנצלתי ומשם שתקתי כדי לא להסלים את האווירה-הכול הסתדר ומאז הוא מדבר אלי יותר יפה משום מה

יום שישי שוב תאונת כבל עם היאנג מאו של ״דניה״ מהאתר ממול תוך כדי שהאתתים שלי ושלו מדברים איתי בקשר מנסים לסדר איתי משהו. אי אי אי הבטיחות הבטיחות

יום שלישי יש לנו שביתה-אני לא יתנגד לחופש כמה ימים

מעבר לזה כבר מסיימים עם החניונים ומתחילים להרים את הבניינים עצמם שזה מעניין בפני עצמו אך זה צומח מולי

יום טוב ובשורות טובות

וכמעט שכחתי. מנוף 2 מאמץ את הרעיונות שלי וגם מתחיל להצטייד-אני מת שזה יתפשט להרבה מנופים כי זה פשוט מתבקש 

לצייד את המירפסות

ade9cf69-cf52-424f-b8f0-40751b13397d.jpeg

• אהבתי 4
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

@דובצע נראה לי רק שירותים, ואתה מסודר שם שבוע שלם בלי בכלל לרדת, בטח בקיץ כשחם ואתה יכול לישון במרפסת עם בריזה נעימה... 😄 

לפעמים צריכים לדעת מתי לשתוק, כל הכבוד!

• אהבתי 1
פורסם

חחח שמע שרותים ביבש יש ובאוהל אף אחד לא רואה אותי אז בכלל פינוק

אותי מעניין המים כחולים ששמעתי שהופכים את הפסולת למיים ואז בסוף יום או שבוע אני מטפטף את זה למטה והרי לך עבודה נקייה פשוטו כמשמעו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ידידיי.

העבודה כרגיל שיגרה טובה אבל מוזר לי לעבוד 12 שעות שמתוכם אני עובד אולי שעה. מזל שאני מאורגן למעלה אחרת הייתי מת משיעמום-רוב העבודה נופלת על מנוף 2 

אבל אך שאמרתי אני בנכונות לעשות כול מה שיתנו לי. יתנו עבודה סבבה. יתנו מנוחה סבבה……אני שומר יפה על הקו. מגיע בזמן נותן שרות טוב. ולא מורגש בשאר הזמן

המנופאי במנוף 2 גם רב עם הסינים ועבר למקום אחר 

עד לעידכון הבא-יענו כמו שאני מעדכן מדיי פעם ככה העבודה מרגישה לי. שצריך להרים משו מדיי פעם

• אהבתי 3
פורסם
לפני 7 שעות, דובצע כתב:

שלום ידידיי.

העבודה כרגיל שיגרה טובה אבל מוזר לי לעבוד 12 שעות שמתוכם אני עובד אולי שעה. מזל שאני מאורגן למעלה אחרת הייתי מת משיעמום-רוב העבודה נופלת על מנוף 2 

אבל אך שאמרתי אני בנכונות לעשות כול מה שיתנו לי. יתנו עבודה סבבה. יתנו מנוחה סבבה……אני שומר יפה על הקו. מגיע בזמן נותן שרות טוב. ולא מורגש בשאר הזמן

המנופאי במנוף 2 גם רב עם הסינים ועבר למקום אחר 

עד לעידכון הבא-יענו כמו שאני מעדכן מדיי פעם ככה העבודה מרגישה לי. שצריך להרים משו מדיי פעם

השביתה שלכם היתה כל כך קצרה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

השביתה שלכם היתה כל כך קצרה?

נכון. שכחתי לעדכן על זה

השביתה הייתה חצי יום  מרביעי בלילה ובחמישי בצהריים עידכנו שניגמרה והגיעו להבנות שייושמו עד עוד איזה חצי חודש. ואם הם לא ייושמו ישבתו שוב

פורסם
לפני 39 דקות, taranta כתב:

זה לא כיף. יצא לי לעבוד ככה תקופה מסויימת והשתגעתי שם.

ממש לכן אמרתי מזל שאני מצוייד כמו בדירה קטנה.

ליפני שהיה לי מנוף קבוע היו ימים במנופים שלא עושים כלום. הייתי המון בפלאפון וגם היה לי את ההיתרגשות של ההתחלה אבל זה בהחלט קשוח מאוד

פורסם

תקנה את הערכת מנוף לגו שהזכירו עכשיו בשירשור הלגו, ותבנה אותה בקבינה..

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

תקנה את הערכת מנוף לגו שהזכירו עכשיו בשירשור הלגו, ותבנה אותה בקבינה..

כשהייתי קטן הייתי בונה המון בלגו עכשיו זה עבר לזה שאני בונה דברים אחרים במציאות אני כמו ציפור מביא בתיק פרטים קטנים ובונה פה בית/זולה

אני חושב שהבניה בלגו בהחלט השפיעה על זה

פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

אתה מקנן?

אולי אתה בהריון...?

IMG_0530.jpeg

לא יודע אבל ביצים יש פה

עידכון חשוב

אז אחרי שהמנהלים התנערו והטכנאים התחמקו התקשרתי אני כמה פעמים ועכשיו בשיחת וידאו הטכנאי רצה לעשות איתי כיוונים אני התעקשתי שהמנוף ממול של חברת דניה יעמוד מולי וככה יכוונו ולא תאורטית

עד שהשגתי את הטלפון של האתר ממול הטכנאי הסביר לי בזה הסיגנון. תשמע המערכת אירופאית וטווח הביטחון מינימום 2 מטר. אז ״אנחנו נעבוד עליה״ ונגדיר אותך אחרת……הישראלי בעבודה מגדיל ראש אך להקטין ראש חח

בסוף כשהמנוף ממול היה מולי הטכנאי אמר יש פה סטיות במיקומי המנופים וגם אם אני יגדיר אותך מולו זה יכול לשנות את שאר החפיפות לרעה

סוף דבר הוזמן טכנאי למחר שיגדיר את כול המיקומים של כול המנופים כמו שצריך

• אהבתי 1

• תוכן חדש...