Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אולי תהיה מורה למנופאים.

מנופאי עם וותק שנה יכול לעשות סטאז׳ ללומדים אבל זה לא הרבה כסף וגם לא בא לי להיתקע במנוף עם מישו שאין לי מושג מי הוא

במכללה בלוד יש תפקידים-מורים-מדריכים במנוף שבחצר אבל זה למקושרים בלבד וכמובן מתוך 1000 מנופאים רק אחד יהיה מדריך

בקיצור אין לחץ. עוד כמה שנים בודדות אני יראה מה לעשות הלאה

פורסם

@דובצע קצת ביזנס מהצד מתאים לך?

דבר קצת עם החברים בקבוצות ותנסה להבין האם יש בעיה בלהעלות שירותים ניידים למעלה.

רובם מגיעים עם אוזניים חזקות למנוף. יש לבדוק את נושא העגינה למנוף, שלא יעוף ברוח וכן את נושא הרוחב.

צור קשר עם חברות של שירותים ניידים וקבל מהם הצעת מחיר, ותציע לבעל הבית שלך, אח”כ פרסם בקבוצה של המנופאים וככה תיצור ביקוש.

מעסיק הדואג לשירותים לעובדים - מעסיק מכבד.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

מנופאי עם וותק שנה יכול לעשות סטאז׳ ללומדים אבל זה לא הרבה כסף וגם לא בא לי להיתקע במנוף עם מישו שאין לי מושג מי הוא

במכללה בלוד יש תפקידים-מורים-מדריכים במנוף שבחצר אבל זה למקושרים בלבד וכמובן מתוך 1000 מנופאים רק אחד יהיה מדריך

בקיצור אין לחץ. עוד כמה שנים בודדות אני יראה מה לעשות הלאה

אם אתה אוהב את העבודה, ואתה מרוויח טוב, וטוב לך בעבודה, תישאר בעבודה, תחסוך כסף, תרצה ללמוד בעתיד תוכל, אין גיל ללימודים, בכל גיל ניתן ללמוד.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האתר המצולם מפחיד. 😱

אין גדר תוחמת את איזור הבניה, אין רשתות הגנה מפני חפצים שעלולים ליפול.

מיסכן הוואן הלבן מאחורי המשאית הפורקת אם משהו יפול חו״ח בעת הפעלת המנוף.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, Liquidator כתב:

אם אתה אוהב את העבודה, ואתה מרוויח טוב, וטוב לך בעבודה, תישאר בעבודה, תחסוך כסף, תרצה ללמוד בעתיד תוכל, אין גיל ללימודים, בכל גיל ניתן ללמוד.

אֱלִישָׁע בֶּן אֲבוּיָה אוֹמֵר: הַלּוֹמֵד יֶלֶד, לְמָה הוּא דּוֹמֶה? לִדְיוֹ כְּתוּבָה עַל נְיָר חָדָשׁ; וְהַלּוֹמֵד זָקֵן, לְמָה הוּא דּוֹמֶה? לִדְיוֹ כְּתוּבָה עַל נְיָר מָחוּק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 19.9.2024 בשעה 14:47, פריג'י כתב:

תהיה תוכניתן, שב למעלה על המנוף תכתוב קוד, ופה ושם תעשה דיבגינג לאנטי קוליז'ן עם כלי AI ודיפ לרנינג.

רק אל תשכח להעלות למנוף מקרר גלידות.

כשאתה כמה דברים אתה אפילו לא אחד. אם אני יהיה מנופאי טוב דייני 

בתאריך 19.9.2024 בשעה 16:29, tinoki כתב:

קצת ביזנס מהצד מתאים לך?

זה לא יעבוד. גם פרקטית וגם אסור לשים את זה על המנוף. וגם זה יסריח את האזור. בקיצור..

בתאריך 19.9.2024 בשעה 17:52, yohai71 כתב:

אתר בניה ליד

איזה דגם המנוף?

בתאריך 19.9.2024 בשעה 21:17, zaf כתב:

מיסכן הוואן הלבן

אכן דברים קוראים. גם ביציקות עלול להתיז מלט על המכוניות

בתאריך 19.9.2024 בשעה 21:21, borsood כתב:

הַלּוֹמֵד יֶלֶד, לְמָה

אני ילד. אמנם מגודל אבל עדייין ילד

טוב חברים אז הקצב עלה. האתת המטורף לא אצלי-כבר תיכננתי לצאת עליו שלא יזמבר לי את המוח-אבל זה נחסך ממני 

אחראי הבטיחות החליט למגר את ההרמה עם ברזל 6 וטוב שכך

עד עכשיו היו משחקים עם זה

ברזל 6-פרושו במיפעל אורזים את חבילות הברזל עם ברזל 6 מילימטר שמקיפים סביב החבילה וסוגרים על ידי סיבובו כמו ביסלי גריל

זה טוב להרמה של מנוף שעל משאית. אבל בעגורן זה יכול להיפתח מהמישקל באמצע האוויר ולהרוג פועלים מה שמותר עם העגורן זה להרים קצת בשביל להכניס מתחת רצועות או כול צורך אחר

IMG_1122.png

בתמונה קשירה על ברזל 6. בכוונה הרמתי עד למתיחה-שהסיני לא יוכל לשחרר את ה״פשע״ והתקשרתי לאחראי בטיחות שיגיע ויסביר לו יותר לא ליקשור ככה

IMG_1123.png

פה המנהל והאחראי בטיחות הגיעו והסיני משחיל כבלים תיקניים להרמת ברזל

IMG_1124.png

פה האחראי בטיחות תפס הרמה עם ברזל 6 ושם את זה בקבוצה של האתר שלא יעשו ככה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 2
פורסם
בתאריך 19.9.2024 בשעה 21:17, zaf כתב:

האתר המצולם מפחיד. 😱

אין גדר תוחמת את איזור הבניה, אין רשתות הגנה מפני חפצים שעלולים ליפול.

מיסכן הוואן הלבן מאחורי המשאית הפורקת אם משהו יפול חו״ח בעת הפעלת המנוף.

דווקא יש שם גדר, אני אצלם את זה שוב בלי רכבים שחוסמים. 

לפני כשעה, דובצע כתב:

איזה דגם המנוף?

איך יודעים? אני אחפש לך אם תגיד לי על מה להסתכל. 

פורסם

לא הייתי חונה לצד הגדר הזו. 

שומר ריכבו ירחק .

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...