Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ומישהו בודק תקופתית את הכבלים האלה של הקשירה?

כן. כול אביזרי ההרמה ניבדקים עם המנוף כול 6 חודש ומוטבע עליהם קוד זיהויי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 26.9.2024 בשעה 09:52, tinoki כתב:

משרד העבודה לא אוכפים תקנות בטיחות מעבר לקו הירוק.

אין למשרד העבודה סמכות (כפי שנאמר) + תקנות הבטיחות לא תקפות מעבר לקו הירוק.

במקרה מצאתי כתבה בנושא זה

https://www.calcalist.co.il/real-estate/article/s1nb7swus

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אז הסתיים לו עוד שבוע בשעה טובה

האסטרטגיה ההכרחית ממשיכה והיא לא לענות בקשר להערות המכוערות של הפועלים. התשובה שלי היא בעצם העבודה המהירה והמישתפרת-בימים שאני לוקח חופש המחליף מאכיל אותם מרורים ככה שידעו להעריך את ההשקעה שלי בעבודה ובשרות. 

היום מנוף 2 עם דוד בטון לקח לי את הכבל 15 מטר בערך. אני פשוט הורדתי כבל בפול מהירות כדי שלא יהיה מתיחות בכבל (אני כבר לא מתרגש מזה אחרי 6 תאונות כאלה). האחראי בטיחות התקשר אלי להבין למה זה קרה ואיך לימנוע זאת בעתיד. 

לגבי העתיד. בנתיים אני משקיע מאוד באתר שלי אל אף שניראה לי יהיה יותר כיף באתר חדש. מהסיבה הפשוטה שצריך להתמודד עם בעיות ולא ליברוח מהם

לגבי החורף. חשבתי הכי חכם להביא שרינק כמו שהיה לי בהובלות ולעטוף איתו את המירפסת ב0 מאמץ ואם הגשם יחדור אז ללכת לפיתרונות יותר רציניים כמו בניה קלה או ברזנט

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 4
פורסם

תכלה שנה וקיללותיה תחל שנה ובירכותיה

אז ביום שלישי בשעה 3 אני מדבר עם חבר והוא שולח לי את הנחיות פיקוד העורף שבירושלים עבודה צמוד למרחב מוגן והוא אומר לי שיצאה התקפה לכיוון ישראל. אני רואה חלק מהמנופים מיסביב הרימו כבל וסגרו מנוף. התחלתי לפחד שיבוא לי איזה כתב״ם. שלחתי למנהל עבודה את ההנחיות ואמרתי לו כמה מנופים פה קיפלו אני גם זז לבית וחתכתי משם לבית 

היום גם לא עבדתי אבל אחרי החג אני יחזור לעבוד אם לא יהיה משהוא יוצא מגידרו 

באתר לא השתנה כלום האחראי של הסינים עוין כלפיי. הסינים שעובדים איתי בסדר למדו להגיד לי יאלה בקשר אמרתי להם ״אני ילאה אתם לא ילאה ״  מנהלי העבודה לא דומיננטיים מספיק בעיניי. 2 המנופאים האחרים לא חברים שלי. וכול שאר הבני דודים בפרוייקטים השכנים לא בשבילי-אני לא שולל מעבר ולו רק בשביל לגוון 

• אהבתי 4
פורסם

שלום חברים אז השיגרה ממשיכה בלי עין הרע. ההיתלבטות שלי אם להמשיך או לעבור נובעת מבריחה שכאילו אני יעבור ויברח מהצרות-אבל נכון ליפתור את הצרות פה ולא ליברוח

מיום ראשון אני חזרתי לעבוד כרגיל עם האחראי של הסינים וואן אני לא מחליף מילה - וזה עובד טוב

מסתבר שאני על המנוף ״הנכון״ באתר. מנוף 2 עובד צפוף ביותר כבר בונה קומה שלישית ל2 בניינים ואני רק בגג של בניין שלישי מה שאומר שאני נח הרבה. כמו עכשיו חח. 

הסיבה היא שהוא אמור לסיים את 2 הבניינים ויפרקו אותו. ואני שאני גבוה יותר ימשיך אחריו ב״גמרים״  שזה בניין כמעט גמור ויש טיפה עבודה מדי פעם להעלות איזה חומר לפועלים שמגמרים את הבתים

ברמת התיכנון יש 3 בניינים הוא עומד בין בנין 1 ל2 ואני בין 2 ל3 ככה ששתינו היינו אמורים לעבוד ביחד על הבניין האמצעי אבל בגלל האנטי קוליז׳ן הגרוע הוא עוצר את המנופים במרחק רחוק ואם הייתי מבטל עושה פעולה ומחזיר כיום אין דבר כזה כי כשאני מכבה המנופים של הפרוייקט ממול-דונה- ניתקעים והמנהל שם מתקשר זועם (ככה שבסוף אני מודה לצרפתים על המערכת אנטי קוליז׳ן הגרועה שלהם)

• אהבתי 2
פורסם

מנוף 1 שלנו עשה 2 בניינים 9 קומות עכשיו זה גמרים והקבלן חוסך (חברת אבני דרך)ומפרק לו את המנוף עוד שבוע ומה שצריך להרים תרים משאית מנוף

מנוף 2 שהוא בחפיפה איתי גם רץ חזק על 2 בניינים. 

אז זהו זה הנתונים וניראה מה יתקדם ואיך-יום נעים

• אהבתי 3
פורסם

בדיוק בונים לי פה עגורן מחוץ לחלון של העבודה וזה תענוג לראות
חתיכת מנוף יש לאבי מנופים

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, dinnnn כתב:

בדיוק בונים לי פה עגורן מחוץ לחלון של העבודה וזה תענוג לראות
חתיכת מנוף יש לאבי מנופים

פשש כמה שורות גלגלים המנוף?

אתמול הגיע לפה מנוף של חברת חשמל 6 סרנים שם פה את הבית הזה שבפנים יש חשמל. שילשום בלילה עשיתי סיבוב באוטו עם חבר מנופאי בכביש 1 ושמנו לב לסמיטריילר עם משקולות של מנוף ואתמול צילמתי לו אותם ניכנסים לאתר

מה שניקרא סיפור בהמשכים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מעניין 1
פורסם

לא רואה את המשאית עצמה שהוא יושב עליה בגלל עצים שמסתירים אבל זה על הפרויקט בנינים של משה שרת בתל אביב (בתכלס מהחלון אני רואה 10 מנופים סך הכול, פרויקט כיכר המדינה ביניהם)

• אהבתי 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

עוד מעט משכורת שישית ברצף-משהו שלא הכרתי עד היום

גם לי יש את הסיפוק הזה, שמח שאתה על הדרך הנכונה. עלה והצלח

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טוב מאד! אבל לא לעולם חוסן.

תחשוב איפה אתה רוצה להיות עוד 5 שנים, ותתחיל להיערך בהתאם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ואלה כן. דיברנו על זה בשירשור

הדוגמה הטובה זה חבר שחסך אגרסיבי ואחרי 5 שנים יש לו כסף מושקע והוא מטייל בעולם עם המצנח שלו

אני למען האמת חצי שנה ולא חסכתי כלום אלא כביכול אני ״מתאושש מהטראומה״ של הצורה שחייתי קודם-אבל זה לא תרוץ אלא הרגל רע שנישאר

ללא ספק אני צריך לחסוך חצי משכורת  כי אפ אני לא יחסוך אני עלול עוד 5 שנים להיות בנקודת ההתחלה

תודה שהזכרת את הנקודה החשובה הזאת

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

ואלה כן. דיברנו על זה בשירשור

הדוגמה הטובה זה חבר שחסך אגרסיבי ואחרי 5 שנים יש לו כסף מושקע והוא מטייל בעולם עם המצנח שלו

אני למען האמת חצי שנה ולא חסכתי כלום אלא כביכול אני ״מתאושש מהטראומה״ של הצורה שחייתי קודם-אבל זה לא תרוץ אלא הרגל רע שנישאר

ללא ספק אני צריך לחסוך חצי משכורת  כי אפ אני לא יחסוך אני עלול עוד 5 שנים להיות בנקודת ההתחלה

תודה שהזכרת את הנקודה החשובה הזאת

אם אפשר לתת עצה בקטנה, עמותת פעמונים. הם נותנים ייעוץ פיננסי. חבל לפספס ולעבוד קשה ובסוף לחזור לנקודת ההתחלה.

אתה בנקודה טובה להתחיל כי:

א. אתה מודע למצבך

ב. התחלת לטפל במצב 

ג. מודע לסיכונים שכרוכים בהמשך ההתנהגות מהעבר.

עדיף לסבול עכשיו ובהמשך להינות מפירות העמל שלך..

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...