Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלתי לעבוד על עגורן צריח

דובצע

פוסטים מומלצים

בתאריך 5.2.2025 בשעה 19:50, דובצע כתב:

אני התחייבתי לשנתיים. כשיהיה לי חשק אני יחזור לעבוד-עם החברה שלי

רק שיהיה ברור, מותר לך לעבוד אצל אחרים אם אין לך עבודה אצל המעסיק, גם אם זה מנוגד לחוזה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 980
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 11 שעות, במבליק כתב:

קודם כל רציתי להודות לך על השיתופים, הן לגבי העבודה והן לגבי הרכבים שלך. בשתי המקרים זה מאוד מעניין

תודה רבה. כיף לישמוע 

לגבי העבודה. איבדתי מקום עבודה בקלות אבל ברעיון יכלתי ללכת על תביעה נגד החברה שלי ולקבל כשישים אלף ש״ח אבל בחרתי לא ללכת נגד החברה שעזרה לי. 

בכללי אם אתה בקשר טוב אתה תעבוד בשקט במקום אחד. אצלי למזלי זה לא קרה מה גם אני חדש ולא מרבה להתערבב

לגבי ה12 שעות ספציפי למפרע יתכן שהייתי נישאר כדי לישמור על האתר שהיה מאוד נוח לי

אבל הסיפור בגדול שלא נותנים לך אלא אם אתה דורש-אני עד היום הייתי תמים ונגיד עברתי את ה12 שעות 20 פעם ובעצם עבדתי בחינם כי לא חוקי לקבל מחברת הבניה(שנותנת לכוח אדם והכוח אדם נותן לך)כסף מעבר ל12 אלא אם סיכמת מתחת לשטיח

ברגע שהעבירו אותי משם נחשפתי לעניין של ה12 ואמרתי ניגמר זה שאני פראייר

ביום הראשון שפוצצתי עבודה מעל 12 אמרתי למנהל עבודה תסכם איתי מה יקרה במעל 12 כי אני לא עובד חינם ובלי ביטוח וכולי והוא לא סיכם איתי-ניראה לי הוא חדש במיקצוע וגם לא מכיר תדברים האלה 

ביום השני שפוצצתי אחרי כול הבלאגן קיבלתי הצעה מהחברה שלי לקבל 2 שעות-שזה הצעה בזויה גם אם באה מראש כי ההצעה ההגונה זה 4 שעות+ השעות שלי זה המינימום-אז כמובן על כול החשבון אמרתי לא תודה והלכתי לבית כמו גדול כי ליפני מרויח או לא מרויח אף אחד לא ינצל אותי ולא ישפיל אותי אם אני לא מעוניין בזה

זה הסיפור בגדול-בקטן כמובן שווה לי בלוע צפרדע קטנה ולשימור על מקום קבוע

לפני 9 שעות, tinoki כתב:

רק שיהיה ברור, מותר לך לעבוד אצל אחרים אם אין לך עבודה אצל המעסיק, גם אם זה מנוגד לחוזה.

מתקשרים אלי מהחברה ומחפשים שאני יחזור לעבוד. אני יחזור מתי שאני ירצה

לפני 7 שעות, Liquidator כתב:

אתה כרגע לא עובד? לקחת חל"ת?

אני סתם נח. נושם אוויר שפלות (הפוך מפסגות) חח

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דובצע, אני כל כך מזדהה עם התחושות שלך ומעריך את הכנות.

תרשה לי להקדיש לך את אחד השירים האהובים עלי...

כך ברא אותך הטבע
עם קצת דמיון ומחשבה חופשית
אז תן לזה לגדול מהתחלה בבקשה

אל תנסה להילחם בזה
אל תנסה להשתנות
כי זה תמיד יבוא מהתחלה פתאום

כי כך ברא אותך הטבע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, דובצע כתב:

מתקשרים אלי מהחברה ומחפשים שאני יחזור לעבוד. אני יחזור מתי שאני ירצה

למה? חשבתי כי אתה רוצה/זקוק לעבודה.

לפני 11 שעות, דובצע כתב:

אני סתם נח. נושם אוויר שפלות (הפוך מפסגות) חח

מקנא בך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, BoazB11 כתב:

דובצע, אני כל כך מזדהה עם התחושות שלך ומעריך את הכנות.

כך ברא אותך הטבע
עם קצת דמיון ומחשבה חופשית
אז תן לזה לגדול מהתחלה בבקשה

אל תנסה להילחם בזה
אל תנסה להשתנות
כי זה תמיד יבוא מהתחלה פתאום

כי כך ברא אותך הטבע...

שיר חזק מאוד תודה

לפני 11 שעות, Haim_gds כתב:

למה? חשבתי כי אתה רוצה/זקוק לעבודה.

כמו במערכון גבר רוצה לעבוד אבל בעבודה שלו-והעבודה שלי היא מנופאי עם זכויות

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, BoazB11 כתב:

אם כבר...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז פרק חדש מתחיל   אחרי שנישארתי בבית כדי להכיל את הפגיעה ולהסיק מסקנות. ואחרי שהרגשתי כבר בסדר והזעזוע מבחינתי נעשה שלא יפגעו בי וימשיכו כאילו כלום

דיברתי עם בעלי החברה שלי שהוא באמת בן אדם טוב -וסוכם אני יקבל אוטו מהחברה ויהיה מחליף בירושלים ובמרכז-כול יום מקום אחר עד שאני יתפס על אתר קבוע

אני בעצם לקחתי צעד אחורה אבל עם יותר נסיון-ורצון לא להיסתבך היתנהגותית שזה ירידה לצורך עליה אז ב18 לחודש אני יקח את האוטו ויעדכן. בנתיים תודה למי שדאג אבל יצא דיי מה שציפיתי מראש אז אין הפתעות

אם הייתי ממהר לעבוד ישר אחרי שהפסידו לי את האתר הקבוע הייתי סחוט נפשית. העצירה הייתה במקום

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, דובצע כתב:

טוב אז פרק חדש מתחיל   אחרי שנישארתי בבית כדי להכיל את הפגיעה ולהסיק מסקנות. ואחרי שהרגשתי כבר בסדר והזעזוע מבחינתי נעשה שלא יפגעו בי וימשיכו כאילו כלום

דיברתי עם בעלי החברה שלי שהוא באמת בן אדם טוב -וסוכם אני יקבל אוטו מהחברה ויהיה מחליף בירושלים ובמרכז-כול יום מקום אחר עד שאני יתפס על אתר קבוע

אני בעצם לקחתי צעד אחורה אבל עם יותר נסיון-ורצון לא להיסתבך היתנהגותית שזה ירידה לצורך עליה אז ב18 לחודש אני יקח את האוטו ויעדכן. בנתיים תודה למי שדאג אבל יצא דיי מה שציפיתי מראש אז אין הפתעות

אם הייתי ממהר לעבוד ישר אחרי שהפסידו לי את האתר הקבוע הייתי סחוט נפשית. העצירה הייתה במקום

שיפרו לך את התנאים, קיבלת רכב מהעבודה, לפחות יש דלקן? לפחות הרכב מגולם מהתלוש? או שמורידים לך מס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, Liquidator כתב:

שיפרו לך את התנאים, קיבלת רכב מהעבודה, לפחות יש דלקן? לפחות הרכב מגולם מהתלוש? או שמורידים לך מס?

כן לקבל רכב עם דלקן מגולם אך שאתה קורא לזה זה שיפור - ביבש הייתי מקבל 5 שקל על 10 קילומטר. אמנם זמן הנסיעות על חשבוני אבל אין מה להיות קטנוני. אני יהיה רציני וישפר גם את השכר וגם ימצא מקום חדש. הכול תלוי בי-יש לי 7 חודשים וותק שעם הניסיון יעלו התנאים. זהו לשם הראש שלי

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, דובצע כתב:

כן לקבל רכב עם דלקן מגולם אך שאתה קורא לזה זה שיפור - ביבש הייתי מקבל 5 שקל על 10 קילומטר. אמנם זמן הנסיעות על חשבוני אבל אין מה להיות קטנוני. אני יהיה רציני וישפר גם את השכר וגם ימצא מקום חדש. הכול תלוי בי-יש לי 7 חודשים וותק שעם הניסיון יעלו התנאים. זהו לשם הראש שלי

שיפור בכך שאם הם נותנים לך להשתמש ברכב גם מחוץ לשעות העבודה, ללא הגבלת ק"מ, זה חוסך לך חשבון דלק, ואם אתה עדיין נשאר עם הרכב שלך אז רק דלק יש חסכון ולא ביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מה נותנים לי בדיוק זה תלוי במשא ומתן כמו כול דבר בעבודה הזאת 

לגבי השיפור תנאים מעבר לדלק חשוב לי בלאי כי יש אתרים שאתה נוסע בבוץ ויש משאבות בטון שיכולים להתיז עליך מעבר לקילומטרים בכביש ובפקקים 

לגבי ביטוח אני משלם 550 שח אז אין לי בעיה עם זה.  האוטו שלי יהיה לסופ״ש או למתי שלא יהיה אוטו חברה

עד היום היו לי רק מכוניות ישנות בתקציב שלי מעיין כבשת הרש

יהיה מעניין לקבל אוטו שלהם ולהכיר עוד דברים

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חח אמרו ב18 לחודש יביאו

בנתיים היום כבר חזרתי לעבוד אני במודיעין ליד רחוב שמעון פרס. מנוף פוטאין אבל דגם מוזר קצת. סולם אחד עד למעלה-המחייב ריתמה עם מחבר. גובה כ40 מטר. זרוע 50 מטר. אתת ערבי הרמנו משהוא אחד וכשישר חזרתי כאילו להרים עוד משהו הוא אמר לי פה עובדים בכיף לאט לאט  מאז אני לא עובד כלום

ה3 מנופים פה סיימו את השלד של הבניינים ככה ש״גמרים״ ידועים בהרבה מנוחה

לי שהורגלתי לעבוד כמו חמור בזמן האחרון זה דווקא מזכיר לי ימים טובים-יותר טוב ובריא לי איזה אתר בלי לחץ

IMG_3212.jpeg

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים 

אז הביאו לי טיוטה אייגו x-רכב בסדר אבל לא הכי נוח. אבל העיקר שהוא יחטוף את הבלאי ולא האוטו שלי

היןם אני בגבעתיים פרוייקט של דימרי 

מנוף פותאין כ60 מטר גובה

זרוע 25 מטר-הכי קטן שראיתי-כי יש מגדלים קרובים

אמור להגיע טכנאי לאשר את המנוף-אך שהבנתי הקימו אותו עכשיו

יש באתר עוד מנוף-ראשי 50 מטר זרוע

אז אני בנתיים ״שומר קישואים״ נח בכיף שלי 

שיהיה יום נעים לכולם

IMG_3294.jpeg

מזרח

IMG_3295.jpeg

מערב

• אהבתי 4