Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז עכשיו מסיימים לעשות את הקשירה לבניין

כשהגעתי לפה כבר הייתה קשירה אחת-וככול שהבניין עולה למעלה ומגביהים בהתאמה את המנוף עושים עוד קשירות (הכול מתוכנן מראש בתוכניות שאושרו)

אז הפעם זה קרה למולי וראיתי את התהליך

א הלחימו לברזלים של הבניין 2 חלקי ברזל עם חורים לברגים ויצקו עליהם את הקיר בבטון-(ברגים כי מסירים את זה כשהבניין מוכן-חוץ מהחלק הראשון שהולחם וקבור שם לעולם)

ב הבריגו את 2 החלקים מחוץ לבניין ושמו מסגרת סביב מגדל המנוף

ג הגיעו לקחת מידות-(קשרו לי מישקולת והוצאתי אותה מעל הבניין)

ד הגיעו עם 3 מוטות הרמתי אחד אחד והם הרכיבו אותם

IMG_3880.jpeg

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 4
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הא ועוד משו מקננים אצלי במישקולות האחוריות מיינות-אני ניזהר לא להיסתכסך איתם

בסטאז היה לי מרגש ליראות דורס לילה שקינן שם במנוף

IMG_3863.jpeg

IMG_3862.jpeg

• אהבתי 5
פורסם (נערך)

IMG_3887.jpeg

שלום חברים היום אני מנופאי מחליף בבת ים-אתר נחמד ליד רחוב מנחם בגין-עוד מעט הם מסיימים את השלד-אין לי הרבה עבודה

• אהבתי 1
פורסם

זה קרש חילוץ למי ששובר את הגב.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תזלזל.

כבר היו מנופאים שנזקקו לחילוץ על ידי חיל האוויר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

אל תזלזל.

כבר היו מנופאים שנזקקו לחילוץ על ידי חיל האוויר.

מעניין. למעשה זה פעם ראשונה שאני רואה כזה פיזית כציוד של המנוף עצמו

אבל זה לא רק למנופאי=קורה שפועל ניפצע באתר וההצלה מבקשים מהמנופאי להעביר אותו ממקום למקום 

הבדיחה שאמרתי כי העיצוב של זה ממש כמו קרש חיתוך 

כמו שגם בועז אמר

פורסם

מה שנתן לי את הרמז הוא הצלב הסימטרי שבדרך כלל מסמל רפואה.

אני לא רואה את ידיות הצד שיש בדרך כלל לצורך נשיאה.

אגב, האם הוא בגודל של אדם שיוכל לשכב עליו?

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

אגב, האם הוא בגודל של אדם שיוכל לשכב עליו

לא הוא אורך כ80 סנטימטר ורוחב כ50 סנטימטר

והולך ונהיה יותר צר-למטה רוחב כ30 סנטימטר

פורסם

אז אנח מבטל אתֶהניחוש הקודם שלי.

פורסם

אז זה אשכרה תעלומה 

הניחוש היחיד שיש לי זה לשים את זה על מקום הרגלים שבדגם פותאין הזה זה ברזלים שדרכם רואים את הזכוכית שדרכה רואים למטה-וכואב לשים עליהם רגל יחפה-אבל בהחלט מוזר לי לומר שזה זה ואני יברר מה זה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום חברים

א אני על הסוס באתר שלי בפתח תיקווה המעסיק מרוצה וכן מנהל הפרוייקט ומנהלי העבודה הסינים בסדר חוץ מ2 שהתרגלו שאני עובד בפול גז והתחילו ליצעוק וללחוץ ליותר כאילו אני איזה מכשיר חשמלי אבל אני באמצע לחנך אותם ומיסתמן שאני יצליח בקרוב מאוד-יש עוד כ10 קומות ליבנות אז אני בהחלט צריך להיצמד ברצינות לעבודה פה ויהיה לי שקט כללי

ב אני סוגר שנה העלו לי את השכר בכ20 אחוז חלק כפי שחתמנו בהתחלה וחלק על זה שאני עובד טוב-המשכורות בהחלט עשו לי טוב אבל לא חסכתי בצורה מסודרת והאוטו שהלך בתאונה+האוטו הנוכחי לקחו חלק נכבד מהכסף (אני רוצה לחסוך אבל הראש שלי לא מסודר מספיק ואני לא עושה סידורים-אבל זה אישי ולא קשור למיקצוע)

ג עשו הגבהה נוספת למנוף-עכשיו בגובה כ100 מטר. אני לא עשיתי אותה כי הספיק לי לעשות זאת פעם אחת-אחר כך עשו טסט והטסטר כתב מה צריך עוד לסדר-הגיע טכנאי שסידר את מה שצריך

IMG_4163.png

בתמונה רשיון המנוף עם הערות מה לתקן

אז ככה שאני ממשיך להשקיע ולהגשים את עצמי-ומקווה לחבר עוד קצת קצוות פתוחים כדי שזה יהיה סיפור טוב. 

IMG_4162.jpeg

בתמונה זהו הגובל מומנט

דהיינו אם אני מרים לדוגמא 5 טון ומתחיל להוציא אותם לקצה הזרוע ששם מותר לי להרים 3 טון-מהמישקל המנוף מתכופף והגובל מכוון שכשהמנוף מתכופף מספיק אז בגובל יהיה מגע פיזי ברזל בברזל השני והמחשב יעצור את האפשרות להרחיק את המיטען לכיוון קצה הזרוע. 

ומסתבר שאת כול הגובלים שיש במנוף ניתן לכוון למה שרוצים-

עד כאן 

• אהבתי 6

• תוכן חדש...