Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי חיסכון - תכין איזו הוראת קבע להעביר סכום מסויים אוטומטית להפקדה כלשהי, בין אם זה צמוד למדד מניות כלשהו או משהו סולידי יותר.

תתייחס לזה כאילו זה החזר הלוואה שאין ברירה - והכסף יצטבר במשך הזמן מעצמו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, cohen motor 377 כתב:

קצין/ממונה בטיחות/מנהל עבודה מאשר כזו חלודה??

לפי עובי הפלדה זה נראה במקום די משמעותי לא?!

הטסטר כול חצי שנה או כול שינוי כמו הגבהה

זה עוד שיטחי ניקרא. יש אצלי נקודה שהחלודה חזקה ואכלה מהברזל אז שאלתי את הטסטר עליה ספציפי כשהוא היה פה והוא אמר צריך לטפל אבל לא בעיה בטיחותית שצריך ליפסול את המנוף

לא שאני סומך ב100 אחוז אבל אני זורם 

לפני 54 דקות, amosbmw כתב:

לגבי חיסכון - תכין איזו הוראת קבע להעביר סכום מסויים אוטומטית להפקדה כלשהי, בין אם זה צמוד למדד מניות כלשהו או משהו סולידי יותר.

אני צריך להיתאפס על עצמי בכללי. אמרתי לעצמי שנה חדשה בעבודה הגיע הזמן לעשות סדר

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)
לפני כשעה, amosbmw כתב:

מה שעמוס אמר. 

אם אתה צריך עזרה שלח ה"פ.

זה חשוב מאוד, ועכשיו עם ההעלאה זה זמן מצויין להתחיל בלי להרגיש את זה בעו"ש.

ובלי קשר, כל הכבוד על ההתמדה והרצינות. טוב לשמוע שטוב לך.

עריכה אחרונה על ידי topop
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 57 דקות, דובצע כתב:

לא שאני סומך ב100 אחוז אבל אני זורם 

קח בחשבון שאם הוא טעה אתם נופלים יחד.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

קח בחשבון שאם הוא טעה אתם נופלים יחד.

את הבדיקות הקשוחות הוא עושה בטסט

אבל ליקויים שהוא לא ראה או העלים יכולים להיתגלגל עליי כשאני עובד והוא בבית

לפני 10 שעות, cohen motor 377 כתב:

אנחנו עכשיו בדיוק בנושא של בטיחות בבניה בלמודים 

אף פעם לא ייחסתי חשיבות לכך אבל זה מטורף כמה צריך להיזהר בדברים הכי קטנים

בהחלט-בשטח יש משגיח-ממונה בטיחות-וכשהוא לא נימצא בשטח הפועלים מחפפים-הרי הם עובדים על הספק וגם לפעמים אין כוח להביא ריתמה וכדומה

אם העובדים חכמים אז הם לפחות לא יעשו טעויות קשות אבל אם הם לא חכמים יכולות להיות (וקורות) תקריות בטיחות

בתור מנופאי אני יכול להגיד שאם אתר רוצה להיות ספיץ הוא צריך לעבוד כרשת אחת-לעומת אתרים שהייתי שהתפקיד של כול אחד זה להקטין ראש ולהחריש ואין מוטיבציה לעשות טוב לאתר-אז הבטיחות גם פחות

באתר הנוכחי יש לנו קבוצת ואצפ של המנהלים המנופאים חברה מהחברה שלי ועוד וזה מעולה

ליפני יומיים התלוננתי שם שהאתת הסיני שם לי בלה בצורה שאסורה ויכולה לסכן את הרשיון שלי. והיום עם מנהל העבודה קשרנו בלה בחניקה ושמנו סירטון בקבוצה גם בשביל להראות בטיחות וגם להראות רספקט לתפקיד

2F486C45-5846-405F-B81D-291AA8B614F0.jpeg

IMG_4264.jpeg

• אהבתי 4
פורסם

שבוע מוצלח עבר על כוחותנו 

אני קבוע ובמנוף 1 יש מנופאי טוב קבוע שיש בינינו תיקשורת טובה

בנינו קומה בשבוע שזה עבודה רצופה

מנהל פרוייקט ומנהל עבודה מאוד מרוצים

הייתה לי בעיה קשה עם מנהל הסינים ואתת אחד-שהתרגלו ונהייתי המובן מאיליו ואני מבחינתם הויברטור של הבטון-הערות לא במקום וזילזול-חטפתי קריזה ועשיתי להם עבודה לא טובה וכשהמנהל קרא לי לא עניתי לו בכלל-אחרי 3 ימים קשים כאלה דיברתי איתו אמרתי לו אני נורא כועס על שתכם אני עובד ״מאוד קשה״ ולא רק שלא אומרים תודה אתם גם חושבים שאני חייב לכם משו…..אבל אני חוזר לעבוד טוב כמיקודם ואם תהיו בסדר אז יהיה טוב

מאז הכול טוב 

המון מנופאים סובלים מדברים כאלו וסופגים-אבל אני חשבתי טוב טוב אך אפשר להיתמודד ובמינון הנכון-12 שעות עבודה עם אחריות אין מקום לבעיות כאלה אצלי

היה קטע שמיינה ניכנסה לי לקבינה מהדלת הפתוחה במזל היא יצאה-ניראת מפחידה

חבר עבד היום בפתח תיקוה אז הוא צילם אותנו מרחוק

שבת שלום וטוב לכולם

1224e648-5cbb-4a86-8d77-58659475abfa.jpeg

• אהבתי 8
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים אז הכול דופק והבניין עולה ככה שעוד מעט יעשו עוד הגבהה למנופים

מנהל הפרוייקט חושב להאריך לי את הזרוע ב5 מטר כי אם לא אז בקומה 27 הם יפרקו את המנוף שלי וישאירו את המנוף הגדול-לא יודע בדיוק מה השיקולים אבל ככה שמעתי

בנתיים יש הרבה עבודה אבל אני מרוצה מהמקום פה-הוא מסודר-ומהאנשים

עם מנהל הסינים היסתדרתי. עם האתת המעצבן עדיין לא-הוא צועק במכשיר לפעמים וכאלה-עם האתת המולדובני למטה הפסקתי לעבוד בגלל שהוא חוזר על מילה- במקום להגיד למעלה אומר 5 פעמים למעלה וכו- הודעתי לו אני איתך אין עבודה

סך הכול העבודה לוקחת לי את כול היום והכוח אז אני מקפיד לקחת חופשים כשצריך-סך הכול שיגרה. עד העידכון הבא

• אהבתי 2
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שלום חברים 

ברוך השם העסק זורם-הדברים ברורים-אין בעיות לא עם הסינים ולא עם אף אחד אחר 

מסתבר שצריך לדבר בחיים והדבר הכי גרוע זה להיות או לעשות רושם של מובן מאיליו 

לגבי העבודה עצמה כבר בונים קומה 25 ככה שיעשו הגבהה עוד כשבוע כי בקומה 26 אני לא יהיה בגובה עבודה-בגדול היא תהיה ההגבהה האחרונה ובקומה 27 הם יפרקו את המנוף וישאירו את מנוף 1 הגבוה

היום היתה תקלה בהרמה/ הורדה של הכבל וזה הקפיץ את החשמל- חצי יום נחתי ואז הגיע טכנאי שסידר את זה-(אגב משום מה הרבה טכנאים שבאו הם חרדים בעלי משפחה)הוא התקשר שיביאו לו את החלק הפגום-המחשב של ההרצה אז רוב היום לא עבדתי

הטכנאי אמר לי שבגלל שהמנוף שייך לחברת הבניה התחזוקה שלו היא לתקן כשיש תקלה. לעומת מנוף של חברת מנופים שמשכירה אותו לאתר בניה שם התחזוקה היא שוטפת……

אז חשוב להתריע על כול בעיה ויאמר לזכות האתר-מנהל העבודה-שהם ישר מזמינים טכנאי או מי שצריך.  ולא כמו באתרים שהייתי שהיו מורחים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 3
  • מעניין 1

• תוכן חדש...