Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אפשר לסכם. השבוע הייתי על אותו מנוף זרוע 25 מטר שלא מכסה הרבה מהאתר. מנוף 1- 50 מטר זרוע עושה 95 אחוז מהעבודה פה ומנוף 2 נח. מוזר אבל כניראה המתכנן נאלץ לעשות ככה כי אני קרוב ל2 מגדלים מה עוד מתוכנן בניין של איזה 25 קומות אז כשיגביהו את המנוף יקשרו אותו לבניין אז הוא צריך להיות סמוך לבניין-בקיצור אילוצים של המהנדס

בתור מנופאי מחליף אני צריך לשפר את הציוד יש לי תיק גדול אז צריך קומקום קטן ועוד שיהיה כיף במישמרת

מבחינת לעבוד במרכז-לי יותר כיף מירושלים אפילו אני חושב על דירת שותפים בזול או מיטה במלונית כדי שבמקום ליסוע לבית ולשלם דלק וזמן אני יוכל לישון פה בימים שהעבודה תהיה פה באזור 

מבחינת תחבורה אני לא אוהב את הטיוטה אייגו-או שיתנו לי אוטו משפחתי או שאני יסתדר לבד-אני ידבר איתם על זה

אז לסיכום כיף גדול. אני שומר על ראש פתוח ושמח שחזרתי לעבוד. עם הזמן אני יסתדר על האופציות שלרשותי 

• אהבתי 2
פורסם

ברמה הכללית הם נותנים 5 שקל על כול 10 קילומטר

אבל כמו שהזכרתי צריך לחפש את הרמה הפרטית כי כול אחד סוגר מול החברה תנאים שונים-אז היום ביקשתי דלקן ואישרו לי

• רעיון טוב! 1
פורסם

מן הסתם גם הדלקן מוגבל, בשקלים או ליטרים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחד המקומות הכי משוגעים בכל הקשור לבנייה בשנים האחרונות - מגדלים צפופים עצומים זה לצד זה ברצף... 

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 21.2.2025 בשעה 11:52, דובצע כתב:

מבחינת תחבורה אני לא אוהב את הטיוטה אייגו-או שיתנו לי אוטו משפחתי או שאני יסתדר לבד

בתאריך 21.2.2025 בשעה 13:23, דובצע כתב:

-אז היום ביקשתי דלקן ואישרו לי

אתה לא אוהב- תלמד לאהוב.

יש 4 גלגלים, מזגן, אחזקה ודלק חינם?

תלמד לאהוב. תלמד לאהוב את זה שהחוסר נוחות מתבטאת ביותר כסף בכיס.

לדעתי האישית בינתיים תסתדר עם מה שיש. 

להתחיל לנסוע עם הרכב הפרטי שלך, על חשבונך, כל יום לעיר אחרת, רק בגלל שהאייגו לא נוחה לך זה בזבוז כסף מטורף. 

שב באייגו, תדליק מזגן, שים מוזיקה, תנשום עמוק, ואל תוציא שקל מהכיס. 

תתחיל לחסוך. כשבחסכון יתחיל להצטבר כסף אתה תהנה פי 2 לעבוד. ותהנה פי 3 מהאייגו.

כל זה אני כותב כי לא בא לי (בשבילך) שתתחיל עכשיו להציב להם עובדות ולנפח חזה, ואז תשאר עם כרטיס רב קו ומנוי בתחנות פז.

בעברית צחה זה נקרא:  don't push your luck 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, אורח לרגע כתב:

תלמד לאהוב. תלמד לאהוב את זה שהחוסר נוחות מתבטאת ביותר כסף בכיס.

לא מחייב.

גם לאייגו ולדלקן יש עלות ויכול להיות שיש אופציה לקבל אותה למשכורת בצורת אחזקת רכב 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעיקרון אתה צודק 100 %   אבל האוטו הזה זה גולם קם על יוצרו והכי הזוי שפתאום ההגה זז לבד  על כול פנים הביאו לי במקום לנסר 2010 עם דלקן-עולם אחר של אוטו

נקודת ההנחה שלי שאני מקבל הכי קצת כמנופאי חדש אז תמיד לידרוש יותר כדי לא להישאר מקופח 

• אהבתי 3
פורסם

שלום חברים 

אז היום ומחר אני בפ״ת דוד טבצניק 3  פרוייקט של דימרי בניין שיהיה 18 קומות עכשיו עומד בקומה 12. יש משאבת בטון על הגג-המיקסר ממלא למטה והיא מעלה למעלה

מנוף פוטאין עד 8 טון על 4 כבלים זרוע 40 מטר גובה כ80 עם קשירה אחת לבניין-מנוף שמגביה את עצמו-המותקן שמגביה מעבירים ממנוף למנוף בעת הצורך-זאת אומרת לא נימצא על המנוף מההתחלה עד הסוף אלא מורידים ממנו ומלבישים על מנוף אחר קיים

IMG_3332.jpeg

IMG_3333.jpeg

IMG_3339.jpeg

בתחילת היום הזרוע שלי עברה מעל המשאבה ואז הסיני הגביה אותה בהפתעה וניתקתי בה תוך כדי סיבוב. פעם הבאה אני יקח בחשבון אפשרות כזו 

סינים חרוצים אני ומנוף 1 מרביצים עבודה אז שקט במכשיר קשר שזה סימן שהעבודה חלקה—כשמשו לא טוב אז הסינים צועקים ומנדנדים בקשר 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

בוקר טוב חברים

אז בשעה טובה אפשר לעזוב את המיסביב ולדבר על העבודה-אני בעד לדבר רק עבודה אבל היו דברים שקורים להרבה מנופאים אז היה חשוב לדבר על זה כ״חלק״ מהמיקצוע

זה האתר הנוכחי

תמונה 1 מבט מהקבינה

IMG_3359.jpeg

תמונה 2 מה שהמצלמה שמעל הכבל מראה

IMG_3360.jpeg

ככה שאם אני עובד מאחורי הבניין בלי מצלמה רק האתת יכול לכוון אותי

לעומת עם מצלמה אני נעזר גם בה והרבה יותר בטוח ומהר לעבוד

האווירה מצויינת מדברים רגוע בקשר-הבוקר הסינים והמנהל עבודה אמרו שהם מרוצים ממני אז מצויין 

יותר כיף לי לעבוד במרכז-מראש בסטאז אמרו לי שבירושלים ספציפית לא כיף לעבוד אז כניראה זה נכון

• אהבתי 2
פורסם

העבודה פה בעיקר עם תבניות שיש- שזה החיפוי הלבן מחוץ לבניין ככה שמראש הוא ניבנה עם חיפויי  לעומת שלד בטון שעושים בסוף פיגומים ובונים את כול החיפוי. ומהצד הפנימי תבניות בלי שיש

התבניות כבדות ופחות מתנפנפות ברוח אז העבודה איתם הרמה בהילוך איטי כמו כול דבר כבד אבל יותר צפויי מה יקרה

IMG_3362.jpeg

• אהבתי 6

• תוכן חדש...