Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלתי לעבוד על עגורן צריח

דובצע

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, guya72 כתב:

דיווחת באופן אנונימי - מעולה.  ברגע שאתה רושם כאן - האנונימיות התפוגגה

דיווחת אנונימית, תוריד רק את המשפט שמעיד שעשית את זה.

אתה יכול לתאר את ההבדל בין החוליות השונות מבלי לאמר שדיווחת או עשית משהו בנידון. 

בתאריך 2.1.2025 בשעה 08:07, דובצע כתב:

דיווחתי בעילום שם אני יעדכן בהתפתחויות

זה משפט מיותר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 951
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הכוונה היא כזו-זכותי לדווח אבל אמרתי לו שלא יפרסם שהדיווח הוא שלי כי אז אני תוקע אצבע בעין.כמו שאני יצעק בשוק אני דיווחתי….. אבל אני שלם לגמרי עם הדיווח הרי אני לא מחפש להמציא דברים. ואם יש להם בעיה שיעשו מה שהם רוצים

אחרי הכול אני חתום לשנתיים בחברה וכמה שאני מרוויח הם מרוויחים אז עבודה תמיד תהיה לי-ולהתעסק בבטיחות תמיד טוב

יש כאלה מעלימים בתחום ומרימים ברזל 6 ובאלות וכולם ״מרוצים״ מהם כי העבודה רצה-אני גאה להתקדם במיקצוע מעלה מעלה שזה כולל את כול האחריות שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התכוונתי לא לעצם הדיווח אלא למשפט שכתבת כאן .

ברגע שכתבת כאן חשפת את עצמך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אחי אני במינימום ומתכנן לבקש העלאה אבל מפסוט מאוד מהמינימום כי חתמתי לשנתיים שנה ראשונה מינימום ושנה שניה 60 לשעה. יש כאלה שהתמרמרו ויש ששברו את ההתחייבות לחפש יותר כסף במקומות אחרים

אני אישית לא שוכח על מה חתמתי ולא שוכח את העזרה שהחברה נתנה לי מהרגע הראשון ועד קבלת הרשיון כשהאתגר העיקרי להגיד שאני כשיר מבחינה רפואית נפשית-ככה שגם אם ישאירו אותי על הסכום הבסיסי בשנתיים האלה אני מאושר-ומה שאני הולך לבקש העלאה כי ככה זה עובד בחברה הזאת ניפגשים עם הבעלים ומבקשים-יתן יתן לא יתן לא יתן-אבל שוב מה שמגיע לי זה מה שהתחייבתי וחתמתי

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, דובצע כתב:

שלום אחי אני במינימום ומתכנן לבקש העלאה אבל מפסוט מאוד מהמינימום כי חתמתי לשנתיים שנה ראשונה מינימום ושנה שניה 60 לשעה. יש כאלה שהתמרמרו ויש ששברו את ההתחייבות לחפש יותר כסף במקומות אחרים

אני אישית לא שוכח על מה חתמתי ולא שוכח את העזרה שהחברה נתנה לי מהרגע הראשון ועד קבלת הרשיון כשהאתגר העיקרי להגיד שאני כשיר מבחינה רפואית נפשית-ככה שגם אם ישאירו אותי על הסכום הבסיסי בשנתיים האלה אני מאושר-ומה שאני הולך לבקש העלאה כי ככה זה עובד בחברה הזאת ניפגשים עם הבעלים ומבקשים-יתן יתן לא יתן לא יתן-אבל שוב מה שמגיע לי זה מה שהתחייבתי וחתמתי

מנופאי וותיק יכול להגיע ל 100 שקל לשעה?

60 שקל לשעה זה שכר מצוין לעבודה שלא דורשת תואר או השכלה אך מנופאים עובדים כל יום 12 שעות נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגר חפר בור בעומק כ2 מטר

עשו 4 כלונסאות-את זה לא ראיתי אך ומתי אבל ראיתי אותם מבצבצות מהקרקר

הביאו חולית שתילה עם רגלי שתילה כמו שצריך בחוק

IMG_2648.jpeg

בנו לה רפסודה ממש שמו ברזל ברזל ולא רשתות בגובה כמטר וחצי

IMG_2670.jpeg

והיום התחילו לצקת שם בטון

מה שלמדנו שצריך לתת לבטון להתייבש איזה חודש לפחות ואז אפשר להקים את המנוף

לפני 15 דקות, Liquidator כתב:

מנופאי וותיק יכול להגיע ל 100 שקל לשעה?

60 שקל לשעה זה שכר מצוין לעבודה שלא דורשת תואר או השכלה אך מנופאים עובדים כל יום 12 שעות נכון?

נכון מאוד. יש אתרים של 11 שעות ביום  וקצת אתרים של 10 שעות. 

יש חופש יום בשבוע כדי לא לעבור 240 שעות חודשיות

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חם מהתנור

הקדמה-עד היום עבדתי בסמוך-אני יתן את הנשמה ויאהבו אותי

אחרי שהבנתי שחוסר הידע פוגע בי פיזית ובכסף שמגיע לי התחלתי לברר זכויות של מנופאי

היום שעה לסוף ה12 אני מזהה שהעבודה תתעכב  בבערך שעה אז אני מתריע למנהל עבודה תביא מחליף 

לא פרנציפ אלא באמת מוגזם להישאר לזמן לא ידוע-בערך שעה- פלוס אני עובד מחר

המנהל הקטין ראש אמר בטח אני יכופף אותו מקסימום להתעכב עוד קצת

כמו גדול הגיע 12 שעות אני סוגר את המנוף ויורד למטה מתעלם מצילצולים שמיתקשרים אלי-למטה הוא אומר לי מציעים לך כסף תשאר-אתה עושה נזק יש נהג משאית שצריך לזוז… אמרתי לו יש סדרן לחברה דבר איתו שיביא לך מחליף

מבחינתי גם אם יפלו השמיים יהיה מה שיהיה

חזרתי הביתה גאה שמעתי ששלחו מחליף והכול בסדר אבל היה לי חשוב להרגיש באופן אישי שאני לא סמרטוט

אך שאני רואה את המצב מבחינת האתר אני ימשיך שם והכול בסדר

והאשמה תיפול על מנהל העבודה שלא הזמין מחליף בעוד שהמחליף לא על חשבונו

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים אז נחזור לאתמול

האחראי של הסינים הגיע אלי לאוטו וזרק לי לאוטו שטר של 200 שאני יחזור לעבוד-הרגשתי בסצנה מסרט חח

אבל אני לא מאשים אותו כי הוא לא יודע מי נגד מי ופחד על הספק העבודה-סינים מקבלים לפי הספק-אלא את מנהל העבודה

למעשה המחליף זה חבר מהמנוף ליד באתר הקודם-סיפר לי המשאית חזרה עם הברזל שנישאר עליה והוא בשעה וחצי כולל הנסיעות סיים פה הוא רק הרים את הדוד בטון לשטיפה וזז וקיבל 4 שעות

למעשה לא חוקי למנופי לעבוד יותר מ12 שעות ביממה ומ240 שעות בחודש

אבל אם יש עיכוב שאי אפשר לעצור. למשל יציקה שממשיכה מעבר ל12

אז או1מביאים מחליף או 2 המנופאי סיכם עם מנהל עבודה על 4 שעות או כול סיכום אחר או3 המנופאי מרצה את האתר וממשיך לעבוד בלי לקבל שקל

אני הייתי 3 עד היום-עכשיו אני 1 ואם מנהל העבודה רוצה שידבר איתי כי כול פעם שתימשך העבודה אני פשוט סוגר מנוף ושיסתדרו פה לבד

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 45 דקות, דובצע כתב:

שלום חברים אז נחזור לאתמול

האחראי של הסינים הגיע אלי לאוטו וזרק לי לאוטו שטר של 200 שאני יחזור לעבוד-הרגשתי בסצנה מסרט חח

אבל אני לא מאשים אותו כי הוא לא יודע מי נגד מי ופחד על הספק העבודה-סינים מקבלים לפי הספק-אלא את מנהל העבודה

למעשה המחליף זה חבר מהמנוף ליד באתר הקודם-סיפר לי המשאית חזרה עם הברזל שנישאר עליה והוא בשעה וחצי כולל הנסיעות סיים פה הוא רק הרים את הדוד בטון לשטיפה וזז וקיבל 4 שעות

למעשה לא חוקי למנופי לעבוד יותר מ12 שעות ביממה ומ240 שעות בחודש

אבל אם יש עיכוב שאי אפשר לעצור. למשל יציקה שממשיכה מעבר ל12

אז או1מביאים מחליף או 2 המנופאי סיכם עם מנהל עבודה על 4 שעות או כול סיכום אחר או3 המנופאי מרצה את האתר וממשיך לעבוד בלי לקבל שקל

אני הייתי 3 עד היום-עכשיו אני 1 ואם מנהל העבודה רוצה שידבר איתי כי כול פעם שתימשך העבודה אני פשוט סוגר מנוף ושיסתדרו פה לבד

עבודה שהיא ממש עבדות, מעניין אם בארצות אחרות גם מנופאים עובדים 12 שעות כל יום.

אתה אוהב לעבוד כל יום 12 שעות? באיזה שעה אתה מתחיל ובאיזה שעה בממוצע אתה מסיים לעבוד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני סבבה עם זה

למעשה כשהיו ניכנסים ערבים לעבוד בישראל היו עובדים איזה 8 שעות והם היו חוזרים לבית. ניראה לי הסינים הביאו את עניין ה12 שעות

אני מגיע לאתר קצת ליפני 7 ויוצא קצת ליפני 19:00

יש עדיין קצת אתרים שעובדים 8 שעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, דובצע כתב:

אני סבבה עם זה

למעשה כשהיו ניכנסים ערבים לעבוד בישראל היו עובדים איזה 8 שעות והם היו חוזרים לבית. ניראה לי הסינים הביאו את עניין ה12 שעות

אני מגיע לאתר קצת ליפני 7 ויוצא קצת ליפני 19:00

יש עדיין קצת אתרים שעובדים 8 שעות

אתה עדיין יושן ברכב? או שהפסקת עם זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מעודכן חח

חצי שנה יש לי מנופים קבועים בירושלים ולא צריך את כול האופרציה

פעם היה לי כול יום מנוף בעיר אחרת ב3 שבועות הראשונים אז הייתי צריך

חןץ מזה שהאוטו עבר תאונה ואני עם אוטו קטן כיום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...