Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שמן 5W30 בתקן PSA B71 2297

 

וראיתי את השמן הזה הוא בתקן הנ"ל, עלות 90 ש"ח.

 

image.png.4cb906e6d4ced1b1c1abe28721a9b49e.png

 

האם כדאי להחמיר ולקחת של Total או Mobil1, או שהשמן הנ"ל בסדר ?

 

תודה

פורסם

לא מכיר.

 

נכנסתי לאתר החברה ולא מצאתי תעודה של סטלאנטיס ובנותיה.

 

מכירים את רגישות המנועים.

 

תעשה עם זה מה שאתה מבין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

לא מכיר.

 

נכנסתי לאתר החברה ולא מצאתי תעודה של סטלאנטיס ובנותיה.

 

מכירים את רגישות המנועים.

 

תעשה עם זה מה שאתה מבין.

אין להם תעודה, אבל הם כותבים שזה תואם לתקן.

אני לא מדבר על מנוע 1.2 בנזין, מדובר על מנוע 1.6 BlueHDI דיזל. 

פורסם

לאחרונה נכנסו כמה מותגים פחות מוכרים לרשימת התקן b712297 של psa.

REKTOL

OWS

BENZOL

PRO-TEC

בגלל שמדובר במותגים מאוד קטנים, לצערי הם לא "נספרים" בכלל במבחני ההשוואה שאנשים נוהגים לעשות ולעלות לרשת.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 13 דקות, איציק נ. כתב:

לאחרונה נכנסו כמה מותגים פחות מוכרים לרשימת התקן b712297 של psa.

REKTOL

OWS

BENZOL

PRO-TEC

בגלל שמדובר במותגים מאוד קטנים, לצערי הם לא "נספרים" בכלל במבחני ההשוואה שאנשים נוהגים לעשות ולעלות לרשת.

נכון ראיתי את כולם, אני מקווה שלמישהו פה יש תשובה מקצועית אם השמנים האלה טובים או לא

פורסם

השמן של פרוטק רשום עליו תוצרת גרמניה או טכנולוגיה גרמנית משהו בסגנון הזה לא יודע כמה זה נכון.

בכל מקרה אצל משה חלפים המליצו עליו והגלון של השמן הזה שעומד בתקן של PSA של ה3008 שלי עומד גם בתקן יחסית מיושן של DEXOS של שברולט.

בטיפול האחרון בשברולט סוניק שמתי אותי מאז נסעתי 14K לא ראיתי משהו מיוחד או בעיה כלשהי. חודש הבא יש לי החלפת שמן שוב אני אקנה אותו שוב, אין צריכת שמן בכלל והמחיר שלו בסדר אז נשאר איתו.

לגבי ה3008 אני מטפל במורשה אז הם משתמשים בטוטאל לא ניסיתי משהו אחר.

בכל מקרה רב השמנים האלה חדשים אצלנו בשוק לא חושב שאחרי שנה או שנתיים שימוש מישהו יוכל לתת חוות דעת בהשוואה לשמנים יקרים יותר. 

 

 

 

פורסם
לפני 3 דקות, netanel1014 כתב:

משתמש בפארוטק כבר שנה. אני יכול להגיד לך שהמנוע יותר שקט איתו מאשר בטוטאל. 

קאיתי במוסכים שמשתמשים ב0ws. לא הצלחתי להשיג אחד כזה 

האם הרגשת הבדלים ג"כ בצריכת דלק בין טוטל לפרוטק ?

פורסם

לפי היסטוריית הטיפולים של ה-5008 שעכשיו קניתי, השתמשו ב QUARTZ INEO HTC 5W30 B71-2297 (במוסך יבואן, ליטל) - זה של טוטאל? 

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, Olegis כתב:

לפי היסטוריית הטיפולים של ה-5008 שעכשיו קניתי, השתמשו ב QUARTZ INEO HTC 5W30 B71-2297 (במוסך יבואן, ליטל) - זה של טוטאל? 

כן

 

 

פות"ש, לא הייתי משתמש בשמן הזה (BENZOL), הוא לא מיוצר במדינות האיחוד האירופאי ולכן לא יודע עד כמה הייתי סומך על התקינה שלו.

 

אני משתמש ב-REKTOL (שמן שמיוצר בגרמניה) כבר שנתיים לפחות. לא מרגיש שום הבדל יחסית ל-TOTAL שהייתי משתמש בו לפני. כמו כן, חגורת הטיימינג הטבולה בודאי לא סובלת מכך כיוון שהיא נראית אצלי כמו חדשה. (הוחלפה לפני 3 שנים) אני מבצע החלפת שמן כל חצי שנה בערך ולכן מדובר בהבדל של כמה מאות שקלים בשנה. כמו כן אין הבדל בצריכת השמן, המנוע הזה נוטה לצרוך שמן ולא היה שינוי בצריכה עם המעבר.

 

מניח שגם ה- ProTEC הוא בסדר גמור, אם כי לא יצא לי להשתמש בו.

 

השמנים האלו מיוצרים ע"י חברות רציניות, והם עומדים בתקן 2297, כך שאני לא רואה שום בעיה להשתמש בהם ולחסוך חצי מהמחיר.

 

מכאן, תעשה חושבים עם עצמך ותחליט האם לשלם פי 2 על השמן "המקורי".

 

 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

 

.It's all about Music & Numbers

:idea:

×
×
  • תוכן חדש...