Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לצערי הרב הלכה ההונדה ג׳אז הייבריד 2014 המתוקה שלי שבדיוק עשיתי לה טיפול יסודי 🥹

בכל אופן, מחפש רכב שיחליף אותה, זוג פלוס תינוק בינתיים…. רוצים חסכוני, אמין, שישרוד את העליות לירושלים, רוב הנסיעה לצערי בתוך העיר,  ובטיחותי…

עד 60 אלף נגיד

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם
לפני 33 דקות, Gauss כתב:

מה הלך בדיוק?

הייתי בתאונת שרשרת סנדוויצ. עפתי על רכב לפני. השלדה מאחורה התקפלה

לפני שעה, שחר 1 כתב:

למה לא הונדה ג'אז חדשה יותר?

בדור שהגיע ב2015 נוספו לא מעט מערכות בטיחות.

כי מרגיש שההיברידי שלי הייתה יותר חזקה מדור 3 רגיל. אבל לחפש עוד הונדה ג׳אז מתחת ל110 אלף ק״מ זה משימה בלתי אפשרית או לחפש רכב שעולה 4 מעל מחירון ולהוציא עליה 44 אלף נראלי מוגזם

• מבאס 1

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

לתנאים מקבילים (אבל העליות של חיפה) אחד הבנים שלי רכש אתמול סקודה סקאלה. המכונית בת 3.5 שנים מליסינג ״נהג יחיד״(?) עלתה לו 65 אש״ח. יש לנו ניסיון טוב עם רכב מקביל (סיאט ארונה) בתנאים דומים. הדבר היחיד הוא ההתרגלותֶלתיבת ההילוכים, יש כאן שרשור או שניים מקבילים עם דיון על הנהיגה בפקקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסיעות בעיר בעיר פחות טוב לגור רובוטי.

אם אמרת שיש תינוק בנתיים ובעתיד יהיה עוד הייתי שוקל כבר רכב משפחתי.

קורולה יכולה להיות אופציה טובה,אמינה מרווחת, די נוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תנסה לשבת במושב הקדמי של הקורולה כשמותקן בו מושב בטיחות מאחור, במיוחד כשהוא עם הגב לכיוון הנסיעה.  אפילו לאדם בגודל ממוצע כמוני זו בעיה - הבעיה היא שהקורולה נמוכה מאוד וכאשר המושב מוסט לפנים גם הכניסה והיציאה וגם הישיבה מאוד לא נוחים (הניסיון שלי הוא במושב הנוסע, לא הנהג).

בכלל, כשיש ילדים עם מושבי בטיחות יש עדיפות לרכב גבוה יחסית. הגישה לילד ולמושב הבטיחות הרבה יותר נוחה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שמתי לב לבעיה מסוימת בקורולה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע, אולי זה רק אני, אבל הנסיעה במושב הימני כשמאחורי תינוקת עם העורף בכיוון הנסיעה (במצב זה המושב הקדמי מוסט עד הקצה לפנים) היתה בעייתית, בעיקר כניסה לרכב ויציאה ממנו. כנראה שהבעיה נובעת בעיקר מכך שהרכב נמוך מאוד (וגם אני עברת את שיא הגמישות שלי).

פורסם

לי לא הייתה בעיה עם הגבוה שלה, הרכב היה שייך לחמי, ולהם לא הייתה בעיה כאשר הילד שלנו עם עם סלקל.

תלוי גם מה הגובה שלך..

פורסם (נערך)

כתבתי - הגובה שלי ממוצע לגמרי. הבעיה היא שהרכב נמוך מאוד ובשילוב עם הסטת המושב לפנים תנועות הכניסה והיציאה לא נוחות כי הרגליים צריכות מהתחלה להכנס מתחת לתא הכפפות, ובישיבה הברכיים נוגעות בו.

ולא לשכוח - כל עוד הילדה יושבת עם הפנים לאחור המושב תופס יותר מקום. אני מניח שכשהילדה תגיע למימדים המתאימים ותשב עם הפנים לפנים המצב ישתפר ויהיה דומה למצב בו אין מושב בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אז מניח זה גם תלוי בסלקל.

פורסם

חלק מהעניין הוא המעבר מסלקל למושבי בטיחות.

כאשר לי היו תינוקות הם ישבו בסלקל לפחות שנה, ואז עברו למושב בטיחות. כיום מקובלים מושבי בטיחות מלידה עד 18 ק״ג (או מספר דומה), כאשר הם מותקנים עם הגב לאחור ודי מושכבים (לפי גיל התינוק), ומסובבים עם הפנים קדימה רק כאשר רגלי הילד נדחפות מול משענת מושב הרכב. המושבים האלה יותר גדולים, ותופסים הרבה יותר מקום מהסלקלים שהכרתי.

הניסיון האחרון שלי הוא עם מושב בטיחות שבו ילדה בת קצת פחות משנה (קובע את מנח המושב), נדמה לי ברייטקס כלשהו. לילדה מעולם לא היה סלקל, כי המושב הרבה יותר בטיחותי.

פורסם (נערך)

https___contra_co.il_piccars_12568502_3_75a60041-3b26-460d-8940-429e0f0a0280_1024x.thumb.jpg.f5439431ab8c44828e66202724e13809.jpg

לפני 15 שעות, sperial כתב:

תשמע, אולי זה רק אני, אבל הנסיעה במושב הימני כשמאחורי תינוקת עם העורף בכיוון הנסיעה (במצב זה המושב הקדמי מוסט עד הקצה לפנים) היתה בעייתית, בעיקר כניסה לרכב ויציאה ממנו. כנראה שהבעיה נובעת בעיקר מכך שהרכב נמוך מאוד (וגם אני עברת את שיא הגמישות שלי).

בקורולה בדור הנוכחי משנת 2019 החלק של הדשבורד מול הנוסע מעוצב בצורה שבולטת כלפיו בגובה הברכיים (וזה לא קשור לגובה הרכב, שכן ריצפת הרכב נמוכה וכך גובה הרכב מריצפת הרכב לתקרת הרכב בתוך הרכב מקובל לחלוטין, למרות גבוה מרכב חיצוני נמוך).

אדם בגובה ממוצע של נניח סביב 1.8 מטר אכן לא יכול להתקרב יותר מדי עם הכסא קדימה כי הברכיים שלו יגעו בדשבורד. אבל אפשר להתרחק קצת אחורה ואז הברכיים נמצאות בדיוק לפני הדשבורד וגם אז זה פחות נעים, לא בדקתי איך זה עם כסא תינוק במושב האחורי אבל אני מניח שאתה צודק.

אבל לאישתי שהיא בגובה 1.64 מטר אין כל בעיה כי הברכיים שלה נכנסות מתחת לדשבורד ושם יש חלל עמוק שמאפשר להתקדם קדימה.

טויוטה העדיפו עיצוב על פרקטיות או שהם פשוט ידעו שברוב המכריע של המקרים במושב הנוסע יושבת האישה ואב המשפחה נוהג ואז אין כל בעיה.

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...