Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 3 ספיריט 2007, נדלקה לי נורת AT ולאחר מכן צ'ק אנג'ן. הרכב לא נכנס להילוכים שני ורביעי, על שני הוא פשוט מדלג (סוחב הרבה בראשון) וכשהוא מעביר להילוך רביעי בלוח לא קורה כלום רק עולים הסיבובים לפי הלחיצה. בנוסף הגיר עושה רעשים במעבר לרוורס או בין ראשון לשלישי. בדקתי שמן והוא נראה במצב טוב (לא שחור). לקחתי אותו למוסך בבת ים והוא עשה סיבוב על הרכב ואמר לי בביטחון שזו תקלה מכנית בגיר שתעלה לי 1200 שח (ירד מ1500). מישהו פה מכיר את הבעיה ויכול לעזור ולהכווין? תודה מראש 

פורסם

מתנצל מראש, לדעתי רוב הסיכויים שהגיר סיים את דרכו וקשה לי להאמין שמדובר בפתרון זול כמו שהוצע לך. 

מציע שתיצור קשר עם יניב גירים אוטומטיים בצומת סגולה פ"ת או מקום מקצועי אחר שזהו העיסוק שלו ותנסה לברר טלפונית מהן האפשרויות שלך. 

תנסה לבדוק קודם לשיחה מה הקוד שקפץ לך. סביר להניח שמדובר ב - P0841

אם יש צורך בהחלפת גיר, מציע שתנסה קודם את התוסף הזה

https://www.justmotor.co.il/product/תוסף-גיר-אוטומט-lucas-transmission-fix-לוקאס

יש כאלו שמעידים שזה שיפר את עבודת הגיר ועזר להם לסחוב איתו עוד כמה עשרות אלפי ק"מ. 

מקווה שאני טועה ובהצלחה! 

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

מתנצל מראש, לדעתי רוב הסיכויים שהגיר סיים את דרכו וקשה לי להאמין שמדובר בפתרון זול כמו שהוצע לך. 

מציע שתיצור קשר עם יניב גירים אוטומטיים בצומת סגולה פ"ת או מקום מקצועי אחר שזהו העיסוק שלו ותנסה לברר טלפונית מהן האפשרויות שלך. 

תנסה לבדוק קודם לשיחה מה הקוד שקפץ לך. סביר להניח שמדובר ב - P0841

אם יש צורך בהחלפת גיר, מציע שתנסה קודם את התוסף הזה

https://www.justmotor.co.il/product/תוסף-גיר-אוטומט-lucas-transmission-fix-לוקאס

יש כאלו שמעידים שזה שיפר את עבודת הגיר ועזר להם לסחוב איתו עוד כמה עשרות אלפי ק"מ. 

מקווה שאני טועה ובהצלחה! 

תודה רבה אתקשר אליו מחר, בנתיים אפשר לנסוע ברכב או שאני עושה נזק? והתוסף שאתה ממליץ עליו אתה יכול להסביר לי מה הפעולה שלו? 

פורסם

לדעתי האישית והלא מקצועית הנזק כבר קיים ולא נראה לי ששווה להשבית את הרכב כדי לא לגרום נזק נוסף. 

התוסף מבצע פעולה של הגברת הצמיגות של שמן הגיר כי הוא עצמו מאוד צמיגי. 

זו לא פעולה שקורית ברגע, זה מצריך נסיעה של כמה מאות ואפילו אלפי ק"מ.

זה לא מתיימר לתקן את הבעיה , זה תוסף שמצליח בחלר מהמקרים לכסות על בעיות בגיר לתקופה מסויימת. 

יש הרבה סרטונים ביוטיוב על התוסף הזה שתוכל להתרשם, אבל קודם תבדוק מה הבעיה בגיר. 

פורסם
לפני 8 שעות, Alloytoy כתב:

להחליף גיר לאוטו הזה יעלה כמו השווי שלו ביום טוב 

למה אתה חושב? המחירון שלו 12 וחצי

פורסם
לפני 39 דקות, Israelior כתב:

למיטב ידיעתי החלפת גיר עולה בערך 5500-6000₪. קודם בכלל תבדוק מה הבעיה, אולי ניתן לתקן.

בכל מקרה, אם יש צורך להחליף גיר, תשקול אל מול העלות ואל מול מצב הרכב באופן כללי ואם צריך להחליף גיר ואתה בוחר לעשות את זה, תעשה סקר שוק מקיף ותוודא שאתה עושה את זה במקום טוב ומקצועי. 

פורסם
לפני 4 שעות, Israelior כתב:

מי הפראייר שיקנה מאזדה 3 שנת אלפיים וקח אותי עם בעיות בגיר ומי יודע מה עוד ב12 וחצי?

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...