Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אנו משפחה בעלת 7 נפשות (הילדה הגדולה בת 13).

כיום אנחנו עם מיצובישי גרנדיס שאני מאוד אוהב - נוח, מרווח, אמין וחזק עם תא מטען גדול יחסית עם חיסרון מרכזי אחד שלמדתי לחיות איתו - צריכת דלק גבוהה מאוד.

אני מחפש רכב משפחתי-פנאי, מרווח, אמין, בטיחותי, שטח-שבילים, תא מטען גדול, שמרגיש זריז וקליל ויכול לעקוף בקלות מודל גבוה יחסית.

נסיעות משולבות עיר-בינעירוני.

התקציב הוא כ180-200K.

ראיתי כל מיני רכבים כמו הסיינה, שהוא גדול ומרווח אבל יקר מאוד ואוכל דלק כמעט כמו הגרנדיס שלי.

רכבים כמו אאוטלנדר הם צרים, פחות נוחים ובעלי תא מטען קטן.

הקיה סורנטו לא מרווח וקצת כבד.

מה שהשאיר אותי עם הסובארו אבולטיס.

חזק, מרווח יחסית, תא מטען לא קטן (הרבה יותר גדול מאאוטלנדר וקטן יותר מסיינה), צריכת דלק גבוהה אבל קצת יותר טובה מהגרנדיס שלי ויכולות שבילים.

האם מישהו יכול לספר לי עליו מנסיון (בעל רכב/מוסכניק וכ"ו) לפי הדרישות שלנו?

לא מצאתי עליו הרבה חומר בפורום ורק איזה 2-3 כתבות רציניות ביוטיוב.

עריכה אחרונה על ידי ygili
פורסם

לא יודע לענות לך על היבטי שימוש, אבל בחנתי את הרכב לפני כשנתיים.

https://car-pad.co.il/גיפונים/evoltis/

שווה לך לשקול גם את הטויוטה היילנדר.

https://car-pad.co.il/גיפונים/highlanderhybrid2021/

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדוק גם קיה קרניבל,הדור הקודם מוצע רק עם מנוע בנזין וצריכת הדלק שלו גבוהה, זה החסרון היחידי של נקרניבל, היא מרווחת מאוד, מאובזרת ותא המטען ענק גם בתפוסה מלאה.

הדור הנוכחי של הקרניבל מוצע גם מנוע דיזל וצריכת הדלק שלו שפויה יותר.

פורסם

עוד כיוונים:

סיטרואן ברלינגו 7 מושבים דיזל.

ולגבי צריכת-דלק, אפשר לקנות גם רכב חשמלי מלא. רק קח בחשבון תכנון נסיעות ארוכות, בגלל זמן התדלוק ,והכמות של תחנות-דלק חשמליות באזור.

למשל, יש גם גרסא חשמלית לסיטרואן ברלינגו

(ואני מניח שיש היברידים/פלאגאין נוספים שניתן לצרף לרשימה פה, אם טרם צרפת, ורוצה לחסוך בדלק).

בהצלחה

פורסם

תודה לכולם על התגובות, ואני מתנצל שאני לא עונה לכולם באופן אישי.

אני מבין שצריכת דלק טובה לא תהיה ברכב 7 מקומות רגיל (ולא היברידי שעולה ממש הרבה).
וזה גם השיקול האחרון ברשימה שלי. ("התרגלתי" כבר מהגרנדיס - 1:6).

אני מחפש רכב לא יקר מידי (X90??) עם התנהגות זריזה וקצת שטח ותא מטען גדול יחסית (הלוואי כמו קרניבל או סיינה).

הרכבים שהצעתם לי מעניינים בחלקם אבל יקרים ו/או פחות פונקציונלים בשבילי.

מרגיש לי שאין הרבה מידע על האבולטיס (בישראל לפחות) על ניסיון מצטבר מעבר למבחני רכב אפילו שהוא כבר 3 שנים בארץ (אף תגובה לא התייחסה לאבולטיס עצמו חוץ ממבחן הרכב).

תודה בכל אופן על ההתיחסות ועל התגובות.

• תוכן חדש...