Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בהמלצה לרכב משפחתי אוטמטי בן שנתיים עד שלוש.

רצוי שהרכב יהיה עם מנוע 2 ליטר לטובת הזריזות.

שאר הקריטריונים הם: (מלבד הזריזות)

נוחות

גודל (הורים + 2)

פינוק

פאר פנימי

בטיחות

החשיבות של כל הקריטריונים זהה.

תודה

פורסם

לקסוס!

או במילים אחרות - תקציב?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קצת בעיה עם החשיבות של כולם שווה.

פוקוס שני ליטר - מתנהגת, נוחה, אמינה. עיצוב פנימי לא מבריק (אם כי לא נוראי)

גולף שני ליטר - לא מתנהגת, נוחה למדי, אמינה למדי, פנים איכותי, אין מקום מאחור. אפשרות נוספת היא הבורה שני ליטר

במחיר הזה אפשר למצוא מונדיאו 2002 (אולי אפילו 2003) אופציה טובה מאוד לדעתי, אבל לא ממש משפחתי. אני הייתי בוחר בה. נוחה, מתנהגת, מרווחת, מאובזרת למדי (פנים לא כמו גולף, אבל עדיף על הפוקוס)

גיא

פורסם

בורה 2003 2.0 לפי דעתי עונה על כל הקריטריונים...

פורסם

יצא לך לנסוע על אוקטבייה שאתה מתלונן?

על הנייר חלש במיקצת,בתכלס הרכב נוסע פצצות.

אני יכול לומר לך,אני נהגתי על גיר ידני והיא חייה רעה .

פורסם

פצצות אולי לא אבל מתוך ניסיון לא קצר עם דגם הטורבו דיזל 1.9 ידני (למדתי לנהוג עליו) היא בהחלט עונה על הדרישות ואני די בטוח שהמנוע (המסויים הזה) לא יאכזב אותך מבחינת כוח.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

פוקוס שני ליטר היא רכב זריז למדי.

אם אתה רוצה יותר כוח, בורה \ גולף V5 יעשו את העבודה.

מה לגבי המונדיאו? לא הגבת לגביה.

אם אתה באמת רוצה כוח, תעבור לגיר ידני ותקנה אימפרזה טורבו. (אם כי אז אתה מוותר על רוב הדרישות האחרות שלך).

ול106ראלי, אני לא יודע על כמה רכבים נהגת, אבל אוקטביה (שהיא לא RS) היא ל-א חיה רעה. (גם ב RS היא לא ממש חיה רעה, אבל שם לפחות היא שונה קצת). פוקוס למשל תהיה מהנה הרבה יותר לנהיגה.

גיא

פורסם

פוקוס 2 ליטר יכולה לבוא בחשבון אולם יש כל כך הרבה ממנה על הכביש ולא כל כך בא לי להיות עוד אחד מהעדר.

מונדיאו נראת לי אופציה באמת טובה.

בורה/גולף V5 קטנות מידי

אוקטביה כמו שאמרתי איטית מידי ובכלל הדגם שהמלצם עליו הוא בעל מנוע דיזל.

מה דעתכם על מאזדה 3 2 ליטר?

פורסם

השלוש שני ליטר אופציה טובה, אבל לא נכנסת בתקציב. אגב יש לה נתון 0-100 איטי למדי, אולי עניין של יחסי העברה בגלל שהיא צריכה להגיע לשלישי ולא מגיעה בשני, אבל היא עושה מעל 11 שניות ל100.

אפשר למצוא את האוקטביה גם עם מנוע 1.8T, אבל היא נדירה למדי במנוע הזה.

אם אתה רוצה רכבים גדולים יותר (כגון המונדיאו) B4 2.5 ליטר היא אופציה מעניינת (אם כי נדירה גם כן).

גיא

פורסם

לדעתי הפאסט 1.8T , הדגם עם המגנזיום והריפודים בצבע בז .(רצית "פאר")

פנים מפנק ! התנהגות נחמדה - לא כל כך גרועה יחסית לאחרות, מנוע חזק מאוד (בנזין לא טורבו דיזל),

גדולה ומרווחת , נוחות נסיעה , אמינה מאוד כמו הגולפים , היא בטוחה מאוד (שילדה חזקה מאוד)

בהחלט תוכל למצוא אחת בתקציב הזה.

פורסם

אף אחד לא ציין את ה-B4 לדעתי אופצייה טובה מאוד למה שאתה מחפש,נראה ששנת 2003-2002 מתאימות למחיר,הן באות עם כל הפינוקים.

• תוכן חדש...