Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי הגישה בקשה ב22.10, היום התקבל מייל עם בקשה להשלים מסמכים. אני בטוח שהעלינו את המסמכים בפעם הראשונה אבל שלחנו שוב.

אז יש עוד תקווה שמישהו יטפל בסוף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 31 דקות, matanff כתב:

אני הגשתי על רובאי 010 קורס סמ״בים

אשתי על 03 עם תעודת לוחם

שנינו תקועים מה23.10

זה לא מה שאמרתי. זה שהגשתם על סמך היותכם לוחמים לא משייך אתכם למערכת הבטחון.

פורסם
לפני 16 שעות, V6 כתב:

אז לאיזה מערכת? חמאס? זה תבחין שירות בכוחות הבטחון.

פורסם
בתאריך 28.12.2023 בשעה 21:11, V6 כתב:

רובאי/דרגה/תעודת לוחם זה תבחין שירות בכוחות הביטחון.

https://www.ynet.co.il/news/article/s1asmznp6#autoplay

נשק בידיים טובות עוצר נשק בידיים רעות.

רק לחשוב מה הייתה התוצאה אם בכל בית בעוטף עזה היה m16 עם כוננות מלאה.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

רק לחשוב מה הייתה התוצאה אם בכל בית בעוטף עזה היה m16 עם כוננות מלאה.

לא צריך בכל בית, צריך נשקייה מלאה אבל בגלל גניבות שקרו נלקחו הנשקים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

די ברור מה היו התוצאות, כנראה מה שקרה בכל ישוב שהתקיימו הגורמים הבאים - 

כיתת כוננות התפרסה ולא היתה סאטטית

חיכו ערוכים בשקט בשטח ואז הורידו כמה שיותר מחבלים שהיו מול העיניים שלהם.

היו כמה ישובים כאלה, בחלקם לא ניסו לחדור הרבה מחבלים + היו ישובים קטנים לכן נפגעו יחסית פחות.

עדיף למות עם נשק בידיים ולא מגן בגופך בלבד על הילדים בממד.

פורסם

זה בול מה שמתואר בכתבה שצירפתי על נירים.

היינו סופגים אבדות,אבל זה לא היה בהיקפים האלה, צה"ל היה משתלט על הדרום בחזרה הרבה יותר מהר והיינו במצב הרבה יותר טוב. במקום לחפש פצצות חודרות בונקרים היינו צריכים כמה נשקים וכמה כדורי 9 מ"מ או 5.56, וסוגרים עניין.

כל פעם שאני נחשף לעוד ועוד סיפורים בהם נשק הציל חיים, בא לי ללכת לכל המתנגדים הצעקנים* ולתת להם סטירה. 

*אם ההתנגדות מגיעה ממקום של הכשרה לא מספקת זה משהו אחד שאני מקבל, אם זה בא ממקום של הנשק יהרוג אנשים ברחובות אז וואלה אתה צעקן שמחפש כותרות.

• אהבתי 1
פורסם

׳צוערת, עדיין להבחין בין כיתות כוננות עם נשק ארוך והכשרה לא רק בהפעלתו, אלא גם בטקטיקה של הגנה, לבין אזרחים מן השורה עם סינון מינימלי, הכשרה לקויה אבל עם אקדח בחגורה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל קראת את מה שכתבתי? אף אחד מהמתנגדים לנשק לא מדבר על רמת ההכשרה, רק על מי חילק את האישור. זה טמטום.

למה אני צריך לסנן אישה בת 32, אמא ל3 ששירתה בצבא במודיעין ולמנוע ממנה להגן על משפחתה רק בגלל שלא הייתה בגולני?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אין בעיה, בתנאי שתעבור סינון והכשרה מתאימים.

אני יוצא נגד חלוקת נשק לכל דיכפין בלי שעבר אפילו תחקיר ״ארזת לבד״ ובלי הכשרה מספקת. אגב, אותו דבר לגבי יוצא גולני. התבחין של רובאי 0ֶ3/05/07/01 טוב אולי לסינון ראשוני, אבל רק ראשוני. חוץ ממקרים יוצאים מהכלל הוא לא מיומן בשימוש באקדח, בוודאי לא בסביבה אזרחית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה בול מה שמתואר בכתבה שצירפתי על נירים.

היינו סופגים אבדות,אבל זה לא היה בהיקפים האלה, צה"ל היה משתלט על הדרום בחזרה הרבה יותר מהר והיינו במצב הרבה יותר טוב. במקום לחפש פצצות חודרות בונקרים היינו צריכים כמה נשקים וכמה כדורי 9 מ"מ או 5.56, וסוגרים עניין.

כל פעם שאני נחשף לעוד ועוד סיפורים בהם נשק הציל חיים, בא לי ללכת לכל המתנגדים הצעקנים* ולתת להם סטירה.

ולי בא לירוק בפרצוף של כל חולה נשק כאשר הוא משתמש בטבח של 7/10 ורוקד על הדם של הנרצחים כדי לקדם חלומות רטובים של פירומן חולה נפש אשר לא גויס לצה"ל בגלל עברו הפלילי. לא מכיר אף אחד מאלה שלא רוצים לראות מערב פרוע ברחובות שמתנגד לחימוש כיתות כוננות בישובים. האקדחים אולי היו קצת משנים את התמונה, אבל בטח לא את התמונה הכללית. בלי לדבר שלרוב אנשי העוטף לא הייתה שום בעיה להוציא רישיון נשק גם לפני 7/10.  

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אין בעיה, בתנאי שתעבור סינון והכשרה מתאימים.

אני יוצא נגד חלוקת נשק לכל דיכפין בלי שעבר אפילו תחקיר ״ארזת לבד״ ובלי הכשרה מספקת. אגב, אותו דבר לגבי יוצא גולני. התבחין של רובאי 0ֶ3/05/07/01 טוב אולי לסינון ראשוני, אבל רק ראשוני. חוץ ממקרים יוצאים מהכלל הוא לא מיומן בשימוש באקדח, בוודאי לא בסביבה אזרחית.

אתה כאילו מתעלם ממה שאני כותב.

תתלונן על הכשרה, לא על החלוקה.

לפני 18 דקות, mikyl כתב:

ולי בא לירוק בפרצוף של כל חולה נשק כאשר הוא משתמש בטבח של 7/10 ורוקד על הדם של הנרצחים כדי לקדם חלומות רטובים של פירומן חולה נפש אשר לא גויס לצה"ל בגלל עברו הפלילי. לא מכיר אף אחד מאלה שלא רוצים לראות מערב פרוע ברחובות שמתנגד לחימוש כיתות כוננות בישובים. האקדחים אולי היו קצת משנים את התמונה, אבל בטח לא את התמונה הכללית. בלי לדבר שלרוב אנשי העוטף לא הייתה שום בעיה להוציא רישיון נשק גם לפני 7/10.  

כיתות כוננות לא מספיקות מול מאות מחבלים.

מה קורה אם מחר יוצאים אלפי שוטרים פלסטינאיים לישובים כמו כפר סבא? מי יעצור אותם? אתה?ה7 אנשים בכיתת כוננות?

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כיתות כוננות לא מספיקות מול מאות מחבלים.

חוזר ואומר, לרוב תושבי העוטף כמו גם בשטחים לא הייתה שום בעיה להוציא רישיון נשק. לכן להשתמש בטבח כדי לקדם את האג'נדה זה לרקוד על הדם.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

מה קורה אם מחר יוצאים אלפי שוטרים פלסטינאיים לישובים כמו כפר סבא? מי יעצור אותם? אתה?ה7 אנשים בכיתת כוננות?

לא, אתה עם אקדח ומחסנית וחצי. כמו שכתבתי גם בשטחים לרוב האנשים אין שום בעיה להוציא את הרישיון גם אם הם לא שירתו בצבא. ואתה אמור לדעת את זה. לעצור אלפי מחבלים זה תפקידו של הצבא. ואם לא יהיה צבא אף אזרח שירה 10 כדורים במטווח (או 100, לא משנה) לא יעזור.

• תוכן חדש...