Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רכב סטונדט שיהיה זול לאחזקה ובצריכת דלק,

הנסועה תהיה ברובה עירונית אבל משולב בנסיעות בין עירוניות רבות במיוחד במידה ואעבור מקום עבודה.

תקציב - 50 אלף, כרגע ההתלבטויות שלי מסתכמות בין מאזדה 2 לשברולט ספארק.

במחיר הזה אוכל להביא שברולט ספארק בשנתונים חדשים עם פחות קילומטר (איזור 2019-2020). לעומת המאזדה 2 שאוכל לקנות רק באיזור 2016 עם יותר קילומטר.

לפי קריאה באינטרנט ראיתי שהצריכות דלק דומות אבל שוק החלפים טיפולים ואמינות במאזדה גדול מאוד.

אשמח לייעוץ מבעלי ניסיון (האם יהיו הפרשי מחיר בתחזוקה? צריכת דלק? מכירה יותר מאוחר)

תודה לכולם!

שאלה נוספת היא האם להוריד את התקציב ולהביא רכב בסביבות ה20 אלף שלא יודע אם יימכר לאחר 6-8 שנים?

פורסם

אם לחפש רכב זול שלא יספוג ירידת ערך גדולה כבר, למשל מיצובישי ספייס סטאר תשובה חסכונית מאוד, ואמינה, הייתי מחפש מסוף 2014, אז הרכב הגיע עם הרבה תוספות אבזור כמו שליטה מההגה,בקרת אקלים,חיישני לחץ בקרת שיוט ועוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספארק לאחר מתיחת הפנים 2019 אמינה בלי בעיות מיוחדות (רק לטפל בזמן לפי המלצות היצרן כולל החלפות שמן גיר)  ואין שום בעיה להשיג עבורה חלפים בזול.

אני אישית הייתי בוחר בספארק חדשה יותר (ק"מ נמוך יותר, מערכות בטיחות מקוריות, חיבור לאנדואיד אוטו ואפל קארפליי ועוד) על פני מזדה ישנה.

עוד משהו חשוב מאוד שלא לקחת בחשבון, מחיר הביטוח במזדה יקרררררררר מאוד. אתה יכול להגיע בקלות למקיף שמתקרב ל10K. הביטוח בספארק זול משמעותית.

• תוכן חדש...