Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר במאגרים ידניים של לפני 1996, פחות נגיש דרך אפליקציות.

נשארו, צריך לחפור במאגרים ולדעת מה לחפש.

אם יש לך מספר רישוי של אחת, זה כבר יקל על החיפוש. אשמח לעשות זאת עבורך כשיתפנה זמן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, yairw כתב:

איך מגיעים לזה?

מעניין אותי אם נשארו טווינגו דור ראשון פעילות

אכן כן, ראיתי אחת בצבע אדום ורדרד בשישי האחרון באזור רמה"ש 

לצערי לא הספקתי לצלם 

• אהבתי 1
פורסם

השכן בהמשך הרחוב לא מאכזב 😉  הגיע לבקר אותו חבר :

1.thumb.jpeg.c5657c95b36b0f8b68d7defc32b072a6.jpeg

2.thumb.jpeg.c356c2072e55a3ca6a6a9acbc71722f1.jpeg

3.thumb.jpeg.f5f1002ff53efb746b876ac1f206545e.jpeg

• אהבתי 8

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פעם ראשונה רואה את הרכב הזה, לא יודע... לא מבין... זה מכוער? זה יפה? מה זה? סחרחורת... מצד אחד בא לי להקיא, אבל מצד שני אני מסתכל עוד ועוד. 

תעזרו לי.

• אהבתי 2
  • מצחיק 8

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה טרנד של רכבי כאילו רטרו בתחילת שנות ה2000. מטורף שתכף גם הרכבים האלה שאמורים להיות פרשנות מודרנית לדגמים קלאסיים הופכים למכוניות רטרו בעצמן.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לטעמי דווקא הקרוזר יפה יותר.

ואם אני כבר פה, כתבו פה קודם שרכבי ביטחון פטורים מרישוי, זה לא מדויק.

יש מעבדות של מ' הביטחון שמוסמכות לתת רישוי לרכב, רכבים כמו דויד ועוד כל מיני כלים מוזרים מקבלים רישוי צבאי באמצעות הנ"ל. גם רכבים אזרחיים עוברים מבחנים מפרכים, היו על זה כתבות בתקשורת.

9א.     (א)  על אף ההוראות לפי פקודה זו, רשות הרישוי רשאית לרשום רכב שמערכת הביטחון ייבאה לישראל לפי הוראות סעיף 224 לחוק הרישוי, וכן לתת לו רישיון רכב לפי פקודה זו, אף אם הרכב אינו עומד בתנאים לרישום ורישוי לפי פקודה זו, ובלבד שמתקיימים כל אלה:

(1)   הרכב הוא בשימוש מערכת הביטחון;

(2)   מעבדה מוסמכת לרכב אישרה כי הרכב עומד בתנאים שהורתה רשות הרישוי למבקש הרישום והרישוי.

- זה הסעיף הרלוונטי, אז אדייק: רשות הרישוי מעניקה רישוי אבל ע"ס אישור של מ' הביטחון, גם אם הרכב לא עומד בדרישות עבור השוק האזרחי.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...