Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

מאוד קל. רישום קילומטראז בטסט.

אתה בחור אינטליגנטי... אתה יודע בדיוק כמה קל לנתק כבל ספידומטר ברכב ישן או להוריד ק"מ במונה 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 38 דקות, סולל הדרך כתב:

אתה בחור אינטליגנטי... אתה יודע בדיוק כמה קל לנתק כבל ספידומטר ברכב ישן או להוריד ק"מ במונה 

כן עם מברגה על מצב פתיחה וכבל ספידומטר 

אבל זיופים תמיד יהיו

פורסם

באמת כל הדיון על הגבלת שעות הנסיעה התחלתם מתמונה של סובארו ליאונה, שבכלל צולמה בחניה ולא בין 7 ל9.. אולי הבעלים דווקא מקפיד על זה?

בכל מדינה ההגבלות שונות, בגרמניה הרכב נדרש להיות במצב מקורי או עם שינויים תואמים לתקופה ההיסטורית שלו בלבד. כל רכב נבדק על ידי בוחן לפני שמקבל סטטוס אספנות.

הרכב שלי, שהוספתי לו הגה כח, והתקנתי לו מזגן מודרני יותר, אולי לא היה עובר. 

ההנחה בביטוח מתקבלת אך ורק למי שמבטח רכב רגיל בביטוח מלא בנוסף. ומספר הק"מ השנתי מוגדר מראש בהסכם עם הביטוח.

אישית, נוסע ברכב אספנות רק כפעם בחודש ומשתדל לא לנסוע בשעות האסורות. אבל אם הרכב הרגיל מושבת לכמה ימים מכיוון שמחכה לסטרטר חדש מחו"ל, ויש יום שאני צריך לעבוד ב8.00 בבוקר, לא אהיה יותר צדיק מהאפיפיור ואשתמש באספנות.

כמו כן, פעם יצאתי ב5 בבוקר לחרמון. ממש לא עצרתי בכינרת מ7 עד 9, הייתי מפספס את כל היום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

IMG20250423174825.jpg

• אהבתי 4

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מעניין מתי היו שם כאלה בפעם האחרונה. זה לא קובה שעדיין נוסעת על מכוניות אמריקאיות משנות ה-50 וה-60, צי המוניות והאוברים בריו די מודרני וכולל בעיקר מוצרי GM ופיאט מהעשור האחרון.

פורסם (נערך)

לא הייתי שם, אבל גוגל כנראה כן...

ירוק-לבן במקסיקו סיטי, וצהובות בריו.

אולי זה קטע תיירותי כזה כמו ה"ענתיקות" בפראג.

Unt556itled.jpg

פראג

0002767_vintage-car-tour-to-karlstejn-castle_1250.jpeg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...