Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הרכב משנת 2021, זה לא פעם ראשונה שאני נתקל במקרה כזה במהלך חיפושים אחרי רכב, פשוט תוהה אם זו אינדיקציה לבעיה ברכב או ברישומו

פורסם

זה בעיה באפליקציה, גם את הקקטוס שלי הוא לא מוצא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי רישום - בדוק את הרכב באתר רשמי של מדינת ישראל, למשל כאן.

את המחירון בדוק באפשרות של הזנת פרטי הדגם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 31.1.2023 בשעה 12:26, PinkDolphin כתב:

לא הייתי קונה שום מכונית חשמלית משומשת ללא בדיקה של מצב הסוללה במוסך עצמאי מתמחה ברכבי חשמל (אין הרבה כאלה, אבל יש כמה).
גם לא אם היא רק בת חצי שנה. אח״כ עלול להסתבר שיש בעיות סוללה שלא מכוסות באחריות.

לפני כשעה, sperial כתב:

לגבי רישום - בדוק את הרכב באתר רשמי של מדינת ישראל, למשל כאן.

את המחירון בדוק באפשרות של הזנת פרטי הדגם.

לא מוצא את המספר באתר הזהץ

**עידכון**

הרכב כן מופיע באתר ׳משומשמת׳, לא ברור לי מה קורה בדיוק, יכול להיות שהרכב יובא בצורה פרטית?

פורסם

בדוק שהמספר שיש לך נכון ושלא טעית בהקלדה.

אם המספר וההקלדה נכונים הייתי חושד שמשהו רציני לא תקין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

בדוק שהמספר שיש לך נכון ושלא טעית בהקלדה.

אם המספר וההקלדה נכונים הייתי חושד שמשהו רציני לא תקין.

בדקתי, המספר 616-61-702, לא מופיע

פורסם
לפני 11 דקות, הרקוליטו כתב:

במשומשת הרכב מופיע עם רישיון לא בתוקף והערה שכנראה הרכב ירד מהכביש.

חוץ מתאונה קשה יש עוד סיבה שרכב ירד מהכביש?

פורסם

לרכב בגיל הזה זו הסיבה הסבירה ביותר.

פורסם

אז הסיפור שלא העבירו את האוטו טסט שנה וחצי ואז הוא עבר למאגר של הרכבים הלא פעילים. 

מישהו יודע מה הפרוצדורה להחזיר אותו לפעילות?

פורסם

רכב פרטי לא צריך לעבור טסט עד שמגיע לגיל 3 שנים. רק לשלם אגרה כל שנה, והשנה הראשונה שולמה לפני המסירה. הרכב הזה בן שנתיים, אז כל שהיה צריך לעשות היה לשלם את אגרת הרישוי כשהגיע לגיל שנה. משהו כאן פישי, אבל אולי לא הבנתי.

לגבי ההסרה מהמרשם בוא נשאל את @kompy

פורסם

כנראה שבאמת לא שילמו, עברו 13 חודשים והרכב עבר למאגר של רכבים לא פעילים, פשוט מנסה להבין איך מחזירים אותו לסטטוס פעיל, בגוגל כתוב שזו עבירה של 6 נקודות ו1000 שקל קנס. 

פורסם (נערך)

שהבעלים הנוכחי ישלם ויטפל בביורוקרטיה. בלי זה הוא לא יתקשה למכור.

אגב, נהיגה ברכב שרישיונו פקע מעל שנה גוררת הזמנה לדין.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...