Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סיאט אטקה 1.5, הופיע לי סמל שלא הצלחתי להבין מהו.

לא מצאתי במדריך של צ'מפיון ולא באינטרנט.

האם מישהו מהקהל הנכבד יודע מה זה יכול להיות? 

מצרף תמונה.

IMG_20230719_064924.jpg

פורסם

יכול להיות שהמצלמה של המערכות בטיחות (סטייה/התנגשות/קרבה) מנוטרלת זמנית בגלל סינוור מהשמש, היה לי משהו דומה ברכה אחר.

פורסם

או טמפ גבוה שמכבה את המצלמה
האם הנ"ל הופיע בחמסין לאחר שהרכב היה בשמש?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קורה אצלי באטקה ( דנדשה עוד לא בת שנה ) בכל תחילת נסיעה. אחרי כמה דקות זה נעלם. כנראה שהרדאר צריך להתחמם ( כך ודאי יאמרו לי בטיפול הראשון בעוד חודשיים ). בכל מקרה מערכת השיוט האדפטיבי מנוטרלת כל עוד הדבר הזה מופיע. 

פורסם

מה זה להתחמם? זה לא מכ"מ מבוסס שפופרות ריק?
לא נשמע הגיוני כל העניין של החימום

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

היי,

לאחר קריאה בפורום הבריטי לפי הקישור ש laviil שלח, זה כנראה הראדאר, זה אמור לכבות לאחר כ 30 שניות של נסיעה. כרגע זה לא כבה, לא נראה לי בגלל טמפ' גבוהות. נחכה עם זה לבינתיים.

תודה רבה לכל המגיבים.

עריכה אחרונה על ידי benny62
פורסם

יכול להיות שגנבו לך את מודול הרדאר מחזית הרכב.

https://carsforum.co.il/topic/724421-תופעה-מכוערת-ומעצבנת-גניבת-מודול-ראדאר-מרכבים/page/3/#comment-6573388

שבוע שעבר נהגתי בגשם שוטף בדימדומים וקיבלתי התראה שמערכת זיהוי הנתיב מוגבלת, בארץ לא מאמין שנתקלת בגשם השבוע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...