Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סופר מיני בתור רכב שני למשפחה. מיועד בעיקר לנסיעות בין עירוניות כ-100 קמ ביום. 
חשוב: נוחות נסיעה, צריכת דלק ואמינות.
פחות חשוב: עיצוב, גודל בגאז

במבחני רכב מ-2018 ראיתי הרבה המלצות על סיטרואן c3 אבל חושש שזה ממומן ולא יודע אם זאת קניה חכמה כרכב יד שניה (האמינות של הצרפתיות ידועה לשמצה)

תודה רבה

פורסם

הבעיה של c3/208/קקטוס זאת רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לפני מועד החלפתה, לכן יש המלצה על החלפת שמן ורתועה לפני מה שהיצרן הגדיר, זה יכול להיות להקטין הסיכוי לבעיות כמו התפוררות וצריכת שמן.

מעבר לזה, מקוברים ברכבים נוחים,זריזים ובעלי

תמורה טובה עקב מחיר זול משל היפניות.

לנסועה שלך של כמעט של כמעט30 אלף ק״מ פחות הייתי ממליץ.

לנסועה שלך הייתי ממליץ על דיזל דווקא, אך פה תצטרך לעלות לקטגוריית המשפחתיות.

אם בכול זאת סופר מיני, אפשר לבדוק הונדה גאז שתהיה אמינה וחסכונית, מזדה 2 דינמיק שתהיה זריזה יותר אך פחות חסכונית.

סוזוקי סוויפט/איגניס, לדעתי לאיגניס מושבים מאוד נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה, אבדוק את הכיוונים שהצעת. 
כיוון שמדובר על רכב שני, אנחנו מגיעים לסביבות 20 אלף ק"מ בשנה ולא 30.

בנוגע לסוויפט - ראיתי ביקורות על בידוד רעשים גרוע במיוחד, ומכיוון שרוב הנסיעות שלנו בין עירוניות זה יכול להפריע. 
מישהו עם נסיון יכול לומר איך חווית הנסיעה בכבישים מהירים?

פורסם

אם אין הרבה פקקים הייתי שוקל איביזה או פאביה. ה-DSG יסבול מפחות בלאי ושחיקה במצב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...