Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותג על הלפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהל'ן חב'רה,

שאלה שמעניינת אותי מה בעצם נותן המותג על הלפטופ אם נשים שנייה בצד את המחשבים הניידים של אפל , מה בעצם אמור לשנות לי האם המחשב שלי של : LG , SAMSUNG,MSI,ACER,ASUS,DELL,HP אם בערך כל המפרט של המחשבים שלהם לא יוצרו על ידם אלא רק הורכבו?

אני שואל כי להורים שלי יש מחשבים ניידים של DELL ולי יש של ASUS ואני לא באמת מרגיש הבדל במחשבים עצמם(לא מבחינת ביצועים שלי חדש מן הסתם שיהיה טוב יותר) אפילו מערכת ההפעלה לא באמת מושפעת מזה .

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארגונומיה (בעיקר נוחות מקלדת וטראקפד), איכות מסך , אמינות של חלקים הקיפיים (חיבורים, סוללה , wifi) , עדכוני firmware ודרייברים ספציפים (מצלמה , מקלדת , trackpad , כרטיס קול)

האם זה הבדל עצום / גיים צ׳יינג׳ר? תלוי בך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני כמעט אגזים ואגיד לך שנתוני החומרה על הנייר הם הכי פחות חשובים. איך זה בנוי/מורכב/מחובר יחד - פה באמת יש הבדל בין מותגים, והבדל בסדרות שונות של אותו מותג. ההבדלים שהכי בולטים לעין יהיו בדרך כלל המסך והמקלדת, אבל ההבדלים האחרים והחשובים יותר לטווח ארוך - לא רואים אותם בעין ורק מי שבאמת מבין עניין ופותח את המכשיר יוכל להסביר מדוע מחשב אחד בנוי טוב יותר ממחשב אחר באותו מפרט.

דוגמה קטנה למשהו נסתר מהעין אבל עולה לאורך זמן בשימוש מעשי - יש נטייה לדחוף כרטיסי wifi גרועים במחשבים זולים. ב-90 אחוז מהזמן עובדים בול אותו דבר אבל ה-10 אחוז שלא יכול לחרפן וקשה לעלות על הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ויש את עניין האחריות והשירות.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מותג באופן כללי לא משנה בכלל. סדרה/דגם ספציפי זה הכל.

ל ASUS יש מחשבים שהם יצירת מופת מבחינת איכות הרכבה ותוצאה סופית ויש להם זבל מקרטע.

כנ"ל ל DELL, כנ"ל ל HP.

אגב, יכולים להיות לך 2 מחשבים עם מפרט זהה לחלוטין כאשר אחד יראה ביצועים גבוהים ב 30% מהשני בגלל, לדוגמה, תכנון מחורבן של מערכת הקירור באחד מהם וטוב בשני. אלו דברים שקיימים בשוק.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נקודות מעולות. מכיוון שלפטופ הוא מוצר מורכב וזו סדרה של פשרות אז אפשר להסתכל על ה4 פרמטרים הבאים:

* אמינות / איכות

* ביצועים

* משקל

* מחיר

אין אחד שמכסה את כולם (אמין ואיכותי , ביצועים גבוהים , משקל נמוך , מחיר זול). הכי קרוב והוא לא זול במיוחד ולא תומך בכל התוכנות - זה בערך המקבוק אייר הנוכחי - וגם הוא ללא ספק פשרה במחיר ובביצועים (בשימושים מאוד מסוימים - כמו משחקים)

• רעיון טוב! 2

Then dying is forgetting

פורסם

ה Asus G14 מהדור הקודם (R9 6900HS+6700S) נמכר כרגע במחירים מגוחכים, הוא קל יחסית, בנוי לתפארת, הסדרה הוכיחה אמינות מפתיעה ביחס למחשבי גיימינג.

בכלל, ה G14 הם תופעה, אפילו רייזר מתקשים לתת מענה אמיתי. המוצר שלהם יפה יותר ומלוטש יותר בפינות מבחינת עיצוב/חומרים, אבל משקל+מחיר.

פורסם

אם זה עוזר לדיון, אוכל לספר לך שאני כמה שנים עם לנובו יוגה בעל מסך מגע ובשביל השימושים שלי הוא כמעט מושלם (שימושים בסיסיים +, כולל אוטוקאד שהיא תוכנה די כבדה) אבל מה, 

מכיוון שהוא גם מתקפל ל-360 מעלות, ישנה תופעה חוזרת של מסך מהבהב בגלל שכבל המסך נמתח ומתרופף.

אז החומרה יכולה להיות זהה בהמון מחשבים אבל כמו שהזכירו פה, יש עוד משתנים.

לדעתי כדאי לשבת ולקרוא חוות דעת וללמוד מניסיון של אחרים.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 10 שעות, lolmit כתב:

...להורים שלי יש מחשבים ניידים של DELL ולי יש של ASUS ואני לא באמת מרגיש הבדל במחשבים עצמם(לא מבחינת ביצועים שלי חדש מן הסתם שיהיה טוב יותר) אפילו מערכת ההפעלה לא באמת מושפעת מזה .

אם הדרישות הן סטנדרטיות (אינטרנט, אופיס)  והמחשב מגיע במפרט סביר לא יהיה הבדל גדול מבחינת ביצועים.

למותגים המוכרים תהיה תמיכה טובה למערכת ההפעלה, לעדכונים ולתקלות.

כללית, אין יתרון מיוחד למותג מסוים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אם זה היה מחשב שולחני שלא זז ומחובר למסך מקלדת ועכבר - לגמרי.

מכיוון שלפטופ זה לא מוצר כמו מחשב שולחני אלא כולל הרבה מעבר לרק ביצועים יבשים - ״מפרט סביר״ אם אתה מתייחס רק למעבד זיכרון וכו - ממש לא מספר את כל הסיפור.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 13 שעות, lolmit כתב:

שלי של : LG , SAMSUNG,MSI,ACER,ASUS,DELL,HP אם בערך כל המפרט של המחשבים שלהם לא יוצרו על ידם אלא רק הורכבו

זה נכון לכל התעשייה הזו, מאז תחילתה,ולכל תעשיית האלקטרוניקה ואפילו לתעשיית הרכב (אם כי בה יש הרבה פחות רכיבים גנריים). 

אתה צריך לזכור שהיצרן לא רק 'מרכיב', הוא מתכנן ומבצע את האינטגרציה בין הרכיבים. 

בעוד שמחשב אישי אפשר להרכיב לבד, לפטופ זה כבר בלתי אפשרי. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הזכירו פה את  asus

תרשמו בפייסבוק נפגעי אסוס ותחשבו שוב..

גם המחשבים היקרים שלהם חלקם סובלים מבעיות- מקריאה מהירה זה בעיה בלוח אם.

ותלונות רבות על השירות והמעבדה שלהם.

פורסם
לפני 53 דקות, ANUTKK כתב:

הזכירו פה את  asus

תרשמו בפייסבוק נפגעי אסוס ותחשבו שוב..

גם המחשבים היקרים שלהם חלקם סובלים מבעיות- מקריאה מהירה זה בעיה בלוח אם.

ותלונות רבות על השירות והמעבדה שלהם.

שוב, כמו כל יצרן- יש ויש. יש בארץ גם קבוצה של נפגעי HP ולאחרונה גם DELL. בכלל ל HP יש מוניטין מזעזע בארץ.

בארץ מחשבי TUF של אסוס די נפוצים (זו סדרה בין ה zephyrus שהם מעולים ל vivobook שנוטים להיות דרעק), והתכנון שלהם לוקה בחסר כבר דורות.

• תוכן חדש...