Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד לחץ אויר בגלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, hans כתב:

יש לי הצעה הרבה יותר פשוטה:

קומפרסור שמתחבר למצת של הרכב.

אולי 100₪ בעליאקספרס ל-70mai.

גם מנתק אותך לנצח מהתור בתחנות דלק, גם תצוגה דיגיטלית מיידית ברגע החיבור, ועל הדרך שימושי לניפוח אופניים/מזרני ים/מה שבא. 

קומפרסור זה סבבה אבל הרבה יותר פשוט מד נגיש באוטו שאתה מוודא שלא ירד אויר וממשיך הלאה   בלי חשמל ובלי עמיית

פורסם

איך המד הדיגיטלי הזה שקונים בעלי אקספרס במשהו כמו 15 שקל? יש לי כאלה ויש לי גם משהו שמרגיש מאד מאד איכותי (גם מעלי) שעלה לי קצת יותר. מצורפות תמונות (השחור עם התצוגה באור ירוק מרגיש סופר איכותי, חייב לציין). 

Screenshot_20230525-191534_AliExpress.jpg

Screenshot_20230525-191701_AliExpress.jpg

פורסם

אף אחד לא יוכל לומר לך במדויק, כי אף אחד לא יודע על איכות הסנסור שמותקן, ואיך הוא ידייק לאורך זמן. זה הכל הימור ברמות המחירים הללו.

פורסם

היה לי את המד הדיגיטלי, אחרי כמה זמן הוא התקלקל ולא נדלק.

קניתי עט אנלוגי של מילטון s-921 מאמזון, לא צריך בטריות, ועשוי ממתכת ומרגיש איכותי יחסית לעטים מאליאקספרס.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ה-"עיפרון" של מילטון עונה לכל צורך.

מדויק, זול (30-40₪), אמין לאורך זמן וקומפקטי.

וכמובן גם מאפשר הורדת לחץ אוויר למסלול או לשטח.

מי שמתעקש לקנות משהו יותר מקצועי, יש את של JOES Racing בקצת יותר מ-100₪.

פורסם
בתאריך 25.5.2023 בשעה 08:03, hans כתב:

בבקשה

https://a.aliexpress.com/_m0f1Uw0

אוף, השקל חטף חזק :(

זה מוצר טוב. יש לי כזה אחרי שבעקבות נסיון ניפוח בתחנת דלק ירד לי משמעותית הלחץ אוויר. ואז שלפתי את  הקומפרסור מתכת ב100 שח שנקנה באיזה תחנת דלק.

לקח לו שעה לנפח קצת, ואז קלטתי שהוא יורק לי אדי שמן לתוך הצמיג.

אני מנפח איתו את האופניים ובזמן האחרון גם את הגלגלים במכונית, כי לא בורח אוויר והמדיד שלו ממש מדוייק, ברמת 1PSI ופחות.

• תוכן חדש...