Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מ-100 ל-200 בשניה וחצי....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני לא מחשיב את עצמי פחדן בדרך כלל אני חושב שהייתי מפחד ללחוץ על הדבשה עד הסוף במכונית כזאת...

זה פשוט נשמע לי מהר מידי.

טוב בגלל זה מי שנוהג בפורמולה 1 הוא נקרא טיס ולא נהג. :wink:

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מעניין איך זה, מה התחושה בהאצה כה מהירה.

עזוב אותך מהתאוצה. הרכב הזה (א"א לקרוא לזה כך) יכול להאיט מ-300 קמ"ש לכמעט עמידה ב-2 שניות.

זה יוצא משהו כמו 4.2G. בניגוד לפניות, שם העזרים האווירדינמיים עובדים שעות נוספות, כאן הכל (כמעט) על הצמיגים. אני לא מבין איך צמיגים יכולים להחזיק כ"כ הרבה כוח. זה פשוט לא נתפס.

פורסם
עזוב אותך מהתאוצה. הרכב הזה (א"א לקרוא לזה כך) יכול להאיט מ-300 קמ"ש לכמעט עמידה ב-2 שניות.

זה יוצא משהו כמו 4.2G. בניגוד לפניות, שם העזרים האווירדינמיים עובדים שעות נוספות, כאן הכל (כמעט) על הצמיגים. אני לא מבין איך צמיגים יכולים להחזיק כ"כ הרבה כוח. זה פשוט לא נתפס.

הנתון הזה באמת מדהים, וגם העניין האווירודינמי, אני מוצא את זה מדהים שהמכונית תהיה על המגבלות שלה בפנייה מסוימת ב-150 קמ"ש, אבל אם תגיע לאותה הפנייה על 250 היא תהיה שתולה באספלט. זה משהו בלתי נתפס, ויותר בלתי נתפס איזה אומץ ורמת נהיגה צריכה להיות לנהגים האלו (שלא לדבר על כושר ויכולת עמידה בכוחות ג'י) בשביל להשיג כאלו מהירויות בסיבובים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המכונית הכי חייתית שיש בעולם..

הייתי מת ליראות סרט של אחת כזאת נגד מכונית על מהשורה( כמו הבוגאטי למשל)בשביל

בשביל ליראות תהבדלים בתאוצות ..:twisted:

פורסם
המכונית הכי חייתית שיש בעולם..

הייתי מת ליראות סרט של אחת כזאת נגד מכונית על מהשורה( כמו הבוגאטי למשל)בשביל

בשביל ליראות תהבדלים בתאוצות ..:twisted:

אני בטוח שהF1 תפסיד... אם זה יהיה על כביש ציבורי בישראל (למעשה היא לא תגיע לסיום :wink: )...

ברצינות, אין טעם להשוות...

זה כמו להשוות מכה של פטיש 5 קילו ופטיש גאולוגים,

תשווה XT לפנטיום-4,

את ג'ינה ג'ינוסון לשכנה שלך, מלכה...

באמת...

אגב, אם כבר השוואות, השוו אותה עם מטוס קרב, סירת מרוץ (גם משהו שמקביל לF1)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...