Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Force CITILINE 2023. רכב שטח ללא יכולת שטח, 10 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Derish כתב:

אני מדבר ספציפית על הדגם הזה, שכל תושב נתניה מכיר:

1NL.jpg

למיטב ידיעתי הוא היה בשימוש בלעדי של נתיב אקספרס בשנים המוקדמות של הרפורמה, או במילים אחרות שימש את חברת הנסיעות והתיירות נצרת השייכת למשפחת עפיפי.

שלדת סקניה מערבית על מרכב ירדני של חברת elba - חברת מרכבים פעילות עם פעילות דומה למרכבים והארגז.

שימשו את נתיב אקספרס בקווי נתניה - תל אביב ויצאו משירות קצת לפני שהאשכול עבר למטרופולין.

הרישוי היה תחת ייבואן סקניה.

בשנות ה-90 הגיע מיניבוסים תחת אותה חברת מרכבים מירדן שנבנו על שלדה של GMC ואנדורה.

היום עפיפי כבר מייבאים את האוטובוסים בעצמם אליהם ולעוד חברות.

בהתחלה זה היה BMC הטורקית, עכשיו זה סולאריס מפולין ואוטוקאר מתורכיה שעבר לעפיפי מהייבואן של מאן.

לפני 17 שעות, Opel Astra GSI כתב:

איך אפשר להוציא הספק כל כך נמוך מנפח כזה גדול ועוד עם טורבו.

מה המשקל של הדבר הזה ומה נתון התאוצה מ0-100? בטח זו גם המהירות המרבית שלו

מנוע של מרצדס משנות ה-70.

תקנות זיהום אין בדיוק אצל ההודים, אז אם אפשר לדחוף מנוע מרצדס מהתקופה שהם היו סוסי עבודה אמינים...

לאותה חברה יש גם מיניבוס שדומה למסחרית של מרצדס שנמכרה פה בשנות ה-80 ועדין אפשר לראות אותה היום בארץ בעיקר אצל ערבים.

force-traveller-26.jpg

35451389505_9eb0646e82_b.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 12.4.2023 בשעה 22:09, Derish כתב:

יש לך סימוכין למידע הזה? לצערי פורום תח"צ בתפוז נסגר ואיתו אבדו רוב המקורות לידע שלי בתחום, אבל במשך למעלה מעשור התייחסו שם לדגם הנ"ל בתור "האוטובוס הירדני", והם בד"כ חבר'ה די פדנטים. חיפוש בגוגל כרגע לא נותן לי הרבה, אבל מעלה כתבה רלוונטית מקיץ 2008: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565719,00.html

שו?
https://www.tapuz.co.il/forums/תחבורה-ציבורית.1244/

פורסם

איזה קטע. הם החליפו מספר (394 במקור, כעת 1244) וגם לא עלו אצלי בתוצאות של גוגל (אולי כי אני גר בחו"ל). כשאני מחפש את המילה 'ירדני' בשילובים שונים ישירות בפורום, זה מעלה את כל הדיונים הרלוונטיים. תודה על העדכון!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...