Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון ליתושה, רק הנקבות מוצצות דם (מי כמוני יודע) הפתרון הוא מניעה, רשתות, ואם נכנסו פנימה אז אפשר להוריד אותם בקלות (הם בעלי תגובה איטית) ולשים מכשיר דוחה בחדר. 

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

כל המנורות למינהן לדעתי לא עוזרות נגד יתושבים כיוון שהם לא נמשכים לאור אלא לריכוז פחמן דו חמצני גבוה שבני אדם פולטים בנשיפה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 5 שעות, Opel Astra GSI כתב:

כל המנורות למינהן לדעתי לא עוזרות נגד יתושבים כיוון שהם לא נמשכים לאור אלא לריכוז פחמן דו חמצני גבוה שבני אדם פולטים בנשיפה

רובם אכן לא עוזרים, זה ספציפית עוזר מאוד.

יש לי כזה בכל קומה ובלילות הטובים זה מופע אורקולי 

פורסם

רשתות בכל החלונות, ואני מחזיק במסדרון קטלן של מוסקיטו שעובד עם טיימר כל יום מ19:00 עד הבוקר, עושה עבודה מצויינת כבר שנים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בתור ארוחת יתושים, אין כמו רשתות.

עברתי לפני כשנה וחצי לדירה מרושתת, וההבדל ענק.

את הבודדים שכן מצליחים להסתנן (כי שכחתי לסגור, או התגנבו כשנכנסתי) הכי כיף לצוד עם המחבט החשמלי.

אין נקמה מתוקה יותר מלשמוע את הפגיעה, בעיקר אם העירו אותי ב-3 בלילה לציד בחדר השינה.

לבחוץ, סנו די עושה את העבודה, יוצא לי פחות או יותר להתרחץ בחומר לפני כל טיול עם הכלב.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...