Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש, אבל ממש אוהב אנשים עשירים שהם אנטי-שופוני.

למשל הבוס של אבא שלי, ששווה כמה עשרות מליונים, שעד לפני מס' שנים נסע באלמרה 96'...ואז הואיל לעבור לאיזו משפחתומטית חדשה.

• אהבתי 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מבחינתי אין לכך שום משמעות what so ever. שכן שלי סטארטאפיסט שיושב על כמה מיליונים טובים נוהג בגולף 2003. אני נוהג בגולף 2009 ובלי עין הרע אני יכול להרשות לעצמי רכב חדש.

פורסם

המשר

לפני 3 דקות, teyal כתב:

מבחינתי אין לכך שום משמעות what so ever. שכן שלי סטארטאפיסט שיושב על כמה מיליונים טובים נוהג בגולף 2003. אני נוהג בגולף 2009 ובלי עין הרע אני יכול להרשות לעצמי רכב חדש.

המשמעות היא שאני צריך לבדוק אם הוא נוסע ברכב כזה בגלל מצב כלכלי ואז אני צריך לדאוג, אם רכב היוקרה לא יאפשר לו לשלם ואז אני צריך לברוח או שסתם זה מה שבא לו 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על וורן באפט שמעת?

יש לו קצת כסף בעובר ושב.

אתה יודע על מה הוא נוהג?

הוא נוהג לקנות רכבים תוצרת usa, הוא מה שנקרא one man car. קונה רכב ונוסע עליו עד שהגיע הזמן להחליף. קונה בדרך כלל לינקולן, או קדילאק לא מהדגמים המפוארים. וגם לפעמים קונה רכב משומש.

זה כמו שפעם חזרתי מהעבודה, לבנק, עליתי לקומה השנייה של העסקים, השומרת בכניסה, בלי לדבר איתי בכלל אמרה, ניראה לי שטעיתי בקומה..

למנכל החברה שלנו יש מרצדס gle, ולפגישות במרכז הוא לוקח את הרכבת.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 33 דקות, discoTD5 כתב:

אני מכיר עו"ד שמגיע עם ג'ימני ישן. 

מה זה משנה? 

מצידי שיגיע עם brz. 

אני מכיר מישהו שכמה פעמים הגיע לעשות כל מיני עבודות טכניות עם רכב שנת 1986 ששווה 4000 שקל.

הרכב איתו הוא הגיע לא התקבל בהבנה. מבטים מוזרים, עיכוב בכניסה למתקנים, שאלות מיותרות, ביקשו לראות תעודה מזהה...

המסקנה, אנשים בהחלט מסתכלים עם איזה רכב אתה מגיע...

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לא משנה לי באיזה רכב העו"ד יגיע, העיקר שיהיה שחור.

שחור זה מכובד.

שחור זה יצוגי.

שחור זה סולידי.

אין לי ברירה, צריך להיות עיקבי בתגובות לדיוני עבר.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • מצחיק 3
פורסם
לפני שעתיים, שליקו99 כתב:

מגיע לפגישה עם רכב מאוד יוקרתי נגיד מרצדס S קלאס

לדעתך, כמה אנשים פשוטים שלא מתחום הרכב יכולים במט חטוף בלי לחקור יותר מידי להבדיל בין S קלאס שנת 2008 שעולה 70 אלף שקל לבין S קלאס חדשה שעולה מיליון?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 39 דקות, לירון .ה. כתב:

על וורן באפט שמעת?

יש לו קצת כסף בעובר ושב.

אתה יודע על מה הוא נוהג?

הוא נוהג לקנות רכבים תוצרת usa, הוא מה שנקרא one man car. קונה רכב ונוסע עליו עד שהגיע הזמן להחליף. קונה בדרך כלל לינקולן, או קדילאק לא מהדגמים המפוארים. וגם לפעמים קונה רכב משומש.

שאלה לא קשורה. אז בשביל מה הוא עובד כל כך קשה, סתם בשביל הספורט?

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

לדעתך, כמה אנשים פשוטים שלא מתחום הרכב יכולים במט חטוף בלי לחקור יותר מידי להבדיל בין S קלאס שנת 2008 שעולה 70 אלף שקל לבין S קלאס חדשה שעולה מיליון?

ולהעריך את האומץ בלהחזיק S-קלאס שנת 2008 :lol:

• אהבתי 2
  • מצחיק 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מזכיר לי שלפני כמה שנים, ראיתי ברשת ראיון של ג'ף בזוס (אמאזון). שנערך בהונדה אקורד (אני חושב) הישנה של בזוס, ותוך כדי נהיגה הכתב שואל אותו משהו כמו: אתה מליארדר למה אתה נוסע בהונדה ישנה? ובזוס ענה לו בפשטות "זאת מכונית תקינה לחלוטין לא רואה שום סיבה להחליף אותה". כשאני רואה אנשים (בלי קשר למצב הפיננסי שלהם) נוהגים ברכב ישן ואמין שמתוחזק היטב, אני מעריך אותם.

פורסם
לפני 16 דקות, ירון דורפמן כתב:

יש אנשים שלא מעניין אותם לנהוג ברכב יוקרה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 52 דקות, ירון דורפמן כתב:

אתה עובד קשה רק בשביל אוטו?

יש עוד דברים שאפשר להוציא עליהם כסף בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהייתי צריך ייצוג משפטי (לא משנה עכשיו מה הסיפור , אבל מדובר על תנוע בתוך תל אביב) היו לי שני עורכות דין . אחת הייתה מסתובבת עם ג'יפ לקסוס חדש דנדש , השניה עם טוסטוס בששוה כנראה בקושי 4 אלף. 
זה לא הוסיף ולא גרע מהמקצועיות של אף אחת מהן .

מצד שני , עובד איתי בחורצ'יק , נוסע על אוטו ששווה הרבה פחות מהמשכורת החודשית שלו (מהנטו....), עם חסכונות  שמאפשרים לו לקנות יותר מרכב משפחתי חדש אחד . 
אבל הוא פשוטו לא מצליח להצדיק קנייה של רכב אחר, חבל על הכסף. 

או חבר צוות אחר , שהיה מברחק מילימטר מלקנות אוודי כמעט חדשה , ובסוף קנה גולף בת יותר מ10 (כנל , ששווה פחות ממשכורת נטו אחת שלו...) פשוט כי הוא הבין שהוא בקושי הולך לנסוע באוטו.

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• תוכן חדש...