Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, דוב המערות כתב:

אחד הבוסים הקודמים שלי היה יוצא לפגישות מכירה בהתאם ללקוח.

לחלק מהלקוחות עם מרצדס לשדר הצלחה.

לחלק מהלקוחות עם ניסאן משפחתית של אחד אנשי המכירות.

השיטה עבדה לו כנראה טוב מאוד. העסק שלו די מצליח.

תמיד צריך להתאים את ההופעה לסיטואציה.

כשאני מגיע לפגישה בשטח אני מגיע עם בגדי עבודה אבל אם אני מגיע לפגישה במשרדים אני עובר בבית להחליף בגדים לבגדים יומיומיים. לעומת זאת באירופה לא אגיע לפגישת עסקים לא בחליפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 31.3.2023 בשעה 14:48, Lt. Dan כתב:

כמנהל בדרג ביניים בהייטק - אני מכיר אנשים בדרגות בכירות ועם משכורות עתק שנוסעים על יונדאי i10.

בהייטק הישראלי, יש לא מעט עובדים שבכלל לא מתעסקים בתדמית החומרית שלהם ואפילו יותר מזה - נתקלתי בכמה אנשים שעשו אקזיט ומתאמצים להסתיר את זה.

אנשי הייטק כן מתעסקים בתדמית מקצועית, וזה בא לידי ביטוי יותר בנוכחות ברשתות חברתיות, פרסום מאמרים, דיבור בכנסים וכד׳.

קצת מוזר, כמות הפורש/מוסטנג באיזור שלי (פארק אפק בראש העין) היא לא קטנה ורובם שייכים לחברה צעירים (30+) שניראים דיי חנונים🙂. עוד דבר שכדאי לזכור הוא שעלות ליסינג של S קלאס היא פחות מעשרייה לחודש ואם אפשר לגלגל את זה על העסק אז למה לא, ראיתי בחנייה של הבנין לפחות שניים כאלה....

לי אין בעייה עם הרכב שאדם מחזיק כל זמן שהוא "תואם" אותו. נראה לי מתאים כי קבלן/רו"ח/עו"ד יוכלו (אם ירצו) לרכוש רכב בחצי מיליון ויותר, לראות רכב כזה אצל אדם "רגיל" קצת צורם לי בעין. גילוי נאות: אני מתנייד ביום יום עם E קלאס😀

פורסם (נערך)

כל כך עניין של נסיהות, מקום ותקופה.

כסטודנט יצאתי לחילופי סטודנטים בהולנד. בשיחה מקדימה עם איש הקשר בבית החולים שאלתי איך עלי להתלבש ענה:

"ג'ינס וטי-שירט. אנחנו בהולנד, לא בצרפת".

בימים הטובים שבהם יצאתי לכנסים בחו"ל דאגתי לארוז ז'קט ועניבה. אחרי 2 כנסים ביטלתי אותם, ממילא אני לא מרצה, אז אף אחד לא מתייחס. 

@Haim_gdsרכב אספנות (או קרוב לכך) זה משהו אחר. אם הוא מתוחזק היטב הוא מרשים אותי מכל רכב פאר מודרני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, Haim_gds כתב:

עוד דבר שכדאי לזכור הוא שעלות ליסינג של S קלאס היא פחות מעשרייה לחודש ואם אפשר לגלגל את זה על העסק אז למה לא, ראיתי בחנייה של הבנין לפחות שניים כאלה....

יש גם שווי שימוש שעולה לא מעט.

גם לגלגל על העסק לא יעזור הרבה כי זה חלק מהעלות הכוללת. אתה יכול לגלגל את העשירייה על העסק ואתה יכול לקחת אותה במשכורת/דיוידנדים. עדיין זה כסף.

פורסם (נערך)

שמח לשמוע שיש אנשים שמבינים. ד"א, בשנה הבאה כנראה אעלה סיכום של רבע מיליון הקילומטרים הראשונים שלי עם עם ה"שוורצע"😀

Night Driver

מישהו שמרוויח היטב, נאמר בעל עסק רווחי, יכול (אם הוא רוצה) להרשות לעצמו רכב יוקרה בליסינג. זו לא קפיצה מעל הפופיק אם הוא מרוויח טוב וכמובן שניתן להפסיק את הליסינג (עם תשלום קנס כלשהו) במקרה הצורך. יש לי חבר מסודר (הייטקיסט) שמוציא סכום דומה על טיולי צלילה כל שנה, מה ההבדל?

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

כסטודנט יצאתי לחילופי סטודנטים בהולנד. בשיחה מקדימה עם איש הקשר בבית החולים שאלתי איך עלי להתלבש ענה:

"ג'ינס וטי-שירט. אנחנו בהולנד, לא בצרפת".

הוא התכוון אנחנו בהולנד. אתה יודע כמה עולה להסיר שפריץ של דם מחליפה לעומת טי שירט?

קודי הלבוש הם תמיד תלויי נסיבות ואיזור.

לפני 1 דקה, Haim_gds כתב:

שמח לשמוע שיש אנשים שמבינים. ד"א, בשנה הבאה כנראה אעלה סיכום של רבע מיליון הקילומטרים הראשונים שלי עם עם ה"שוורצע"😀

כבוד!

כשאתה אומר רבע המיליון הראשונים, כמה עוד רבעי מיליון אתה מתכווםן לעשות איתה?

פורסם

בקורס באבחנה פיזעקלית (בעברית פשוטה - איך מפשפשים בחולה) - הפרופסור הראה לנו שקופיות על דרך הבדיקה של אחד האברים, ובדרך אגב הסביר לנו על מלבושי הרופא הבודק, בין השאר כמה החפתים צריכים להציץ משרוולי הז'קט.

אגב, הוא היה מפורסם ב"שיטות הצרפתיות" שלו, שלא הופיעו בספרי הלימוד האמריקאיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

כשאתה אומר רבע המיליון הראשונים, כמה עוד רבעי מיליון אתה מתכווםן לעשות איתה?

רק שניים, לא מאמין שהרכב יעבור את ה 400K. עם כל הכבוד למרצדס (ויש כבוד) אף לא אחד מהדגמים שיוצרו במילניום הנוכחי מתקרב לאורך חיים/שרידות של הדגמים שיוצרו במילניום הקודם.

מה שמזכיר לי.... אם האופציות שלי יתממשו אז אולי אתחדש/אתישן ב E63 מהמילניום הקודם☺️

פורסם

התשובה היא בוודאי

אני שנים ישבתי במשרד נחמד, סביר, שפשוט היה לי נוח, כי הייתה ממנו גישה זריזה ונוחה לכביש 4 ואיילון, חניה בשפע לי וללקוחות, ואפשרות להגיע 24-7 מתי שבא לי עם מי שבא לי

וכמובן שמירה 24-7

לא פעם הגיעו חברים, אנשי עסקים, שאמרו לי "המקום הזה לא מתאים לבעל עסק כמוך שמציג ללקוחות שלו תיק עבודות מפואר כמו שלך ועובד בסכומים שאתה עובד. זה פשוט מראה שאתה מוכר להם סיפורים

אין מה לעשות

אם אתה מרוויח טוב, יהיה לך רכב נוח ומפנק, תהיה לך דירה יפה, אתה תתלבש יפה.

בתאריך 30.3.2023 בשעה 22:28, לירון .ה. כתב:

על וורן באפט שמעת?

יש לו קצת כסף בעובר ושב.

אתה יודע על מה הוא נוהג?

הוא נוהג לקנות רכבים תוצרת usa, הוא מה שנקרא one man car. קונה רכב ונוסע עליו עד שהגיע הזמן להחליף. קונה בדרך כלל לינקולן, או קדילאק לא מהדגמים המפוארים. וגם לפעמים קונה רכב משומש.

זה כמו שפעם חזרתי מהעבודה, לבנק, עליתי לקומה השנייה של העסקים, השומרת בכניסה, בלי לדבר איתי בכלל אמרה, ניראה לי שטעיתי בקומה..

למנכל החברה שלנו יש מרצדס gle, ולפגישות במרכז הוא לוקח את הרכבת.

אוי איך אני אוהב את הסיפורים האלה על ההוא שהולך נגד הזרם

בבילוי במסעדה בעבר יצא לי להתקל בחיים בראש משפחת פשע שלובש  טי שירט שחורה של 80 שקל וככה מגיע למסעדת יוקרה. נו אז מה ? זה אומר שהוא יותר צנוע ממני שאוהב ללבוש בגדי מעצבים ? לא...פשוט ככה התאים לו באותו רגע. אל תדאג, יש לו בחניה רכבי יוקרה שעולים יותר מכל מה שיש לי והיה לי מאז שנולדתי.

אם מסתכלים על הכלל- אז כן - כלל האוכלוסיה שהוא תאר, מסתובבת עם רכבי יוקרה

• אהבתי 1
פורסם

אני מכבד את וורן באפט, ולומד ממנו ללא הרף, אך בהחלטות אישיות אני עושה את מה שאני רואה לנכון. 

אם האדם אינו מעוניין ברכב יוקרה אז זו החלטתו.

אם הוא עדיין גר באותו בית משנות ה 50 והוא יכול לקנות בית אחר, זו החלטתו. 

יש אנשים שקונים מכוניות יוקרה בתור פרס ניחומים. 

אני מכיר הרבה אנשים עם מכוניות יקרות שעובדים מסביב לשעון, לא ישנים, מתמודדים עם לחץ אדיר וקנו את הרכב בתור פרס "כדי שיהיה לי כיף מדי פעם".

כי מי שחושב שעולם העסקים בישראל מתנהל בצורה חלקה ואין לחצים אז "יוסטון ווי האב אה פרובלם, אנד אה ביג וואן".  

שוק העסקים כיום מלא באנשים שרוצים להצליח אך לפעמים נופלים על עבודות עם לקוחות לא טובים. 

למשל: הקבלנים ששמים הון תועפות על פרוייקטים, ובונים תזרים מחושב לפרטי פרטים וגם מה יקרה אם תתרחש תקלה, נופלים בסוף קורבן לאותו פקיד מניאק שאומר: "אם אני לא ארוויח, אף אחד לא ירוויח". 

אז, אם הרכבים בונים לכם תדמית בראש עוד לפני שהכרתם את הבן אדם, לכו לטיפול. 

פורסם

זו לא שאלה של מעלה או מוריד מהאדם. מי שמרויח את הכסף ביושר זכותו לעשות איתו מה שהוא רוצה ואני רק אשמח בשבילו.

הדבר היחיד שאוודא זה שהוא יוכל לשלם לי ושהא לא בחובות עד מעל לראש בגלל הרכב או שבגלל החובות מעל לראש הוא נוסע בקאיה פרייד.

פורסם
לפני 53 דקות, Haim_gds כתב:

רק שניים, לא מאמין שהרכב יעבור את ה 400K. עם כל הכבוד למרצדס (ויש כבוד) אף לא אחד מהדגמים שיוצרו במילניום הנוכחי מתקרב לאורך חיים/שרידות של הדגמים שיוצרו במילניום הקודם.

מה שמזכיר לי.... אם האופציות שלי יתממשו אז אולי אתחדש/אתישן ב E63 מהמילניום הקודם☺️

אופציות לא יעזרו לך עם החלום הזה. ייצור הE63 התחיל ב2007 שזה עמוק בתוך המילניום הנוכחי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@Transporterתבחין בין מה שאתה משקיע בעצמך (אישית), בין תשתיות העסק ובין רהבתנות.

הדירה מיועדת לך, למשפחה, לאירוח. אתה נמצא בה 12 שעות ביום ויותר - אז כאשר אתה משקיע בה אתה משקיע בעצמך, לא מציג את זה ללקוחות.

המשרד הוא החזית של העסק. הוא חייב להיראות מכובד, לא חייב להיות מפואר.

הרכב - זה משהו באמצע. אם מדובר בכלי עבודה הוא צריך להתאים לצרכים. אתה יושב בו 5 שעות ונוהג 400 ק"מ ביום? אין ספק, אתה זקוק לרכב נוח עם דרגת בטיחות ונוחות גבוהה. אתה יושב בו שעה ביום? הפאר והנוחות הרבה פחות קריטיים. אבל הוא לא צריך להיות יוקרתי ומנקר עיניים, כי הוא עלול להשיג את האפקט ההפוך מזה שאתה רוצה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

הרכב - זה משהו באמצע. אם מדובר בכלי עבודה הוא צריך להתאים לצרכים. אתה יושב בו 5 שעות ונוהג 400 ק"מ ביום? אין ספק, אתה זקוק לרכב נוח עם דרגת בטיחות ונוחות גבוהה. אתה יושב בו שעה ביום? הפאר והנוחות הרבה פחות קריטיים. אבל הוא לא צריך להיות יוקרתי ומנקר עיניים, כי הוא עלול להשיג את האפקט ההפוך מזה שאתה רוצה.

זה נכון אבל כשבן אדם עובד קשה זה בסדר להנות מפרי עמלו בלי לחשוש מה יגידו.

בא לו רכב יוקרה והוא יכול להרשות לעצמו אז למה לא?

באותה המידה בא לו לנסוע ביונדאי בת 10  ולנסוע 3 פעמים בשנה לחול אז גם אותו הלמה לא?

• תוכן חדש...